aga1401 07.11.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 piekne wnetrza.gartulacje slicznego domku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 07.11.2009 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Kama świetna łazienka. Rozwiązanie w wiatrołapie też bardzo ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1210 08.11.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 cudny cudny domek! bardzo podoba mi sie szczegolnie lazienka na pietrze, ale salon, kuchnia i pokoje dizeci tez cudowne! mam pytanie, jakiej formy planujesz stol do salonu?ja szukam czegos bialego ze stala i podczytalam, ze u Ciebie taki ma byc, bede wdzieczna za info- lub linka:) pozdrawiamMarta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 09.11.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 dzięki za opinie dt frontów w kuchni, muszę popracować nad m, co by taka kuchnie zonie zafundował niestety jak piszesz znajomi nam nagadali na temat beznadziejności wysokiego połysku frontu ale oni mają czerwone A co jest nie tak z tymi czerwonymi frontami u Twoich znajomych?Ja właśnie planuję mieć w takim kolorze i na wysoki połysk.Napisz coś więcej? dorothy skarżą sie, ze wszystko strasznie znać, kazdy paluszek, każdy ślad, jest bardzo widoczny, jeszcze przy dziecku które sie wspina po meblach też nie ciekawie, ale efekt wizualny super przeczytałam na watku o kuchniach, ze czym ciemniejsze na połysk tym bardziej znać, i właśnie tam tez piszą ze na białych najmniej. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorothy 09.11.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 dzięki za opinie dt frontów w kuchni, muszę popracować nad m, co by taka kuchnie zonie zafundował niestety jak piszesz znajomi nam nagadali na temat beznadziejności wysokiego połysku frontu ale oni mają czerwone A co jest nie tak z tymi czerwonymi frontami u Twoich znajomych?Ja właśnie planuję mieć w takim kolorze i na wysoki połysk.Napisz coś więcej? dorothy skarżą sie, ze wszystko strasznie znać, kazdy paluszek, każdy ślad, jest bardzo widoczny, jeszcze przy dziecku które sie wspina po meblach też nie ciekawie, ale efekt wizualny super przeczytałam na watku o kuchniach, ze czym ciemniejsze na połysk tym bardziej znać, i właśnie tam tez piszą ze na białych najmniej. pozdrawiam O kurcze a tak mi się podoba zobaczymy,przelecę jeszcze wątek o kuchniach ale raczej nie zrezygnuję dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.11.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 kama&michał cudny macie domek. Na pewno super się mieszka!!! Życzę Wam, aby wszystkie chwile tam spędzone były tak cudne jak wnętrza, które stworzyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamamichał 10.11.2009 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 kama&michał cudny macie domek. Na pewno super się mieszka!!! Życzę Wam, aby wszystkie chwile tam spędzone były tak cudne jak wnętrza, które stworzyłaś dziękuję za piekne zyczenia,mieszka sie naprawde wspaniale mam pytanie, jakiej formy planujesz stol do salonu? ja szukam czegos bialego ze stala i podczytalam, ze u Ciebie taki ma byc, bede wdzieczna za info- lub linka:) stoł kupilismy przez internet ze sklepu italia style oto link(nasz bedzie z biała szyba) http://www.sklep.meble.pl/p8158,stol-rialto-transport-gratis.html dziekuje wszystkim za mile slowa na temat naszych wnętrz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorothy 10.11.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Super stół! idealnie będzie pasował do Waszych białych krzeseł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 10.11.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Kama mozesz byc z siebie dumna-stworzylas piekne wnetrza. Bardzo wiele rzeczy podoba mi sie u Ciebie a mam pytanie odnosnie bialej szafy w niebieskim pokoju na poddaszu.Z czego zrobione sa fronty i jak rozwiazana jest sprawa otwierania?(czy sa tam jakies uchwyty ktorych nie widac czy moze otwieraja sie poprzez nacisk?) Czy uchwyty przy meblach kuchennych maja jakas specjalna nazwe? Pozdrawiam i zycze samych szczesliwych dni w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamamichał 11.11.2009 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Kama mozesz byc z siebie dumna-stworzylas piekne wnetrza. Bardzo wiele rzeczy podoba mi sie u Ciebie a mam pytanie odnosnie bialej szafy w niebieskim pokoju na poddaszu.Z czego zrobione sa fronty i jak rozwiazana jest sprawa otwierania?(czy sa tam jakies uchwyty ktorych nie widac czy moze otwieraja sie poprzez nacisk?) Czy uchwyty przy meblach kuchennych maja jakas specjalna nazwe? Pozdrawiam i zycze samych szczesliwych dni w nowym domku dziękuję..cudownie się czyta takie słowa szafa na poddaszu wykonana jest z płyty mdf lakierowanej na wysoki połysk,nie ma uchwytów,jest otwierana na klik-poprzez nacisk uchwyty w meblach kuchennych nie maja specjalnej nazwy ale mysle że nie będziesz miała problemu ze znalezieniem takich frontów z chowanymi uchwytami-są one dośc popularne pozdrawiam serdecznie i dziękuję za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gumisia 11.11.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Wnętrza rewelacyjne.A jaka to lampa wisi w jadalni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olika 11.11.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 hej mnie tez sie bardzo podobaja Twoje wnetrza jakie masz drzwi , bo wydaje mi sie ze bezprzylgowe, z jakiej firmy? i ile kosztowaly jesli moglabys napisac pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamamichał 11.11.2009 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Wnętrza rewelacyjne. A jaka to lampa wisi w jadalni? hmm nie zwracalam nigdy uwagi na firmy oswietlenia hej mnie tez sie bardzo podobaja Twoje wnetrza jakie masz drzwi , bo wydaje mi sie ze bezprzylgowe, z jakiej firmy? i ile kosztowaly jesli moglabys napisac pozdrawiam drzwi sa firmy DEWRO skrzydla bezprzylgowe kolor dąb bielony.polecam!koszt wysle na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxym99 11.11.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Jejku....jakbym przegladał swoją wyobraźnię. To wszystko co przez ostatnie pół roku klarowalo mi się w mojej głowie - Wy to macie Piękna kuchnia i łazienka. Taki nasz styl... prosty, gustownie nowoczesny z .... przyjemną kolorystyka. Pewnie ukradnę Ci kilka pomysłów a przede wszystkim pomysł na kuchnię i podłogi ponieważ wiem, że mojej żonce bardzo podoba się taka kolorytyka. Hmmm....a najlepsze jest to ...ze chyba kojarze, który to ten Wasz Rododendronek...i jesli to jeden z tych pięciu, to wyglada na to ze bedziemy sąsiadami. Sam tez właśnie buduje 300m dalej pozdrowiam Sąsiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.11.2009 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Jejku....jakbym przegladał swoją wyobraźnię. To wszystko co przez ostatnie pół roku klarowalo mi się w mojej głowie - Wy to macie Piękna kuchnia i łazienka. Taki nasz styl... prosty, gustownie nowoczesny z .... przyjemną kolorystyka. Pewnie ukradnę Ci kilka pomysłów a przede wszystkim pomysł na kuchnię i podłogi ponieważ wiem, że mojej żonce bardzo podoba się taka kolorytyka podpisuję się pod ta wypowiedzią, wszystko mi się podoba, kuchnia-bossszzze tez o takiej marzę, jasne kolory w mieszkaniu, tez nasz styl... bede bacznie obserwować dziennik pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamamichał 12.11.2009 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Jejku....jakbym przegladał swoją wyobraźnię. To wszystko co przez ostatnie pół roku klarowalo mi się w mojej głowie - Wy to macie Piękna kuchnia i łazienka. Taki nasz styl... prosty, gustownie nowoczesny z .... przyjemną kolorystyka. Pewnie ukradnę Ci kilka pomysłów a przede wszystkim pomysł na kuchnię i podłogi ponieważ wiem, że mojej żonce bardzo podoba się taka kolorytyka. Hmmm....a najlepsze jest to ...ze chyba kojarze, który to ten Wasz Rododendronek...i jesli to jeden z tych pięciu, to wyglada na to ze bedziemy sąsiadami. Sam tez właśnie buduje 300m dalej pozdrowiam Sąsiad Maxym 99 z kąd kojarzysz?nie pokazywałam domku z zewnątrz??chyba to jednak nie ten ponieważ nie stoi w Łodzi i nie ma w okolicy 4innych rododendronow dziękuje za bardzo miłe słowa..pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxym99 12.11.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Oj wiem, wiem że nie pokazywałaś ...choć z zewnątrz też pięknie sie prezentuje. Zwłaszcza z tą jasną kostką kontrastującą z nowo-zieloną trawką i boniami przy oknie. Skąd inąd macie o wiele ciekawszy kolor elewacji niż te pozostałe domki Przez cały wczorajszy wieczór Twoim gustem i wnętrzami zachwycał się mój Misiek (czyt. żonka ) ...snując plany i i zapożyczając od Was kolejne pomysły. I nawet nie pozwoliła mi spokojnie obejrzeć "Independence Day" bo musiałem się z nią zachwycać W pewnym momencie wykrzyknęła z ogromną euforią ...."WOW WIEM !!! - poznając Wasz domek ...i to tak, jakby ponownie jakąś niepodległość Polsce załatwiła (bo to jakoś tak wczoraj było). O jej ...a ile było przy tym radości Tak naprawde poznała po widoku z okna w Waszej pięknej kuchni na zdjęciu z 3.11.09 oraz po drzwiach wejściowych przed którymi od półtora roku, średnio kilka razy w tygodniu przejezdzamy jadąc na swoją budowę. Ot tyle. A jeśli właśnie budujecie wiatę obok garażu...to już jestem na 100% pewien ....na na naaaaa, na na naaaa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamamichał 12.11.2009 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 oki tak to my..zostalismy rozszyfrowani hmm ciekawa jestem który to Wasz domek? witajcie sąsiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 12.11.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Witam, trafiłam tu po zdjęciach kominka Ja również Kominek super, ale i cały dom i wnętrza bardzo fajne i starannie wykonane. Miła dla oka kolorystyka. Gratuluję dobrego gustu! PS. Jestem bardzo ciekawa jaki będziecie mieli stół w wykuszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 12.11.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 o stole było powyżej kama, piękny stół.. uf, dobrze, że nie czarny, bo byście się nawściekali nad utrzymaniem takiego blatu w czystości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts