Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

nasze spełnione marzenie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 162
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

witam! bardzo ładne wnetrza ,absolutnie w moim guście.Ja stoje jescze przed wykończeniówką i co prawda mam już koncepcje całości ,ale wciąż brakuje mi parkietu do salonu ,a twój jest idealny do koloru moich okien.

napisz prosze co to za parkiet i gdzie go moge dostac. Też jestem z rzeszowa wiec na pewno trafie jak mnie pokierujesz !

Zgóry dzieki Magda

vilemo dziękuję

jaksie :p mamy tylko 3sypialnie..chyba ze zamieszkasz w salonie :wink:

alfa 36 blat to zwykly laminat-ciemny szary natomiast zlew jest firmy FRANKE(nie polecam,trzeba sie umeczyc zeby go doczyscic-ciezki w utrzymaniu czystosci :cry: )

lozko dla synka kupilismy w takim sklepie meble za grosik w Łodzi na ul.Kilińskiego ale kiedys wpadlo mi tez w oko na allegro,kosztowalo 250zl,super zakup,pozniej powedruje do pokoju corci

Jannett plytki w gornej lazience to GARDENIA ORCHIDEA seria LUMINOR BASALTO GRIGIO

Magda WOJTEK dziekuję za mile slowa,ja nie jestem z Rzeszowa...hm nawet nigdy tam nie bylam..podloga na dole to deska parkietowa gotowa firmy BALTIC WOOD drewno Badi,ta firma ma swoja oferte nawet w Komforcie,bez problemu dostaniesz

Śliczny domek! Gratulacje!

Wszystko mi się podoba, zwłaszcza kuchnia i łazienka (ta duża). Przed nami etap wykańczania i szukam inspiracji do okoła. Wy macie to już chyba za sobą i możecie cieszyć oczy i żyć bez biegania po sklepach i hurtowniach.

Ja jako płeć piękna mam się tym zająć bo podobno kobiety mają "większe wyczucie smaku". A poza tym będąc w pierwszej ciąży urządzałam mieszkanie-wyszło nieźle, teraz spodziewam się kolejnego dziecka i mąż stwierdził że ciąża na mnie dobrze wpływa więc działam.

Kama czy zdradzisz jakie to płytki w dużej łazience i gdzie kupiłaś tę piękną konsolkę do sypialni??? Już na nią zachorowałm.

Będę do Was częściej zaglądać. Pozdrawiam

Ania ja całą budowe nadzorowałam w ciązy..mialam tyle zapału i chęci..miłe wspomnienia..wszyscy się smiali ze na budowie urodzę..myslalam ze jak juz urodze to odpoczne ale gdzie tam..

kafle w gornej łazience to GARDENIA ORCHIDEA LUMINOR BASALTO GRIGIO

konsolke kupilam na allegro od tego sprzedawcy:

http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=4189832

pozdrawiam

kaśka maciej ten wieszak jest przymocowany do podlogi oraz do sciany takimi klipami z kwasowki te na gorze sluzą jako wieszaki a na dole wyglada to jakby szyba byla w takiej szynie

hmm a bonie są wycicane z tynku

Amor nsz matrix jest z alcantary plus ale wiem ze rowniez sa dostepne z grubego sztruksu

To ja mam pytanie odnośnie podłóg, jak wygląda mycie ich, czy to nie za wiele roboty przy tak mieszanych podłogach, pasek drewna, pasek płytek.....pytam ponieważ też się zastanawiam czy zamiast samych płytek nie dać kawałka drewna, ale już na słyszałam się jakie to uciążliwe... napisz coś bo ty użytkujesz to pewnie na co dzień, a znajomi to tylko słyszeli :-? PZ :lol: No i WSPANIAŁY TEN WASZ DOM właśnie powoli zaczęłam przekonywać się do łazienki w odcieniu szarym....te płytki są super, mi się marzy bardzo jasna łazienka :D

To ja mam pytanie odnośnie podłóg, jak wygląda mycie ich, czy to nie za wiele roboty przy tak mieszanych podłogach, pasek drewna, pasek płytek.....pytam ponieważ też się zastanawiam czy zamiast samych płytek nie dać kawałka drewna, ale już na słyszałam się jakie to uciążliwe... napisz coś bo ty użytkujesz to pewnie na co dzień, a znajomi to tylko słyszeli PZ No i WSPANIAŁY TEN WASZ DOM właśnie powoli zaczęłam przekonywać się do łazienki w odcieniu szarym....te płytki są super, mi się marzy bardzo jasna łazienka

na poczatku mylam najpierw plytki plynem nastepnie dechy innym do drewna..teraz jade wsio jednym i jest ok :wink:

dziękuje za mile słowa

śliczny domek - bardzo "rodzinny" a wanna widzę, że SQARO V&B

Pięknie !

dziękuję :oops: to okreslenie "rodzinny"..własnie do tego dązyłam by nasz dom mimo prostoty i bieli był cieply,przytulny..własnie rodzinny

bylam u ciebie w dzienniku..masz moją wymarzona dachowke..najpiekniejsza,cudowna...niestety nigdy nie bede jej miec :cry:

jak skoncza nam balkony pokaze nasz domek z zewnatrz(niestety dachowke mamy ceglaną..a ja zawsze marzyłam o szarej bądz grafitowej..u was jest chyba łupek?)ah..ogolnie bardzo mi sie podoba wasza elewacja,kuchnia,lazienka,wanna :wink: podłoga...

pozdrawiam :D

dzięki za opinie dt frontów w kuchni, muszę popracować nad m, co by taka kuchnie zonie zafundował :lol: niestety jak piszesz znajomi nam nagadali na temat beznadziejności wysokiego połysku frontu ale oni mają czerwone :evil:

A co jest nie tak z tymi czerwonymi frontami u Twoich znajomych?Ja właśnie planuję mieć w takim kolorze i na wysoki połysk.Napisz coś więcej?