Mały Mariusz 08.01.2010 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 mbz dziękuję czyli szukać z programem przeciwzagnieceniowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzu 08.01.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Zmywarka - 60 cm to podstawa Ja ją "kocham" , a mąż jej nienawidzi A to dlaczego Bo twierdzi , że on zmywa lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzu 08.01.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Bo jej nie może w trakcie zmywania zajść od tyłu...... No tak, jak stoi przy ścianie, to jej zajść nie może, a jak zabudowana, to tym bardziej co wy palicie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daszaA 08.01.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 nr 1. zmywarkanr.2. mikrofalówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żona Adwalka 12.01.2010 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 No jasne, że zmywarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 12.01.2010 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 moja zona! najlepszy sprzet AGD ponad 20 lat bez awarii czasmi trzeba tylko przesmarowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareczek7 19.02.2010 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Jak dla mnie to pralka... szczególnie gdy ma się małe dziecko, po tygodniu jej braku (zepsuła się), góry prania, jak sprawiliśmy sobie nowa to dwa dni non stop prałam w sumie to bez wielu sprzętów nie da się żyć , ale dopiero jak ich braknie to się naprawdę widzi, ile roboty za nas odwalają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Samuel-- 23.02.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Moja pralka, w której pomimo iż ma tylko 40cm szerokości, można upchnąć 6kg, ma wirowanie 1300obr/min i rzeczy wychodzą z niej prawie już suche, i jeszcze do tego piszczy jak jej się program skończy, żebym nie zapomniał i nie zostawił prania zamkniętego na noc. Tylko kawy nie podaje Zmywarki nie mam już takiej kosmicznej, ale za to niesamowicie oszczędza czas. Kto powiedział, że obowiązki domowe są ciężkie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 23.02.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Do wymienionej już wcześniej zmywarki dokładam odkurzacz centralny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viola_13 17.03.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 1. zmywarka, 2. zmywarka, 3. zmywarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 13.05.2010 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Zmywarka zmywarką, ale bez lodówki i pralki byłoby ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz789 17.05.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Krajalnica, dla mnie jest the best . Naprawdę ułatwia mi , życie . A oprócz tego :ekspres ciśnieniowy do kawy i Thermomix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 18.05.2010 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Nie będę odstawać-ZMYWARKADodatkowo -odkurzacz piorący-pralka (zaczęłam myśleć nad tą suszarką)-prostownica do włosów (bo ja nawet w kuchni muszę być śliczna;))-z czajnika bezprzewodowego zrezygnowalim P.S.Czy to prawda,że pralko-suszarki częściej się psują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz789 18.05.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 P.S.Czy to prawda,że pralko-suszarki częściej się psują? Mnie tak samo powiedzieli w salonie RTV-AGD i żebym kupił osobno pralkę i osobno suszarkę. A poza tym oprócz zajmowanie większej ilości miejsca ma to same zalety: np. w jednej pierzesz a w drugiej już suszysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 18.05.2010 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 -z czajnika bezprzewodowego zrezygnowalim Z ciekawości, dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 18.05.2010 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Bo mam bardzo ładny, tradycyjny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 21.05.2010 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 moja zona! najlepszy sprzet AGD ponad 20 lat bez awarii czasmi trzeba tylko przesmarowac :eek::eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zott36 22.05.2010 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 1.Suszarka kondensacyjna, genialna rzecz , suszę w niej wszystko , nawet to co sie niby nie nadaje . Po 40 min. mam wysuszone pranie do szafy. Zero prasowania. Kapitalnie oczyszcza ubrania z sierści , włosów , wszelkich pyłków. Przy długowłosym białym kocie jest nizastapiona. Wreszcie mam czarne a nie szare ciuchy. Poza tym ubrania sa milusie w dotyku.Kocham ja bardziej niz zmywarkę. Nie wyobrazam juz sobie bez niej mojego mieszkania. 2 Zmywarka - dla mnie to juz standard:) Koniecznie z chowanymi wszystkimi kolcami i regulacja koszy góra, dół 3 Dobry odkurzacz. Obecnie mam miele z filtrem hepa. Przy gorszym odkurzaczu, wiecznie pył i kurz i czestsze odkurzanie. Przy miele duzo mniej kurzu i świetnie wciąga kocią sierść. 4 robot kuchenny wielofunkcyjny. Wrzucam , wciskam guzik i samo sie robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 27.05.2010 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Chyba największą miłością darzę młynek podzlewozmywakowy. Wrzucam, naciskam i coś mi zjada obierki, rybie flaki i takie tam inne rozkoszne odpadki. Strasznie fajna zabawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 27.05.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Chyba największą miłością darzę młynek podzlewozmywakowy. Można to to już u nas montować? Kiedyś chciałem założyć w kuchni i w sklepach wykręcali się, że zabronione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts