ziaba 28.05.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Można to to już u nas montować? Kiedyś chciałem założyć w kuchni i w sklepach wykręcali się, że zabronione. Pytałam w kanalizie czy nie ma przeciwskazań. Popukali się w czoło że pytam, a potem orzekli, że młynek lepszy, niż używanie wc do pozbywania się odpadów () Jeśli powiedzieli że nie wolno, to niech podadzą paragraf konkretnego przepisu, bo jako użytkownik kanalizacji wiem, że nie wolno mi zrzucać wody opadowej ani żadnych substancji chemicznych ( oleje ciężkie ,środki ochrony roślin oraz antybiotyków ) O resztkach z zeskrobanej marchewki przepisy milczą. Jak to w sklepie ...mówią że zabronione ? w sklepie z młynkami ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 28.05.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Pytałam w kanalizie czy nie ma przeciwskazań. Popukali się w czoło że pytam, a potem orzekli, że młynek lepszy, niż używanie wc do pozbywania się odpadów () To było z 7 lat temu jak urządzaliśmy naszą poprzednią kuchnię. We Wrocławskich marketach (casto, obi) twierdzili, że młynki można sprzedawać, ale nie wolno montować - coś a'la antyradary. Jak widać bujdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz789 29.05.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Ja jakoś młynka się boje za dużo horrorów się naoglądałem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 26.06.2010 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 marzy mi sie zmywarka w tym mieszkaniu akurat takowej nie posiadamy , wyreczam sie od czasu do czasu zmywarka reczna ( czytaj . maz )ale jak juz bedzie domek to zmywarka musi byc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 05.08.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 hmm..hmm...czytam i czytam i juz wiem o czym marzę do nowego domu:) suszarka o której tak wiele piszecie i ciśnieniowy ekspres do kawy...Na co dzień , nie wyobrażam sobie życia bez zmywarki, ale za to sama zrezygnowałam z mikrofalówki i czajnika ..dobrze mi z tym:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
notta 17.04.2012 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Witam, mam zamiar zamówić zmywarkę firmy Vernotti, dlatego proszę o opinie o tej firmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts