mayland 14.09.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Nie brałam wogóle tych blach pod uwagę. Z drugiej znów strony dostali w tym roku Złoty Laur Konsumenta..... Nie wiem, nie potrafię doradzić. Wiem jedynie czym ja się kierowałam przy wyborze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiles1978 14.09.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 jeżeli możesz to zdradź kryteria wyboru podoba mi się taka ciemna blach jest to kolor szaro grafitowa matowa z takąjakby posypką drobną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 14.09.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 To pewnie jest powloka pural mat. Piekna prawda? Mnie też się batdzo podoba. Na lubelskiej jest kilka kolorów w tej powloce. ciemno-złoty też wygląda rewelacyjnie. Tylko cena pewnie jakieś 45 zł./m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.09.2009 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Ja szukałam czarnej, z jak najwyższym przetłoczeniem, dobrą powłoką i konieczne by była z fabryk SSAB. Wysoka fala to sztywniejsza blacha ale też wiecej materiału na m2 wobec czego drożej te blachy kosztują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 16.09.2009 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Ja szukałam czarnej, z jak najwyższym przetłoczeniem, dobrą powłoką i konieczne by była z fabryk SSAB. Wysoka fala to sztywniejsza blacha ale też wiecej materiału na m2 wobec czego drożej te blachy kosztują. Rzeczywiscie te blachy kosztuja ale za najwyzsza jakosc trzeba płacic.Wystarczy spojrzec na dach Twojego domku i widac,ze sie oplacalo bo wyglada naprawde swietnie.Nie jedna dachowka nawet w polowie nie robi takiego wrazenia.Zawsze blachodachowka kojarzyla mi sie z odpadajaca farba i taniochą-narnej jakosci.Twoja wyglada bardzo ladnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.09.2009 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 TiA dziekuję bardzo Aria Budmatu była nowością jak kupowaliśmy ale nie żałujemy wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 17.09.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Ciekawy jestem czy przedstawianie blachodachowki w kategoriach materialu drugiej kategorii to czasem nie lobby producentow dachowek?Jako laik narazie duzo czytam i mam wrazenie,ze nie ktorzy forumowicze sa tu tylko po to,aby zachwalac dany produkt.Uzywaja bardzo nie typowych okreslen zarezerwowanych zazwyczai dla przedstwaicieli.Czy Wy tez czasami odnosicie takie wrazenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pms 17.09.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 skoro jesteśmy przy dachach...Możecie polecić kogoś sprawdzonego do montażu więźby i blachodachówki? Oczywiście najlepiej całość przez jednych speców! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 17.09.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Podobno cos co jest do wszystkiego to jest do niczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiles1978 17.09.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 No właśnie mam takiego fachowca ale ma się dopiero u mnie sprawdzić. Jeżeli się spisze to oczywiście go polecę. Wykonuje więźbę i pokrycie blacho dachówką. Zdecydowałem się na ciemny matowy grafit, i chyba z "pruchnik" cena jest bardzo przyzwoita a jakość podobna niezła, opcją jest jakaś japońska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 17.09.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Bede wdzieczny za kontakt jak sie sprawdzi oczywiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
erkopy 19.09.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Witam po dluzszej nieobecnosci.Piszac ostatnio mialem dylemat z dzialka.Na dzien dzisiejszy jest dzialeczka,pozwolenie na budowe i wielkie checi aby juz rozpoczynac budowe wlasnego kata.Jako ze wiekszosc z Was ma w mniejszym lub wiekszym stopniu doswiadczenia budowlane skromnie licze na wasza pomoc.Na dzien dzisiejszy chcialem podpytac o dobrego kierownika budowy,ktory cos podpowie,doradzi itd,ewentualne namiary i stawki cenowe jakie sobie kierownicy zycza za prowadzenie budowy.Z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam serdecznie forumowiczow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 19.09.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Ja skorzystam z kierownika mariusz_radom po rozmowie wydaje sie osoba znajaca sie na temacie.Porozmowie z kilkoma KB z anonse ten Pan byl bezkonkurencyjny.A mialem jeszcze od kogos chyba od wilko polecenie tego Pana.Jak chcesz to wysle Ci numer.Cena to 1200zl za 10wizyt lub 1500 za 15.W anonsach bylo taniej,ale juz po rozmowie nie chce miec z tymi ludzmi nic do czynienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
erkopy 19.09.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 TiA oczywiscie poprosze o namiary na tego kierownika na priv.Ja dzis rowniez podzwonilem z anonsow po kb ktorzy sie oglaszaja i mam wrazenie ze nie wiedza o czym z nimi rozmawiam.Co prawda ceny dosc atrakcyjne w porownaniu z 1200-1500 bo okolo 700-800 zl ale chyba warto doplacic komus kto zna sie na rzeczy i spac spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.09.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Mariusz chyba ma tego samogo kierownika co ja Szczerze polecam Pana Roberta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 19.09.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Mariusz chyba ma tego samogo kierownika co ja Szczerze polecam Pana Roberta! To chyba wszyscy go mieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.09.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Cieszę się, że mogłam go polecić i ze inni też są zadowoleni. Kilkorgo naszych znajomych też z Jego uslug skorzystało. Dodam jeszcze tylko, że robił nam tez odbiór.Zero problemów, minimum spraw do załatwienia. Praktycznie tylko podpisałam dokumenty i dostałam pozwolenie na zamieszkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 20.09.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Ten KB to nie ode mnie. Ja swojego raczej nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 21.09.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Moze sie pomyliłem,moze to było od mayland mniejsza o to,ale mialem polecenie od paru osob.U mnie budowa jeszcze na etapie projektowania,ale juz sie dogadalismy z Panem Robertem.Po wstepnej rozmowie jestem nastawiony pozytywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelus 21.09.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 T i A Również mogę polecić pana Roberta.Ja też dostałem kontakt od Mayland. Ogółem: bardzo kompetentny i pomocny KB. Gelus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts