Basia_KRK 12.11.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 rzeczywiście Dzięki monah Fiu fiu, niezły ten stół! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamamichał 12.11.2009 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 o stole było powyżej kama, piękny stół.. uf, dobrze, że nie czarny, bo byście się nawściekali nad utrzymaniem takiego blatu w czystości... dzięki monah dokładnie-czarny by mnie wykończył ja bardzo lubię praktyczne rozwiązania dlatego cały dom jest...biały.. Basia KRK dziękuję za miłe słowa..zajrzałam do Ciebie..no no zapowiada się WSPANIALE..będę zaglądac,szykujecie wspanialy dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 12.11.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 ja bardzo lubię praktyczne rozwiązania dlatego cały dom jest...biały.. To podobnie jak ja Mąż się czasami wścieka, że ciągle mówię, że taki kolor nie, bo będzie widać kurz, takie fronty nie, bo palce się poodbijają, itd... Dziękuje za miłe słowa - jeszcze długa droga przed nami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamamichał 12.11.2009 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 http://images45.fotosik.pl/226/9b1367f1fa174087med.jpghttp://images42.fotosik.pl/138/b72310fa32216ff5med.jpggarderoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxym99 12.11.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 oki tak to my..zostalismy rozszyfrowani hmm ciekawa jestem który to Wasz domek? witajcie sąsiedzi Aaaa no to Sąsiadko....skrobne Ci na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asinta 13.11.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Piękny dom, gratuluje gustu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martu 13.11.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 a ja poproszę więcej sypialni.Szukam inspiracji toaletkowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamamichał 14.11.2009 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 a ja poproszę więcej sypialni.Szukam inspiracji toaletkowych. martu swoja konsolke która słuzy mi jako toaletka wkleiłam wczesniej Piękny dom, gratuluje gustu!!! dziękuję będę do Was zaglądała i gorąco kibicowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 16.11.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 piękny dom...gratuluje konsekwecji w urządzaniu- duze białe błyszczące powierzchnie ocieplone naturalnym odcieniem drewna. i te pantony.... i Louisik w sypialni- choruje na niego... cudnie, cudnie.... bede zagładać i kibicować!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamamichał 16.11.2009 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 piękny dom... gratuluje konsekwecji w urządzaniu- duze białe błyszczące powierzchnie ocieplone naturalnym odcieniem drewna. i te pantony.... i Louisik w sypialni- choruje na niego... cudnie, cudnie.... bede zagładać i kibicować!!!!! dziękuję bardzo mi miło..również zaglądam do Ciebie i podpatruje postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apia 17.11.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 A ja mam pytanie dotyczace plytek luminor. Przymierzam sie do ich zamowienia, niestety nie mam mozliwosci zobaczenia ich na zywo Czy wiesz moze czym rozni sie plytka tinta unita grigio od grigio basalto ( w katalogu interntowym basalto wydajes sie ciemniejsze)? Czy na scianach i na podlodze macie ten sam rodzaj plytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamamichał 17.11.2009 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 A ja mam pytanie dotyczace plytek luminor. Przymierzam sie do ich zamowienia, niestety nie mam mozliwosci zobaczenia ich na zywo Czy wiesz moze czym rozni sie plytka tinta unita grigio od grigio basalto ( w katalogu interntowym basalto wydajes sie ciemniejsze)? Czy na scianach i na podlodze macie ten sam rodzaj plytki? nie mam pojecia jaka jest róznica miedzy tymi płytkami,na podłodze mam inne kafle,te oryginlne z tej serii niepodobaly mi się.Dobralam kolor pasujący w wiekszym rozmiarze 60x60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 19.11.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Irma dziekuję!!Twój domek był między innymi moją inspiracją naprawdę?! bardzo mi miło...zwłaszcza, ze bardzo mi się u Ciebie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małgosia2005 20.11.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 kamo &michale dom świetnie urzadzony. jedyne do czego moge sie doczepic to firanki ale ja po prostu nie toleruje ich w ogóle . Jakie płytki połozyliscie w przedpokoju na podłodze? (na zdjęciu wygladaja na bezowe i własnie takowych poszukuje). a ten sklep na Kilinskiego to pod którym numerem -?? pozdrawiam łodzianke gośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamamichał 20.11.2009 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Jakie płytki połozyliscie w przedpokoju na podłodze? (na zdjęciu wygladaja na bezowe i własnie takowych poszukuje). nazwy plytek niestety nie pamiętam ale nie są one bezowe..prawie białe..lekko kremowe a ten sklep na Kilinskiego to pod którym numerem -?? niestety ale nie znam numeru,jadąc ul.Kilinskiego po prawe stronie przed ul.Jaracza..a łóżko chyba sprzedam..mały nam spada nie wiem sama,zamówilam barierke mozepomoże ale ogolnie mam ochote sie go pozbyc.. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 20.11.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 hej, nie wiem jak to zrobiłas, ale odzwierciedliłaś moje pomysły, które siedzą mi w głowie. Nie dość, ze sie przekonałam, że tez będą miała piękny dom, to jeszcze mojemu z lekkim brakiem wyobraźni mężowi pokażę, żeby mu troche w głowie ruszyło;) tak w ogóle to musze przeczytac cały wasz dziennik, żeby wiedzieć wiecej a nie zadawac niepotrzebnych pytań. Piękne są drzwi wejściowe, kolor podłogi, łazienka górna (ehhh) i w ogóle wszytsko. Interesuje mnie czy szafki białe w łazience, w salonie w kuchni i w pokoju na górze robiła jedna firma, bądź stolarz???? Można namiary prosić? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamamichał 20.11.2009 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 nie wiem jak to zrobiłas, ale odzwierciedliłaś moje pomysły, które siedzą mi w głowie. Nie dość, ze sie przekonałam, że tez będą miała piękny dom, to jeszcze mojemu z lekkim brakiem wyobraźni mężowi pokażę, żeby mu troche w głowie ruszyło ja mojemu mężowi cały czas opowiadałam co i jak..o moich pomysłach,wyobrażeniach...ale tylko kiwał głową że niby wie o co chodzi kompletnie byłomu to obojętne tak w ogóle to musze przeczytac cały wasz dziennik, żeby wiedzieć wiecej a nie zadawac niepotrzebnych pytań. Piękne są drzwi wejściowe, kolor podłogi, łazienka górna (ehhh) i w ogóle wszytsko. Interesuje mnie czy szafki białe w łazience, w salonie w kuchni i w pokoju na górze robiła jedna firma, bądź stolarz???? Można namiary prosić? szafki w łazience,szafa u synka,garderoba..wykonywal p.Darek,kuchnia firma atlas(NIE POLECAM!!!!!!) natomiast kącik TV w salonie p.Piotr..poejrzewam że oni wykonują raczej na terenie Łodzi..jesli chcecie chetnie podam namiary dziękuję za miłe słowa i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akukuuu 23.11.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 kama-ja jeszcze raz odnośnie tych płytek. Możesz napisać czy dobrze się je kładło, czy nie narzekali, że się ciężko tnie itd. Ciągle z mężem debatujemy, które kupić (rozważamy jeszcze porcelanosę glasso, ja wolę Twoje a mąż procelanosę). W tych ze względu na rozmiar będziemy mieli trochę więcej cięć... Przepraszam, że tak ciagle zanudzam.... apia- może ja pomogę. Znalazłam tu odpowiedź na Twoje pytanie: http://www.gardenia.it/ew/ew_news/p/Luminor_press_kit.pdf Unita są takie jedwabiste, pięknie odbijają światło i bardziej gładkie w dotyku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamamichał 24.11.2009 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 kama-ja jeszcze raz odnośnie tych płytek. Możesz napisać czy dobrze się je kładło, czy nie narzekali, że się ciężko tnie itd. Ciągle z mężem debatujemy, które kupić (rozważamy jeszcze porcelanosę glasso, ja wolę Twoje a mąż procelanosę). W tych ze względu na rozmiar będziemy mieli trochę więcej cięć... absolutnie nie narzekali,chwalili nawet (w porównaniu do gresu na dole kładły sie idealnie)ale porcelanosa rowniez jest swietna firmą..mają piękne kafle i bardzoooo drogie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 24.11.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 no wreszcie chwile zeby cos napisac lazienka super , taka delikatna powiedz ta komoda na ktorej sa koty od Marzeny to samodzielnie bielona jest ? ja mam taka w sypialni ( czeka na eksmisje ale wciaz kasa idzie na inne cele niz do ikea) i wlasnie mam zamiar ja pomalowac. widze ze wyglada co calkiem, calkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts