Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

nasze spełnione marzenie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 162
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Masz fantastyczny-prześliczny dom! Szczególnie podobaja mi się podłogi! Takie sobie wymarzyłam. Bardzo mi sie podoba błękitny kolor pokoju synka. W ogóle Twój domek jest przytulny, jasny aż chce się wracać do takiego cudeńka. Czy mogłabym prosić o więcej zdjęć wanny? Bardzo ciekawie to wygląda.. :D

kanapa to Matrix firmy Agpol-naroznik skladający się z modułów

a to jest jakoś mocowane żeby się nie rozjeżdżało? oglądała już kiedyś tego Matrixa, fajne bajery można z nim zrobić jeśli we wnętrze wmieści się cały dostępny zestaw, najbardziej podoba mi się gdy pufa jest w środku :D

http://www.sklep.meble.pl/p1927,minimatrix-szeroki.html

Super!!

Powiedz mi, gdzie kupiliłaś ten dywan w paski, niebiesko-szay??

świetny jest!

potwierdzam dywanik z ikea ,sprzed paru lat.Kosztował chyba 29.90 zł.Dla poprawy nastroju dodam,że jest cieniutki i taki dosyć ostry,a nie milutki;)

U nas dywanik po starszym bracie dostanie młodszy;)

Pare miesięcy temu kupiłam tapetę na jedna ścianę do pokoju młodego,a po powrocie do domu okazało się,że gust mi sie nie zmienia;) i to kopia dywanu;) zobaczę jak zagra i nie będzie "za dużo" pasiaków zostaną w jednym pokoju.

http://lh5.ggpht.com/_gcrwT4Qpssk/SvGeLZoSf_I/AAAAAAAAAws/IEAmxy0kt6s/s640/tapetadywan.jpg

Kama&michał:)gratuluję domku i galerii.