kamamichał 24.11.2009 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 no wreszcie chwile zeby cos napisac lazienka super , taka delikatna powiedz ta komoda na ktorej sa koty od Marzeny to samodzielnie bielona jest ? ja mam taka w sypialni ( czeka na eksmisje ale wciaz kasa idzie na inne cele niz do ikea) i wlasnie mam zamiar ja pomalowac. widze ze wyglada co calkiem, calkiem hej betib,miło mi że wpadlaś do mnie komoda jest samodzielnie bielona,wyszła naprawde fajnie..a z Twoimi zdolnosciami to już wogóle bedzie miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 24.11.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 no wreszcie chwile zeby cos napisac lazienka super , taka delikatna powiedz ta komoda na ktorej sa koty od Marzeny to samodzielnie bielona jest ? ja mam taka w sypialni ( czeka na eksmisje ale wciaz kasa idzie na inne cele niz do ikea) i wlasnie mam zamiar ja pomalowac. widze ze wyglada co calkiem, calkiem hej betib,miło mi że wpadlaś do mnie komoda jest samodzielnie bielona,wyszła naprawde fajnie..a z Twoimi zdolnosciami to już wogóle bedzie miodzio no to wieczorkiem wywalam z mojej gacie i skarpety i maluje bo tak mnie wkurza ze juz patrzec na nia nie moge a z bialą to moze jeszcze wytrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamamichał 24.11.2009 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 napewno na białą będzie milej spoglądac u nas ta komódka to też rozwiązanie tymczasowe,czekam jak nam Ikea otworzą chyba też tak jak ty hemnesa czy hensvika (myle te nazwy)zakupie pozdrawiam i miłej pracy przy malowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akukuuu 24.11.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 absolutnie nie narzekali,chwalili nawet (w porównaniu do gresu na dole kładły sie idealnie)ale porcelanosa rowniez jest swietna firmą..mają piękne kafle i bardzoooo drogie.. dzięki, to kamień z serca , wiesz, że znalazłam porcelanossę taniej niż gardenię i to niestety przemawia na korzyść wyboru mojego m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 25.11.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 hej, mam jeszcze pytanie do podłogi na piętrze, bo zauwazyłam, ze masz wykładzinę. Czy kładłaś ją na parkiet lub panele czy od razu na podłogę (oczywiście na jakiś gabkach)??? Ja sie zastanawiam czy w pokojach na górze nie położyć własnie na całości grubej wykładziny, bez parkietu. Ale nie wiem czy to dobry pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamamichał 25.11.2009 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 hej, mam jeszcze pytanie do podłogi na piętrze, bo zauwazyłam, ze masz wykładzinę. Czy kładłaś ją na parkiet lub panele czy od razu na podłogę (oczywiście na jakiś gabkach)??? Ja sie zastanawiam czy w pokojach na górze nie położyć własnie na całości grubej wykładziny, bez parkietu. Ale nie wiem czy to dobry pomysł. wykładzine mamy położoną tylko w sypialni,pod nią są deski drewniane takie same jak na całej gorze..zastanawialismy sie dlugo co zrobic..czy połozyc tylko jakas gabke na wylewke czy najtansze panele..w koncu polozylismy wszedzie jednakowo z mysla o przyszłosci,jak zrezygnujemy z wykladziny zeby była ładna podłoga-taka jak wszedzie..ale teraz z perspektywy czasu polozylabym tylko pianke czy jakas gąbke bo z wykladziny chyba nigdy nie zrezygnuje..cudownie się po niej stąpa pozdrawiam nedługo nowe fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 26.11.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Pięknie u Ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorothy 28.11.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 kama&michał zaglądnełam i szukam fotki salonu z nowym stołem ale zdjęcia niet pochwal się jeśli już go Macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kijanka9 30.11.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Przepiękne wnętrza!!! Będę się na was inspirować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 01.12.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Witam! Pięknie i przytulnie u Was. interesuje mnie jak są malowane te pasy w holu czy może to tapeta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duchu86 01.12.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Witam Serdecznie ! ! ! Jestem świeży na forum ale już co nieco tu śledziłem. No i najwięcej pytań mam związanych co do projektu i wykonania wnętrz u Państwa : kama&michał. Wraz z żonką jesteśmy na etapie adaptacji naszego RODO 6(2G+P) Czy jest możliwość zadania państwu kilka pytań??? Jeśli tak to mam takie: - czy w kuchni zostawiliście miejsce na spiżarkę??? (ja mam zamiar z niej zrezygnować na korzyść większej kuchni) - z tego co widzę ze zdjęć to do kuchni jest tylko wejście od strony salonu/wykuszu ??? czy się mylę ? - dużo zmian w porównaniu z oryginałem wprowadziliście w swoim projekcie? - dużo mam tych pytań ale nie chcę przesadzać na początku I jeszcze jedna moja ogromna prośba Będę ogromnie wdzięczny za odpowiedz na priava ??? Pozdrawiam BARDZO BARDZO GORĄCO ! ! ! Czarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agip 22.12.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Pada śnieg, suną sanki - jest renifer i bałwanki... Śnieżki z nieba spadają, życzenia zdrowych świąt składają. Niech te święta będą wyjątkowe a prezenty odlotowe Wesołych Świąt!! http://img695.imageshack.us/img695/4984/gwiazdka3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 25.12.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 Świetnie urządzone mieszkanko.Jestem zachwycona przedpokojem i salonem.Pozdrawiam gorąco. http://forum.muratordom.pl/rozbudowa-i-przebudowa-starego-domu-prosimy-o-komentarze,t176550.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 26.12.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 http://img215.imageshack.us/img215/6462/dsc04531q.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasica11 11.01.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 dzięki za opinie dt frontów w kuchni, muszę popracować nad m, co by taka kuchnie zonie zafundował niestety jak piszesz znajomi nam nagadali na temat beznadziejności wysokiego połysku frontu ale oni mają czerwone czekamy na reszte zdjeć, pozdrawiam Witam . Jestem nowym uzytkowinikiem forum i natrafiłam na Twój dom ,a między innymi zainteresowało mnie wnętrze Twojego domku. Bardzo mi sie podoba łazienka ..ja jestem w trakcie planowania i mam wielką prośbę ..może jesteście w posiadaniu jakiś fajnych stron z aranżacją wnętrz ...plisssssssssssss !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasica11 11.01.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 dzięki za opinie dt frontów w kuchni, muszę popracować nad m, co by taka kuchnie zonie zafundował niestety jak piszesz znajomi nam nagadali na temat beznadziejności wysokiego połysku frontu ale oni mają czerwone czekamy na reszte zdjeć, pozdrawiam Witam . Jestem nowym uzytkowinikiem forum i natrafiłam na Twój dom ,a między innymi na wnętrze Twojego domku. Bardzo mi sie podoba łazienka ..ja jestem w trakcie planowania i mam wielką prośbę ..może jesteście w posiadaniu jakiś fajnych stron z aranżacją wnętrz ...plisssssssssssss !!!!!! Miłoby było gdyby ludzie dobrego serca wysyłali mi na priva stronki Z góry Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasica11 11.01.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 dzięki za opinie dt frontów w kuchni, muszę popracować nad m, co by taka kuchnie zonie zafundował niestety jak piszesz znajomi nam nagadali na temat beznadziejności wysokiego połysku frontu ale oni mają czerwone czekamy na reszte zdjeć, pozdrawiam Witam . Jestem nowym uzytkowinikiem forum i natrafiłam na Twój dom ,a między innymi na wnętrze Twojego domku. Bardzo mi sie podoba łazienka ..ja jestem w trakcie planowania i mam wielką prośbę ..może jesteście w posiadaniu jakiś fajnych stron z aranżacją wnętrz ...plisssssssssssss !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 18.01.2010 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 witam, witam, sprowadziła mnie tutaj Twoja cudna łazienka i przepiękne płytki podoba mi się. musze jeszcze odszukac namiary na WC i bidet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agip 17.02.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 co tam u Was, jakies zmiany? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessy 13.12.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 śliczny domek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts