gsylwek 28.04.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 my kupowaliśmy w tartaku w Lesiowie na terenie elektrociepłowni około 550 zł za m3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nakoto 01.05.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 hey dajcie Prosze jakies przykladowe listy plac w Radomiu np. sciana nosna - za m2 stropu itp... ile sie tak mniej wiecej u nas placi z gory thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 02.05.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 sciany 20zl/m2 strop 25zl/m2 - znajoma ekipa tak sobie zyczy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomlolo 03.05.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Witam Poszukuję ekipy z miksokretem, solidnej bo podłogówkę mam po całości, jak możecie kogoś polecić to proszę Pozdr.Tomek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nakoto 07.05.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 to tym razem Prosze o info gdzie wstepnie ogladac/pytac o piec na ekogroszek jakies polecacie? Pozdroffka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomlolo 08.05.2008 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Brat cioteczny ma z radomskiego Piecbud'a, jest po 1 sezonie bardzo zadowolony. Znajomi mają Zębca, też chwalą sobie. Jak na moje laickie oko, ten z Radomia wygląda solidniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.05.2008 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Mam Zębca- nie polecam. Są lepsze piece za te same pieniadze. Radomskie piece potrafią pękać zaraz po skończeniu grawancji. Od 2 osób słyszałam o tym zdarzeniu u nich. Coś wiec w tym jest. Szukałabym dalej, innego producenta. Kolakao ma piec na eko. Nie wiem jak sie Jej teraz spisuje. W każdym razie mojego Zębca można zobaczyć, no problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 08.05.2008 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Ja mam piec ze staporkowa z pieca jestemy zadowoleni - mielismy duzo problemow ale byly zwiazane ze zle wykonana instalacja i kiepskim jak teraz widze hydraulikiem a nie z jakoscia pieca pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NIEWIELKI II 08.05.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Witamja trochę z innej beczki poszukuje sprawdzonej ekipy do tynków cementowych jeżli macie takową to proszę o namiar Rozmawiałem z hydraulikiem który robił instalację u sąsiada i pewnie będzie robił też i u nas, polecał piec z Pleszewa na ekogroszek oczywiściezastanawiam sie jeszcze nad SAS-em mają w Sell-Budzie na Warszawskiej oba wyglądają ok Pozdrowionka dla budowniczych z Radomia i okolic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek1204 08.05.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Poszukuje opinii na temat producenta szamb betonowych z okolic Radomia.Firma Salexpol.Czy ktoś korzystał z ich usług ?Dziękuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 08.05.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Witam ja trochę z innej beczki poszukuje sprawdzonej ekipy do tynków cementowych jeżli macie takową to proszę o namiar u mnie robila ekipa pana tomka 508 211 014 - ja bylam zadowolona, a wykonawcy ktorzy przychodza po nich mowia ze tynki sa bardzo ladne i proste! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boodzisz 08.05.2008 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Forumowicze ponawiam pytanie o fachowca od ogrodzeń (siatki)????Kazdy sam stawial ogrodzenie??Pomozcie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NIEWIELKI II 08.05.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Dzięki Kolakoa jutro do nich dzwonię, pamiętasz cenę za te tynki ? Boodzisz ja właśnie walczę z ogrodzeniem sam przy pomocy paru pomocników, generalnie nie jest to zbyt skomplikowana praca więc może warto sie troche pomęczyć samemu ? zostanie satysfakcja (i odciski na rękach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nakoto 08.05.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Boodzisz@ Ja również sam walczę z siatka z jastrzebii, racja praca mało skomplikowana ale naprawdę troch sie namachać trzeba zważywszy ze ja mam pod górkę trochy w lesie i z 80 metrów od lasu prąd, wiec sporo jeżdżenia z taczkami bylo itp o tym ze rozbieram ogrodzenie betonowe , ktore 15 lat temu (oddając za free rodzinie 30/40 cm ziemi) postawił mój fader nie wspomnę - przykładowe fotki poniżej pozostało mi ponaciągać drut-line - tu będzie zabawy i powkopywać betonowe płyty + podlać je trochę i do pełna dołki od słupków betonem Pzdr http://www.tkdami.net/~electro/ogr1.jpg http://www.tkdami.net/~electro/ogr2.jpg http://www.tkdami.net/~electro/ogr3.jpg http://www.tkdami.net/~electro/ogr4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 09.05.2008 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Forumowicze ponawiam pytanie o fachowca od ogrodzeń (siatki)???? Kazdy sam stawial ogrodzenie?? Pomozcie?? ja mialam takich gosci z anonsow : mam dwa telefony u siebie w telefonie zapisane pod nazwa ogrodzenie zadzown pod ktorys z nich i zapytaj sie (ja juz nie pamietam ktory do kogo):pierwszy: 516 763 725 i drugi p.Roman 608 798 667 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 09.05.2008 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Dzięki Kolakoa jutro do nich dzwonię, pamiętasz cenę za te tynki ? Boodzisz ja właśnie walczę z ogrodzeniem sam przy pomocy paru pomocników, generalnie nie jest to zbyt skomplikowana praca więc może warto sie troche pomęczyć samemu ? zostanie satysfakcja (i odciski na rękach) ja placilam 14zl/m2 ale to byly tynkli zacierane na koniec piaskiem kwarcytowym z wapnem i dlatego drozsze ale robia tez tradycyjne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 09.05.2008 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 oo mam jeszcze jedna ekipe od ogrodzen co bedzie robic u mojego szwagra:509 975 737 p.Michałpozdrawiam mam nadzieje ze cos znajdziesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nakoto 09.05.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Dajcie Prosze znac ceny wykonania ponizszych elementow stanu surowego - jakie znacie orientacyjnie ile ekipy biora: m2 komina m2 stripu terrvia m2 sciany 25 Bardzo mi zalezy bo dostalem finalny cennik i moge jeszcze z niego cos przyciac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.05.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Kurde ja umawiałam się od calości, za posttawienie domu a nie z metra Nie wygodniej tak liczyc się od całości? Praktycznie każde rozliczenie które robili u mnie w metrach bylo dla mnie niekorzystne Każdy naciągał ile wlezie na tych metrach. za to rozliczenia w całości za wykonany etap czy robotę były w porządku i łatwiej wydaje mi się było coś urwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gsylwek 12.05.2008 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 popieram mayland, jak sie umawia z metra to zazwyczaj wychodzi więcej niż się zakłada i często potem fachowcy kombinują My tez zawsze prosimy o wycenę robocizny za całość, nie obchodzi nas jak to sobie fachman obliczy No i łatwiej porównać oferty PONAWIAM PYTANE O KOGOŚ DO płytek W łazience! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts