Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Sprzęt AGD bez którego nie moglibyście się już obejść

iwomalinka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 65
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 1 month później...
Jak dla mnie to pralka... szczególnie gdy ma się małe dziecko, po tygodniu jej braku (zepsuła się), góry prania, jak sprawiliśmy sobie nowa to dwa dni non stop prałam ;) w sumie to bez wielu sprzętów nie da się żyć ;), ale dopiero jak ich braknie to się naprawdę widzi, ile roboty za nas odwalają :).

Moja pralka, w której pomimo iż ma tylko 40cm szerokości, można upchnąć 6kg, ma wirowanie 1300obr/min i rzeczy wychodzą z niej prawie już suche, i jeszcze do tego piszczy jak jej się program skończy, żebym nie zapomniał i nie zostawił prania zamkniętego na noc. Tylko kawy nie podaje :)

Zmywarki nie mam już takiej kosmicznej, ale za to niesamowicie oszczędza czas. Kto powiedział, że obowiązki domowe są ciężkie? :p

• 3 weeks później...
  • 1 month później...

1.Suszarka kondensacyjna,

genialna rzecz , suszę w niej wszystko , nawet to co sie niby nie nadaje . Po 40 min. mam wysuszone pranie do szafy. Zero prasowania.

Kapitalnie oczyszcza ubrania z sierści , włosów , wszelkich pyłków. Przy długowłosym białym kocie jest nizastapiona. Wreszcie mam czarne a nie szare ciuchy. Poza tym ubrania sa milusie w dotyku.Kocham ja bardziej niz zmywarkę. Nie wyobrazam juz sobie bez niej mojego mieszkania.

2 Zmywarka

- dla mnie to juz standard:) Koniecznie z chowanymi wszystkimi kolcami i regulacja koszy góra, dół

3 Dobry odkurzacz.

Obecnie mam miele z filtrem hepa. Przy gorszym odkurzaczu, wiecznie pył i kurz i czestsze odkurzanie. Przy miele duzo mniej kurzu i świetnie wciąga kocią sierść.

4 robot kuchenny wielofunkcyjny. Wrzucam , wciskam guzik i samo sie robi.