misiaczekm 24.07.2011 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Clematis 'Jackmanii' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiaczekm 24.07.2011 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Już niedługo... Moje piękności... i Clematis 'Jackmanii' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiaczekm 24.07.2011 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Mój "potwór" ma na imię Miniek i otrzymał małą zagródkę.... Niestety jednak jest za mała... w domu biega po pokoju, ale tylko godzinkę, dwie jak wszyscy idą na górę.... Teraz przynajmniej będzie na powietrzu i nas będzie widział... zwierzątko stadne jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiaczekm 24.07.2011 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Moje wczorajsze zakupy... 2xagrest i 3 x porzeczka czerwona krzak! Poszukiwane w doniczkach są!! Już wkopane!! nic nie ma u mnie w tym Mela Flor... Także z listy wybranych (ustalonej w innym wątku) zakupiłem to czego miało nie być na liście i dwa kwiatki nazwane przez Panią "skalniaczki za 8", wziąłem bo ładne były.... ale czy się utrzymają? nazwa na czerwonej tabliczce: "wielki niebieski z białym oczkiem" : :heja i tego czego nie chciałem.... z resztek, pomieszanych za 15 zł sztuka... heh HOSTY bez nazwy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiaczekm 27.07.2011 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Podczas porannego deszczyku dokończyłem sobotnią rabatę... i posiałem trawkę :heja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiaczekm 27.07.2011 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Widok z okna.... Ciągle pada... heh... kiedy ja skoszę tą trawę?! Słonecznik ozdobny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiaczekm 22.08.2011 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Moje aksamitki... Zbieramy nasionka na następne lato!! Aksamitki będą WSZĘDZIE!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiaczekm 22.08.2011 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Wreszcie huśtawka złożona, niestety jeszcze brak siedziska.... Podstawki z polbruku, by ułatwić koszenie, powoli się robią. Pomalowana drugi raz i ustawiona już na swoim miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiaczekm 05.09.2011 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Budowa huśtawki zakończona... ufff.... ale się na deski naczekałem... heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mala89 22.09.2012 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 piekny dom bardzo mi sie podoba bardzo prosze o koszt budowy tego domu.moj adres mail :[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mala89 22.09.2012 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 dlaczego nie mozna ogladac zdjecia na stronach 7-8?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal1988 27.02.2016 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 piekny dom bardzo mi sie podoba bardzo prosze o koszt budowy tego domu.moj adres mail :[email protected] Witam , to faktycznie bardzo ładny dom ale jeżeli chodzi o wykończenie poszczególnych pomieszczeń to jest jakaś katastrofa. Nie wspomnę już o warstwie wełny między krokwiami .... a gdzie druga warstwa która eliminuje mostki termiczne i poprawia izolacyjność budynku ??? 28,30 cm to już dzisiaj standard... Niestety tak właśnie budują deweloperzy a ludzie którzy nie mają odpowiedniej wiedzy mogą tylko liczyć na fachowość poszczególnych ekip. ciekawi mnie tylko gdzie były kierownik budowy podczas zabudowy KG ??? szczerze współczuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts