kamamichał 03.11.2009 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 kaśka maciej dywanik jest jeszcze ze "starego" mieszkania kupiony dawno w Ikei,niestety ale juz ich nie ma bo chcialam kupic nowy,byl taniutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.11.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 kaśka maciej dywanik jest jeszcze ze "starego" mieszkania kupiony dawno w Ikei,niestety ale juz ich nie ma bo chcialam kupic nowy,byl taniutkiNo właśnie Pasowałby mi idelanie! Stworzylaś naprawdę ciekawe wnętrza! Podobają mi się bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 03.11.2009 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 kama&michał, mieliście dobrego projektanta, czy sami urządzaliście wnętrza? Śliczne są Nie chciałabym się wtrącać, ale nie umieszczałabym telewizora w pokoju 4-latka. Raczej nie w miejscu, w którym śpi. Obejrzy bajeczki w innym pokoju i będzie potem spokojniej spał, niż wtedy gdy będzie stale widział ten telewizor, który przecież kusi by go włączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 03.11.2009 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 kama&michał - powtórzę się: superrrrrr. pięknie to wygląda, dobry kierunek wybrałaś - dużo bieli, piękny odcień ciepłego drewna, szarości. zazdroszczę Ci tego salonu - taki jasny i przestronny. chciałabym taki! powtórzę to, co napisałam u siebie: piękny wykusz, kominek, parapet nawiązujący do podłogi. schody też. bardzo podoba mi się Twoja górna łazienka, elegancka i spokojna. super płytki, super wanna. a w dolnej za to ciekawa bateria. no i oko moje wyławia takie elementy, jak taborecik - czy to taboret Stone? Wanders dla Kartell? cudnie prezentują się w wykuszu Pantony, ciekawa jestem, jaki stół tam zamówiłaś??? drewno czy konsekwentnie biały połysk? hm! zdradź! a co mi się nie podoba? TV w pokoju czterolatka. ale od osądzania daleka jestem, każdy robi to, co uważa. mam jednak nadzieję, że macie tam child locka... będę kibicować, rzecz jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agip 04.11.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 cieszę się, że widzę Twój wątek pięknie mieszkacie oprócz tego co wymieniła monah, mnie jeszcze bardzo podobają się Twoje drzwi wew. i klamki a co to jest za myk z górna łazienką? masz do niej wejście z sypialni przez szklane drzwi i z korytarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 04.11.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Tez zauważyłam taborecik. Jak dla mnie to Kartell. Sama chcę taki do szarej łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał i Magda 04.11.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 kama&michał cieszę się, że powstała w końcu galeria zdjęć z wnętrzami Rodosika U nas do wykończeniówki jeszcze baardzo daleko, więc z czekam na kolejne inspiracje. Strasznie podoba mi się Wasza podłoga, napisz proszę co na niej położyliście. Super konsekwencja podłoga, parapety, schody. Na pewno będę tu często zaglądać. Pozdrawiam, Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamamichał 04.11.2009 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Dziękuję Wam za tak miłe slowa,to dla mnie bardzo wazne.. Wnętrza urządzałam sama,jedynie sufity pomogl mi rozplanowac projektant ale i tak je troche zmienilam po swojemu..Teraz z perspektywy czasu zaluje że specjalista nie pomogl mi zrobic projektu elektryki..mialam duzo poprawek ale chcielismy zaoszczędzic i pieniazki przeznaczyc np.na wymarzone kafle stołeczek to Stone(ah wy designerki ..nic Wam nie umknie) iva marti polecam ten taborecik pieknie sie mieni w swietle Na stoł bardzo długo nie moglam sie zdecydowac..w koncu padło na polysk z chromem,powinien byc pod koniec listopada Jesli chodzi o TV u synka to macie racje,nie bedzie mial telewizora.Narazie mały spi w naszej sypialni poniewaz jego pokoj jest na półpietrze a nie mamy jeszcze balustrad i boimy sie ze w nocy idac do lazienki...nie musze dalej pisac..poki co stoi sobie poniewaz nie ma swojego miejsca.. agip ten myk z gorna łazienka to szklane drzwi z lazienki prowadza do pralni pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamamichał 04.11.2009 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Michal i Magda dziękuję na dole mamy drewno badi,schody i parapety rownież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał i Magda 04.11.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Michal i Magda dziękuję na dole mamy drewno badi,schody i parapety rownież Łączyliście je z gresem, co to za płytki? Rewelacyjny pomysł. Mi się marzą dębowe dechy, ale ułożenie ich na całej powierzchni odpada ze względów finansowych, więc może to jest wyjście. Wygląda naprawdę super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona25 04.11.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Piekny dom,wszytko takie dopracowane i gustowne.Bardzo mi sie podoba..gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamamichał 04.11.2009 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 tak badi połączone sa z kaflami silikonem,kupilam je dawno temu i nie pamietam firmy,poszperam w fakturach i napisze.napewno ich nie polece chociaz wygladaja ładnie ale sa one w 2gatunku i wykonawcy strasznie sie meczyli z połozeniem ich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monjan 04.11.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 gratuluje pieknego domu!!slicznie i gustowniepokój 4 latka super, śliczne szafybede kibicowac i żądam więcej fot:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamamichał 04.11.2009 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 http://images38.fotosik.pl/218/0f5d765feb501da0med.jpg http://images39.fotosik.pl/219/fa2021b637dcb9bbmed.jpg sypialnia(jak narazie naszej czworeczki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamamichał 04.11.2009 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 http://images41.fotosik.pl/218/84bc0fb03cddb816med.jpg hol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona25 04.11.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 kama&michał,jesli to nie problem napisz cos o cenie kuchni,bardzo mi sie podoba i zastanawiam sie ile moze kosztoowac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamamichał 04.11.2009 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 iwona25 monjan dziękuję serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał i Magda 04.11.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 http://images38.fotosik.pl/218/0f5d765feb501da0med.jpg sypialnia(jak narazie naszej czworeczki ) A kotki i serduszka, od Pani Marzenki (koleżanki Betib)??? Ma dziewuszka talent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee 04.11.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 I ja tu trafiłam. Baaardzo mi się podoba!! Zwłaszcza biel rzuca mnie na kolana. Pięknie. Do podobnego efektu sama dążę, więc inspiracji dla mnie tu sporo. Jak masz rozwiązany problem narożnika w szafkach kuchennych? Dobrze widzę, że niemal do końca są szerokie szuflady? Jaki blat wybrałaś?Cóż to za piękne wiszące białe szafki w salonie pod TV?Jesteś zadowolona z krzeseł w jadalni? Kuszą mnie od dawna i wciąż nie mogę się zdecydować. pozdrawiamcoffee ps. MAŁO zdjęć!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamamichał 04.11.2009 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 coffee dziękuję tak dolne szafki w kuchni stanowia same szuflady-bardzo lubie te rozwiazanie,naroznik mam jeden-obok szuflady jest wysowany kosz na smieci blat to szary laminat biale szafki to komódka podwieszana z szufladami na klik jest ona w półmacie krzesla w jadalni są bardzo wygodne,polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts