rpilski 03.11.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Planuję, aby kanalizacja stanu 0 była w moim domu wykonana z rur firmy Instal-Plast Łask. Hydraulik twierdzi, że rury tego producenta są dobrej jakości, ale jakoś nie znalazłem o nich opinii (czy to negatywnych, czy to pozytywnych). Czy ktoś z Was słyszał jakieś opinie o tej firmie i jej produktach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barteks31 04.11.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Robiłem z nich kanalize u siebie, rury niestety mają dosyć cienkie ścianki. Kolega robił z rur firmy "Kaczmarek" i te wyglądały juz dużo lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 04.11.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Jeśli dobrze kojarzę, że to te rury, które Leroy-Merlin sprzedaje, to nie podobały mi się strasznie. Jakieś takie wiotkie i bylejakie na wygląd były, a w dodatku coś im z wymiarami nie grało, ich kształtka (kupiona z konieczności) wsadzana w kielich innego producenta (Pipelife) wchodziła bez żadnego oporu i podobnie wychodziła, za luźna po prostu była. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rpilski 04.11.2009 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Co do grubości ścianek - to są różne typoszeregi (sztywności) i trzebaby porównywać "jabłka z jabłkami", ale to niedopasowanie kształtek to cenna informacja. Już byłem zdecydowany na tego producenta, a tu zonk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts