Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bliźniak Fargo - LMBL04

Recommended Posts

• Odpowiedzi 151
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Moje wczorajsze zakupy...

2xagrest i 3 x porzeczka czerwona krzak! Poszukiwane w doniczkach są!! Już wkopane!!

P1050548.JPG

nic nie ma u mnie w tym Mela Flor... Także z listy wybranych (ustalonej w innym wątku) zakupiłem to czego miało nie być na liście i dwa kwiatki nazwane przez Panią "skalniaczki za 8", wziąłem bo ładne były.... ale czy się utrzymają?

P1050535.JPG

nazwa na czerwonej tabliczce:

"wielki niebieski z białym oczkiem" : :heja

P1050537.JPG

P1050538.JPG

i tego czego nie chciałem.... z resztek, pomieszanych za 15 zł sztuka... heh

HOSTY

bez nazwy....

P1050540.JPG

P1050543.JPG

P1050541.JPG

P1050544.JPG

P1050542.JPG

• 4 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 1 year później...
  • 3 years później...
piekny dom bardzo mi sie podoba :-) bardzo prosze o koszt budowy tego domu.moj adres mail :[email protected]

Witam , to faktycznie bardzo ładny dom ale jeżeli chodzi o wykończenie poszczególnych pomieszczeń to jest jakaś katastrofa. Nie wspomnę już o warstwie wełny między krokwiami .... a gdzie druga warstwa która eliminuje mostki termiczne i poprawia izolacyjność budynku ???

28,30 cm to już dzisiaj standard...

Niestety tak właśnie budują deweloperzy a ludzie którzy nie mają odpowiedniej wiedzy mogą tylko liczyć na fachowość poszczególnych ekip.

ciekawi mnie tylko gdzie były kierownik budowy podczas zabudowy KG ???

szczerze współczuje