Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

nasze spełnione marzenie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 162
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

o stole było powyżej

kama, piękny stół.. uf, dobrze, że nie czarny, bo byście się nawściekali nad utrzymaniem takiego blatu w czystości...

dzięki monah :) dokładnie-czarny by mnie wykończył :-? ja bardzo lubię praktyczne rozwiązania dlatego cały dom jest...biały..

Basia KRK dziękuję za miłe słowa..zajrzałam do Ciebie..no no zapowiada się WSPANIALE..będę zaglądac,szykujecie wspanialy dom

ja bardzo lubię praktyczne rozwiązania dlatego cały dom jest...biały..

To podobnie jak ja :D Mąż się czasami wścieka, że ciągle mówię, że taki kolor nie, bo będzie widać kurz, takie fronty nie, bo palce się poodbijają, itd... :lol:

Dziękuje za miłe słowa - jeszcze długa droga przed nami... :wink:

piękny dom...

gratuluje konsekwecji w urządzaniu- duze białe błyszczące powierzchnie ocieplone naturalnym odcieniem drewna.

i te pantony....

i Louisik w sypialni- choruje na niego...

cudnie, cudnie....

bede zagładać i kibicować!!!!!

dziękuję :D bardzo mi miło..również zaglądam do Ciebie i podpatruje postępy

A ja mam pytanie dotyczace plytek luminor. Przymierzam sie do ich zamowienia, niestety nie mam mozliwosci zobaczenia ich na zywo :( Czy wiesz moze czym rozni sie plytka tinta unita grigio od grigio basalto ( w katalogu interntowym basalto wydajes sie ciemniejsze)? Czy na scianach i na podlodze macie ten sam rodzaj plytki?

A ja mam pytanie dotyczace plytek luminor. Przymierzam sie do ich zamowienia, niestety nie mam mozliwosci zobaczenia ich na zywo Czy wiesz moze czym rozni sie plytka tinta unita grigio od grigio basalto ( w katalogu interntowym basalto wydajes sie ciemniejsze)? Czy na scianach i na podlodze macie ten sam rodzaj plytki?

nie mam pojecia jaka jest róznica miedzy tymi płytkami,na podłodze mam inne kafle,te oryginlne z tej serii niepodobaly mi się.Dobralam kolor pasujący w wiekszym rozmiarze 60x60

kamo &michale

dom świetnie urzadzony. jedyne do czego moge sie doczepic to firanki ale ja po prostu nie toleruje ich w ogóle :wink: .

Jakie płytki połozyliscie w przedpokoju na podłodze? (na zdjęciu wygladaja na bezowe i własnie takowych poszukuje).

a ten sklep na Kilinskiego to pod którym numerem -??

pozdrawiam łodzianke

gośka

Jakie płytki połozyliscie w przedpokoju na podłodze? (na zdjęciu wygladaja na bezowe i własnie takowych poszukuje).

nazwy plytek niestety nie pamiętam ale nie są one bezowe..prawie białe..lekko kremowe :roll:

a ten sklep na Kilinskiego to pod którym numerem -??

niestety ale nie znam numeru,jadąc ul.Kilinskiego po prawe stronie przed ul.Jaracza..a łóżko chyba sprzedam..mały nam spada :x nie wiem sama,zamówilam barierke mozepomoże ale ogolnie mam ochote sie go pozbyc..

pozdrawiam

hej,

nie wiem jak to zrobiłas, ale odzwierciedliłaś moje pomysły, które siedzą mi w głowie. Nie dość, ze sie przekonałam, że tez będą miała piękny dom, to jeszcze mojemu z lekkim brakiem wyobraźni mężowi pokażę, żeby mu troche w głowie ruszyło;)

tak w ogóle to musze przeczytac cały wasz dziennik, żeby wiedzieć wiecej a nie zadawac niepotrzebnych pytań.

Piękne są drzwi wejściowe, kolor podłogi, łazienka górna (ehhh) i w ogóle wszytsko. Interesuje mnie czy szafki białe w łazience, w salonie w kuchni i w pokoju na górze robiła jedna firma, bądź stolarz???? Można namiary prosić?:)

Pozdrawiam,

nie wiem jak to zrobiłas, ale odzwierciedliłaś moje pomysły, które siedzą mi w głowie. Nie dość, ze sie przekonałam, że tez będą miała piękny dom, to jeszcze mojemu z lekkim brakiem wyobraźni mężowi pokażę, żeby mu troche w głowie ruszyło

ja mojemu mężowi cały czas opowiadałam co i jak..o moich pomysłach,wyobrażeniach...ale tylko kiwał głową że niby wie o co chodzi :roll: kompletnie byłomu to obojętne :-?

tak w ogóle to musze przeczytac cały wasz dziennik, żeby wiedzieć wiecej a nie zadawac niepotrzebnych pytań.

Piękne są drzwi wejściowe, kolor podłogi, łazienka górna (ehhh) i w ogóle wszytsko. Interesuje mnie czy szafki białe w łazience, w salonie w kuchni i w pokoju na górze robiła jedna firma, bądź stolarz???? Można namiary prosić?

szafki w łazience,szafa u synka,garderoba..wykonywal p.Darek,kuchnia firma atlas(NIE POLECAM!!!!!!) :x :evil: :evil: :evil: :cry: :x natomiast kącik TV w salonie p.Piotr..poejrzewam że oni wykonują raczej na terenie Łodzi..jesli chcecie chetnie podam namiary

dziękuję za miłe słowa i pozdrawiam

kama-ja jeszcze raz odnośnie tych płytek. Możesz napisać czy dobrze się je kładło, czy nie narzekali, że się ciężko tnie itd. Ciągle z mężem debatujemy, które kupić (rozważamy jeszcze porcelanosę glasso, ja wolę Twoje :D :D :D a mąż procelanosę). W tych ze względu na rozmiar będziemy mieli trochę więcej cięć...

Przepraszam, że tak ciagle zanudzam....:oops:

apia- może ja pomogę. Znalazłam tu odpowiedź na Twoje pytanie:

http://www.gardenia.it/ew/ew_news/p/Luminor_press_kit.pdf

Unita są takie jedwabiste, pięknie odbijają światło i bardziej gładkie w dotyku.

kama-ja jeszcze raz odnośnie tych płytek. Możesz napisać czy dobrze się je kładło, czy nie narzekali, że się ciężko tnie itd. Ciągle z mężem debatujemy, które kupić (rozważamy jeszcze porcelanosę glasso, ja wolę Twoje a mąż procelanosę). W tych ze względu na rozmiar będziemy mieli trochę więcej cięć...

absolutnie nie narzekali,chwalili nawet (w porównaniu do gresu na dole kładły sie idealnie)ale porcelanosa rowniez jest swietna firmą..mają piękne kafle i bardzoooo drogie..

no wreszcie chwile zeby cos napisac :wink:

lazienka super , taka delikatna

powiedz ta komoda na ktorej sa koty od Marzeny to samodzielnie bielona jest ? ja mam taka w sypialni ( czeka na eksmisje ale wciaz kasa idzie na inne cele niz do ikea) i wlasnie mam zamiar ja pomalowac. widze ze wyglada co calkiem, calkiem :wink: