Jannett 05.11.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Witam, Ja również chcę dołączyć do grona osób zachwalających te cudowne wnętrza ... Po prostu pięknie :) Przedpokój mnie zauroczył Czy mogłabym uzyskać informacje co to za płytki w górnej łazience ?? z góry dziękuje. Pozdrawiam [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda WOJTEK 05.11.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 witam! bardzo ładne wnetrza ,absolutnie w moim guście.Ja stoje jescze przed wykończeniówką i co prawda mam już koncepcje całości ,ale wciąż brakuje mi parkietu do salonu ,a twój jest idealny do koloru moich okien. napisz prosze co to za parkiet i gdzie go moge dostac. Też jestem z rzeszowa wiec na pewno trafie jak mnie pokierujesz ! Zgóry dzieki Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamamichał 05.11.2009 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 vilemo dziękuję jaksie mamy tylko 3sypialnie..chyba ze zamieszkasz w salonie alfa 36 blat to zwykly laminat-ciemny szary natomiast zlew jest firmy FRANKE(nie polecam,trzeba sie umeczyc zeby go doczyscic-ciezki w utrzymaniu czystosci ) lozko dla synka kupilismy w takim sklepie meble za grosik w Łodzi na ul.Kilińskiego ale kiedys wpadlo mi tez w oko na allegro,kosztowalo 250zl,super zakup,pozniej powedruje do pokoju corci Jannett plytki w gornej lazience to GARDENIA ORCHIDEA seria LUMINOR BASALTO GRIGIO Magda WOJTEK dziekuję za mile slowa,ja nie jestem z Rzeszowa...hm nawet nigdy tam nie bylam..podloga na dole to deska parkietowa gotowa firmy BALTIC WOOD drewno Badi,ta firma ma swoja oferte nawet w Komforcie,bez problemu dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania, Tomek i Wojtuś 05.11.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Śliczny domek! Gratulacje! Wszystko mi się podoba, zwłaszcza kuchnia i łazienka (ta duża). Przed nami etap wykańczania i szukam inspiracji do okoła. Wy macie to już chyba za sobą i możecie cieszyć oczy i żyć bez biegania po sklepach i hurtowniach.Ja jako płeć piękna mam się tym zająć bo podobno kobiety mają "większe wyczucie smaku". A poza tym będąc w pierwszej ciąży urządzałam mieszkanie-wyszło nieźle, teraz spodziewam się kolejnego dziecka i mąż stwierdził że ciąża na mnie dobrze wpływa więc działam. Kama czy zdradzisz jakie to płytki w dużej łazience i gdzie kupiłaś tę piękną konsolkę do sypialni??? Już na nią zachorowałm.Będę do Was częściej zaglądać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamamichał 05.11.2009 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Ania ja całą budowe nadzorowałam w ciązy..mialam tyle zapału i chęci..miłe wspomnienia..wszyscy się smiali ze na budowie urodzę..myslalam ze jak juz urodze to odpoczne ale gdzie tam..kafle w gornej łazience to GARDENIA ORCHIDEA LUMINOR BASALTO GRIGIOkonsolke kupilam na allegro od tego sprzedawcy:http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=4189832pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.11.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 wieszak czy bonie?wieszak! Bonie to się domyślam, że kg?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amor 05.11.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Piekny dom, urządzony ze smakiem!Czy Matrix jest z antary plus? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamamichał 05.11.2009 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 kaśka maciej ten wieszak jest przymocowany do podlogi oraz do sciany takimi klipami z kwasowki te na gorze sluzą jako wieszaki a na dole wyglada to jakby szyba byla w takiej szyniehmm a bonie są wycicane z tynku Amor nsz matrix jest z alcantary plus ale wiem ze rowniez sa dostepne z grubego sztruksu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.11.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 kama michał pieky dom czekam na kolejne zdjęcia Zdradz proszę co to za meble łazienkowe białe, fajniutkie, ja też mam umywalke nablatową- memento i bardzo podoba mi sie Twoje rozwiązanie. Czy toaleta i bedet to seria sentique villeroya? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 05.11.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 piekne wnętrza, chcialabym zapytać o szerokość doświetla przy drzwiach wejściowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamamichał 05.11.2009 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 aneta s Twój domek również bardzo mi się podoba,sledze po cichutku postępy meble lazienkowe robił nam stolarz,komoda na ktorej stoi umywalka oraz 2wiszące kostki sa białe na wysoki połysk otwierane na klik bidet i wc to sentique queene dziękuję doświetle ma 20cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 05.11.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 20 cm to szerokosc szyby czy łącznie z ramą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamamichał 05.11.2009 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 szerokosc szyby z ramą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agol 06.11.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 To ja mam pytanie odnośnie podłóg, jak wygląda mycie ich, czy to nie za wiele roboty przy tak mieszanych podłogach, pasek drewna, pasek płytek.....pytam ponieważ też się zastanawiam czy zamiast samych płytek nie dać kawałka drewna, ale już na słyszałam się jakie to uciążliwe... napisz coś bo ty użytkujesz to pewnie na co dzień, a znajomi to tylko słyszeli PZ No i WSPANIAŁY TEN WASZ DOM właśnie powoli zaczęłam przekonywać się do łazienki w odcieniu szarym....te płytki są super, mi się marzy bardzo jasna łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 06.11.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 śliczny domek - bardzo "rodzinny" a wanna widzę, że SQARO V&B Pięknie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamamichał 06.11.2009 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 To ja mam pytanie odnośnie podłóg, jak wygląda mycie ich, czy to nie za wiele roboty przy tak mieszanych podłogach, pasek drewna, pasek płytek.....pytam ponieważ też się zastanawiam czy zamiast samych płytek nie dać kawałka drewna, ale już na słyszałam się jakie to uciążliwe... napisz coś bo ty użytkujesz to pewnie na co dzień, a znajomi to tylko słyszeli PZ No i WSPANIAŁY TEN WASZ DOM właśnie powoli zaczęłam przekonywać się do łazienki w odcieniu szarym....te płytki są super, mi się marzy bardzo jasna łazienka na poczatku mylam najpierw plytki plynem nastepnie dechy innym do drewna..teraz jade wsio jednym i jest ok dziękuje za mile słowa śliczny domek - bardzo "rodzinny" a wanna widzę, że SQARO V&B Pięknie ! dziękuję to okreslenie "rodzinny"..własnie do tego dązyłam by nasz dom mimo prostoty i bieli był cieply,przytulny..własnie rodzinny bylam u ciebie w dzienniku..masz moją wymarzona dachowke..najpiekniejsza,cudowna...niestety nigdy nie bede jej miec jak skoncza nam balkony pokaze nasz domek z zewnatrz(niestety dachowke mamy ceglaną..a ja zawsze marzyłam o szarej bądz grafitowej..u was jest chyba łupek?)ah..ogolnie bardzo mi sie podoba wasza elewacja,kuchnia,lazienka,wanna podłoga... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 06.11.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 dzięki za opinie dt frontów w kuchni, muszę popracować nad m, co by taka kuchnie zonie zafundował niestety jak piszesz znajomi nam nagadali na temat beznadziejności wysokiego połysku frontu ale oni mają czerwone czekamy na reszte zdjeć, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorothy 06.11.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 dzięki za opinie dt frontów w kuchni, muszę popracować nad m, co by taka kuchnie zonie zafundował niestety jak piszesz znajomi nam nagadali na temat beznadziejności wysokiego połysku frontu ale oni mają czerwone A co jest nie tak z tymi czerwonymi frontami u Twoich znajomych?Ja właśnie planuję mieć w takim kolorze i na wysoki połysk.Napisz coś więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akukuuu 06.11.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 zachwycona łazienką trafiłam tutaj, a tu jeszcze piękniej GRATULUJĘ!!! Świetny pomysł na wieszak, kolejna inspiracja dla mnie Z przyjemnościa będę zaglądać i kibicować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamamichał 06.11.2009 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 zachwycona łazienką trafiłam tutaj, a tu jeszcze piękniej GRATULUJĘ!!! Świetny pomysł na wieszak, kolejna inspiracja dla mnie Z przyjemnościa będę zaglądać i kibicować dziękuję odpisalam w wątku o łazienkach nt.kafli podlogowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts