iwomalinka 03.11.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Witam Założyłam ten wątek z nadzieją, ze podzielicie się swoimi uwagami na temat sprzętu, ich funkcjonalności oraz oszczędności czasu Moim niezastąpionym sprzętem jest mikser Zelmer z misą obrotową Piana z białek sama się ubija , potem juz ciasto samo się uciera, a ja w tym czasie mogę spokojnie zająć sie zupełnie czymś innym Kiedyś ręka mi odpadała , a teraz zero wysiłku A co Wam najbardziej ułatwia życie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 03.11.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Krajalnica do chleba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.11.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 czajnik elektrycznypralka automatycznazmywarkaelektryczny otwieracz do konserwodkurzacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwomalinka 03.11.2009 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 dodam jeszcze mikrofalówkę- dzieci codziennie podgrzewają sobie w niej mleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 04.11.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 ...A co Wam najbardziej ułatwia życie? Pani Gabrysia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.11.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 zmywarka ...zmywarka....zmywarka.... to rzecz, której w mieszkaniu nie miałam a mam na nowym domu ... za nic bym nie oddała i broniła własną piersią gdyby ktoś chciał mi odebrać ... no a poza tym to standart ... pralka, lodówka, czajnik , odlurzacz wodny .... bez tego to już w ogóle sobe nie wyobrażam życia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 04.11.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Obecnie Thermomix... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwomalinka 04.11.2009 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Thermomix , nawet nie wiedziałam, że coś takiego jest Poszperałam i znalazłam zastosowanie cyt. a mam i polecam. Szczególnie pomocne przy gotowaniu dla dzieci. Robi lody, soczki i przeciery owocowe plus oczywiście normalne obiadki. Ma funkcję gotowania na parze z czego często korzystam . Na trzech poziomach zrobisz ryż/ziemniaki mięso i warzywka a z wywaru można zrobić sosik. Ugotowanie barszczu to 40 min (wrzucasz wszystko nastawiasz i po określonym czasie urządzenie pika), rosół godzinka. Surówki to kilka sekund. Faktycznie jest trochę drogi, ale oszczędza dużo czasu. Zapomniałam dodać, że robi super ciasto na chleb i bułki cyt. a jakie pyszne kawki i soki robi w tym capucino mniam do tego pasteryzuje na bierzaco robiony soczek kubus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 04.11.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 ano zgadza się. Jest to wyrób z typu garnki Zepter czy odkurzacz Rainbow, ale moim zdaniem warto. W szczególności, dla kogoś kto nie ma za duzo sprzętów kuchennego AGD, to wydatek nie taki duży, bo robi praktycznie wszystko. To w zasadzie taki mikser z opcją gotowania zawartości. Ma specjalną książkę z przepisani bo trochę inaczej się gotuje. Większość bazuje na zasadzie - wrzuć składniki i wymieszaj/gotuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.11.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 ZMYWARKA Jak niedawno padła po ponad piętnastu latach użytkowania, to myślałam, że padnę z rozpaczy razem z nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Armidia 04.11.2009 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 dopisuję się do fanów zmywarki Pozdrawiam, Armidia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 05.11.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Thermomix Po tylu latach bez niego już bym nie mógł pozbierać się w kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 05.11.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Hmmmm dla mnie mikrofala - zawsze można coś szybko odgrzać ....no i oczywiście czajnik elektryczny Jeśli chodzi o pralkę,to sama mogłabym się bez niej obejść,ale jak już dochodzą skarpety i inne rzeczy Mężusia to nie bardzo bez pralki a jak jeszcze dzieci dojdą,to już w ogóle A ten sławny Thermomix muszę sobie kiedyś sprawić,jak już będziemy na swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 12.11.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 - mikrofala- pralka - lodówka- kuchenkaMam też zmywarkę, ale bez niej też mogę żyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 12.11.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 obiadorób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmag 16.11.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Zmywarka- mam od 6 lat i kocham, a teraz suszarka - bardzo ułatwia życie- wrzucam pranie- żadnych stojących suszarek przestawianych z kąta w kąt, czy rzeczy dosuszanych na kaloryferze.Sprawdza się zwłaszcza przy małych dzieciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 17.11.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Dla mnie też termomix zmywarki jeszcze nie posiadam, ale myślę że jak już będzie, to też ją pokocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 18.11.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 w kolejności .lodówka .pralka .zmywarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 19.11.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Odkąd mam zmywarkę twierdzę, że to moja najukochańsza przyjaciółka. Oczywiście pralka, lodówka, czajnik elektryczny, odkurzacz, przy małych dzieciach koniecznie blender. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwomalinka 19.11.2009 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 to co...? Nobla temu, kto wymyślił zmywarkę!!! bo z tego co przeczytałam, to zdecydowanie number one Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts