andy_n 29.01.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 O kurczę, ale wpadka Nie skojarzyłem, sorki. Szukam po prostu kogoś kto powiedziałby: stary nie kupuj tego badziewia, bo .... Na szczęście nikt taki się nie znalazł. Na razie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boodzisz 04.02.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Witam. Jak wygląda sprawa doprowadzenia mediów do dzialki rolnej??Facet podzielił sobie pole na kilka dzialek "małe gospodarstwa" z tego co mowi. Dzialka znajduje sie okolo 400 m od mediów i czy jest mozliwosc doprowadzenia tam mediów (woda,prad)Dzialka znjduje sie w gminie Kowala. Czy mozna np. samemu przeciagnąć wode a zeby tylko wodociagi to przyłącze odebrały (podobno trójnik jest w ulicy)No i oczywiscie prąd. Jakie opłaty trzeba poniesc jezeli to jest 400mb. Podobno do 200mb placi sie tylko za KW a powyzej???? Przed tą działka jest kilka dzialek juz sprzedanych, czy wtedy koszta rozlozą sie na wszystkich dzialkowiczów?? Czy na takiej dzialce dostanie sie warunki zabudowy, czy jest obawa że nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.02.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Na większosć pytań dostaniesz odpowiedź w gminie.Tak WZ i inne informacje formalne. Co do rozłożenia kosztów na sąsiadów to juz jak się dogadacie. Z doswiadczenia wiem, ze nie zawsze to wypala bo ten co mieszka blisko źródła ma w nosie ułatwiać innym. Ile byś nie ciągnął prądu to musisz za przyłącze zapłacić. Nikt Ci tego gratis nie zrobi, nawet przy 20metrach. Koszty kabla i skrzynki pokrywasz Ty. Woda to nie wiem. Mi robili z gminy. Wykopali, wsadzili rurkę, zakopali, podłączyli. WYdaje mi się, ze tylko na kopaniu mozesz zaoszczędzic robiąc samemu. Materiał, przyłączenie i tak musisz zapłacić. Ale kopać 400m to troche dużo Radziłabym dopytać w gminie o wszsytko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anitka_radomianka 23.02.2008 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 hejka czy może się ktoś orientuje lub załatwiał; mam działkę 19 m szer i chce postawić dom 12 m szer co daje 12 + 4 +4 = 20 m max. Można ten przepis jakoś ominąć lub w urzędzie inaczej zgłosić. I prosze o numer tel do jakiegoś sensownego architekta od adaptacji projektu i kierownika budowy - fachowca. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NIEWIELKI II 24.02.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 WitamU nas w projekcie w garażu były dwa małe okienkazastąpiliśmy je luksferami i dzięki temu przybliżyliśmy mieszkanie na 3 metry od granicy działki. Tak więc to jest jedyne rozwiązanie Twojego problemu jeżeli możesz to wstaw luksfery liczy się je jak jednolitą ścianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nakoto 29.02.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Hey dajcie znać gdzie najlepiej podjechac i gdzie solidnie obsłużą i wycenią GONT lub Blacho Dachówke Z Góry Thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apis50 01.03.2008 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Hey dajcie znać gdzie najlepiej podjechac i gdzie solidnie obsłużą i wycenią GONT lub Blacho Dachówke Z Góry Thx Spróbuj w Krollu ul. J CH Paska 9 lub Sell-Bud ul. Warszawska 149 Na 4 wyceny tylko w tych były bardzo zbliżone i wykonane na drugi dzień. My wybraliśmy Krolla,blachodachowka RAL 7016 /grafit matowy/ Na dach pow. ok 160 m2 pokrycie - 6,3 tys folia i orynnowanie PCV Galeco 3,1 tys Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA1 07.03.2008 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 KochanI!!!! Szukam kogoś kto tu w pobliżu Radomia wybudował bądź buduje dom w Tymianku Archonu!!Bardzo proszę odezwijcie się, projekt bardzo mi się podoba, z chęcią bym obejrzałą domek w rzeczywistości.Jeśli by to nie sprawiało kłopotu, proszę odezwijcie się oto mój [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NIEWIELKI II 15.03.2008 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Wiosna idzie a tu jakiś dziwny zastój nic nikt nie pisze dziwnenie działacie na swoich budowach ..To ja się pochwalę w poniedziałek wylałem chudziak choć budynek już stoi i nawet ma skończony dach, panowie z mokrej trochę psioczyli że powinienem to robić po fundamentach ale tak wyszło, teraz jeszcze ścianki działowe i potem .... niestety kredyt, już czuję jego oddech na plecach... Przeraziły mnie nowe ceny betonu na mokrej masakra strasznie w ciągu roku betonik podrożał ale co tam trzeba płacić i płakać hihih Pozdrawiam wszystkich budujących w Radomiu i okolicach a i obudźcie się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.03.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Zapewniam Cię, ze ja nie śpię Odebrali mi już dom Przeprowadzamy się więc o spaniu mowy nie ma Budowa zajela mi niecałe 10 miesiecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.03.2008 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 http://images32.fotosik.pl/187/1b855ab2c9cc6169.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gsylwek 22.03.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Mayland-to gratulacje naprawdę niezłe tempo my mamy czas do końca lipca, bo wtedy musimy zwolnic mieszkanie obecnie "robią sie" tynki wewn. i czekamy na hydraulikę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NIEWIELKI II 22.03.2008 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Mam pytanko jakie robisz tynki ? i jak można wiedzieć to ile sie teraz płaci za metr My zastanawialiśmy sie nad cementowymi z agregatu. potem jakaś gładź ale to już zrobię sam. No właśnie idą święta WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, ZDROWYCH SPOKOJNYCH I RODZINNYCH śWIĄT NO I MOKREGO DYNGUSA POZDRAWIAM RADOMSKICH BUDOWNICZYCH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nakoto 28.03.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Dajcie cynk gdzie w Radomiu podjechac poogladac ploty/ogrodzenia/siatki cos ala to moze komus w oczy sie gdzies rzucilo http://www.allegro.pl/item332654203_ogrodzenie_ogrodzenia_systemowe_5mm_h1_5m_od_reki.html z Gory Thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gsylwek 01.04.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 NIEWIELKI II za tynki robione ręcznie-12 zł/m2 nakoto producentem takiego ogrodzenia w Radomiu jest Jarmex przy ul.Potkanowskiej Najlepiej tam podjedź i sie dowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nakoto 01.04.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 o Dzieki Wielkie . no chyba ze to primaaprilisowy żarcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NIEWIELKI II 01.04.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Dzięki wielkie, mam nadzieję że szybciutko poleci z kredytem potem od razu elektryka tylki i okna. Pozdrawiam MW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kate74 03.04.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 nakoto takie systemy ogrodzeniowe robią na Potkanowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.04.2008 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Podajcie proszę cenę tego ogrodzenia. Jak to wchodziło na rynek to sie orientowałam ale to było ładne kilka lat temu, producent tylko w Częstochowie i drogie pierońsko było. Jak teraz to wygląda cenowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nakoto 04.04.2008 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 tak pi-x-drzwi ceny wachaja sie od 145 w gore za przeslo 250 cm szerokosc ze slupkiem - wysokosc 173 cm - to tak istandard najtaniej znalazlem na allegro , acz nie zjezdzilem jeszcze Radomia co uczynie juterkiem tansze jest to srebrne bez powloki pcv - tak jak np. zielone z takowa jest w OBI jest niby promocja na to ogrodzenie u nas nizsze bo 152 cm bodajze jest tansze a wyzsze - next to 2 m z groszami drozsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts