Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

nasze spełnione marzenie

Recommended Posts

no wreszcie chwile zeby cos napisac

lazienka super , taka delikatna

powiedz ta komoda na ktorej sa koty od Marzeny to samodzielnie bielona jest ? ja mam taka w sypialni ( czeka na eksmisje ale wciaz kasa idzie na inne cele niz do ikea) i wlasnie mam zamiar ja pomalowac. widze ze wyglada co calkiem, calkiem

hej betib,miło mi że wpadlaś do mnie :)

komoda jest samodzielnie bielona,wyszła naprawde fajnie..a z Twoimi zdolnosciami to już wogóle bedzie miodzio :wink:

• Odpowiedzi 162
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

no wreszcie chwile zeby cos napisac

lazienka super , taka delikatna

powiedz ta komoda na ktorej sa koty od Marzeny to samodzielnie bielona jest ? ja mam taka w sypialni ( czeka na eksmisje ale wciaz kasa idzie na inne cele niz do ikea) i wlasnie mam zamiar ja pomalowac. widze ze wyglada co calkiem, calkiem

hej betib,miło mi że wpadlaś do mnie :)

komoda jest samodzielnie bielona,wyszła naprawde fajnie..a z Twoimi zdolnosciami to już wogóle bedzie miodzio :wink:

no to wieczorkiem wywalam z mojej gacie i skarpety i maluje :wink: bo tak mnie wkurza ze juz patrzec na nia nie moge a z bialą to moze jeszcze wytrzymam :wink: :lol:

absolutnie nie narzekali,chwalili nawet (w porównaniu do gresu na dole kładły sie idealnie)ale porcelanosa rowniez jest swietna firmą..mają piękne kafle i bardzoooo drogie..

dzięki, to kamień z serca :D :D , wiesz, że znalazłam porcelanossę taniej niż gardenię i to niestety przemawia na korzyść wyboru mojego m. :cry:

hej, mam jeszcze pytanie do podłogi na piętrze, bo zauwazyłam, ze masz wykładzinę. Czy kładłaś ją na parkiet lub panele czy od razu na podłogę (oczywiście na jakiś gabkach)??? Ja sie zastanawiam czy w pokojach na górze nie położyć własnie na całości grubej wykładziny, bez parkietu. Ale nie wiem czy to dobry pomysł.

hej, mam jeszcze pytanie do podłogi na piętrze, bo zauwazyłam, ze masz wykładzinę. Czy kładłaś ją na parkiet lub panele czy od razu na podłogę (oczywiście na jakiś gabkach)??? Ja sie zastanawiam czy w pokojach na górze nie położyć własnie na całości grubej wykładziny, bez parkietu. Ale nie wiem czy to dobry pomysł.

wykładzine mamy położoną tylko w sypialni,pod nią są deski drewniane takie same jak na całej gorze..zastanawialismy sie dlugo co zrobic..czy połozyc tylko jakas gabke na wylewke czy najtansze panele..w koncu polozylismy wszedzie jednakowo z mysla o przyszłosci,jak zrezygnujemy z wykladziny zeby była ładna podłoga-taka jak wszedzie..ale teraz z perspektywy czasu polozylabym tylko pianke czy jakas gąbke bo z wykladziny chyba nigdy nie zrezygnuje..cudownie się po niej stąpa :D

pozdrawiam

nedługo nowe fotki :wink:

Witam Serdecznie ! ! ! :lol:

Jestem świeży na forum ale już co nieco tu śledziłem.

No i najwięcej pytań mam związanych co do projektu i wykonania wnętrz

u Państwa : kama&michał.

Wraz z żonką jesteśmy na etapie adaptacji naszego RODO 6(2G+P)

Czy jest możliwość zadania państwu kilka pytań???

Jeśli tak to mam takie:

- czy w kuchni zostawiliście miejsce na spiżarkę???

(ja mam zamiar z niej zrezygnować na korzyść większej kuchni)

- z tego co widzę ze zdjęć to do kuchni jest tylko wejście od strony

salonu/wykuszu ??? czy się mylę ?

- dużo zmian w porównaniu z oryginałem wprowadziliście w swoim projekcie?

- dużo mam tych pytań ale nie chcę przesadzać na początku :oops:

I jeszcze jedna moja ogromna prośba :lol:

Będę ogromnie wdzięczny za odpowiedz na priava ???

Pozdrawiam BARDZO BARDZO GORĄCO ! ! !

Czarek :wink: :oops:

• 3 weeks później...
  • 3 weeks później...
dzięki za opinie dt frontów w kuchni, muszę popracować nad m, co by taka kuchnie zonie zafundował :lol: niestety jak piszesz znajomi nam nagadali na temat beznadziejności wysokiego połysku frontu ale oni mają czerwone :evil:

czekamy na reszte zdjeć,

pozdrawiam

Witam .

Jestem nowym uzytkowinikiem forum i natrafiłam na Twój dom ,a między innymi zainteresowało mnie wnętrze Twojego domku.

Bardzo mi sie podoba łazienka ..ja jestem w trakcie planowania i mam wielką prośbę ..może jesteście w posiadaniu jakiś fajnych stron z aranżacją wnętrz ...plisssssssssssss !!!!!!

dzięki za opinie dt frontów w kuchni, muszę popracować nad m, co by taka kuchnie zonie zafundował :lol: niestety jak piszesz znajomi nam nagadali na temat beznadziejności wysokiego połysku frontu ale oni mają czerwone :evil:

czekamy na reszte zdjeć,

pozdrawiam

Witam .

Jestem nowym uzytkowinikiem forum i natrafiłam na Twój dom ,a między innymi na wnętrze Twojego domku.

Bardzo mi sie podoba łazienka ..ja jestem w trakcie planowania i mam wielką prośbę ..może jesteście w posiadaniu jakiś fajnych stron z aranżacją wnętrz ...plisssssssssssss !!!!!!

Miłoby było gdyby ludzie dobrego serca wysyłali mi na priva stronki :D

Z góry Dzieki :p

czekamy na reszte zdjeć,

pozdrawiam

Witam .

Jestem nowym uzytkowinikiem forum i natrafiłam na Twój dom ,a między innymi na wnętrze Twojego domku.

• 5 weeks później...
  • 9 months później...