Wilko 08.04.2010 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Dzięki Mayland. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafaello12 14.04.2010 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Witam proszę o informację ile płaciliście za przyłącza wodociągowe i kanalizacyjne w naszym regionie, może namiary na jakieś firmy. pozdrawiamRafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.04.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Za wodociąg to cena zależy od tego, ile muszą ciagnąć. U mnie wodociag idzie w miedzy więc wyszło mi 500zł łącznie w wodomierzem.Nie mam kanalizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 15.04.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Za wode palcialam ok 60zl z materaialem - za kanalizacje drozej ale nie pamietam juz ile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.04.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 U mnie woda wydawała sie tak blisko domu a jak zaczeli kłaść te rurki i kopać to wyszło ponad 10m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafaello12 25.04.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Za wode palcialam ok 60zl z materaialem - za kanalizacje drozej ale nie pamietam juz ile. Dzięki za odpowiedzi, a może jeszcze jakieś namiary na priva na ekipy od podłączenia wody i kanalizacji, ja mam sporą działkę i trzeba pociągnąć coś około 80 m. Z góry wielkie dzięki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelo_26 06.05.2010 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Odkąd zmienili to forum to jakaś taka cisza nastała albo może wszyscy cierpią na brak czasu i pracują pełna parą nad swymi marzeniami Przy okazji spytam.. macie namiary na jakiś dobry tartak gdzie można w miarę tanio kupić krokwie itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lorcia34 06.05.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Witam!Ja z mężem zaczynamy oglądać działki! Powiem szczerze ze w rejonie jaki nas interesuje jest bardzo drogo! Dobrze ze mój mąż zawsze sie targuje i coś ludzie opuszczają!Na niczym zupełnie sie nie znamy ale podjęliśmy wyzwanie aby sie budować! Może to żle może nie to sie okaże! Proszę napiszcie na co zwracaliście uwagę przy wyborze działki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 07.05.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Odkąd zmienili to forum to jakaś taka cisza nastała albo może wszyscy cierpią na brak czasu i pracują pełna parą nad swymi marzeniami Przy okazji spytam.. macie namiary na jakiś dobry tartak gdzie można w miarę tanio kupić krokwie itp. Zgadza się Gelo. Powiem Ci, że mnie osobiście kompletnie nie podoba się to nowe forum. Co do tartaku to polecam ten w Makowie. Przy wyborze tartaku nie kieruj się tanim tylko dobrym. Ja byłem zadowolony z tego z Makowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 07.05.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Witam! Ja z mężem zaczynamy oglądać działki! Powiem szczerze ze w rejonie jaki nas interesuje jest bardzo drogo! Dobrze ze mój mąż zawsze sie targuje i coś ludzie opuszczają! Na niczym zupełnie sie nie znamy ale podjęliśmy wyzwanie aby sie budować! Może to żle może nie to sie okaże! Proszę napiszcie na co zwracaliście uwagę przy wyborze działki! Miło nam powitać nowych forumowiczów. Zaznaczam, że nie będzie łatwo ale od czego ma się forum Co do działki to jest bardzo wiele czynników, które są ważne przy wyborze działki. Zacznijcie od tego jaki jest dojazd, jak jest umiejscowiona, jakie gabaryty, stan prawny, itd. W jakiej okolicy poszukujęcie działki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelo_26 10.05.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Wilko dzięki za info.. Dziś właśnie przewoźny tartak tnie mi drzewo na słupki, regle itp ale niestety krokwie będę musiał kupić, dostałem też wycenę za przyłącze wodociągowe 5tys ( przewiert pod droga, projekt , geodeta, pozwolenia itp ) a myślałem że wyniesie to około 3tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 10.05.2010 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Wilko dzięki za info.. Dziś właśnie przewoźny tartak tnie mi drzewo na słupki, regle itp ale niestety krokwie będę musiał kupić, dostałem też wycenę za przyłącze wodociągowe 5tys ( przewiert pod droga, projekt , geodeta, pozwolenia itp ) a myślałem że wyniesie to około 3tys No problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 12.05.2010 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Tak jak napisał Wilko-"dojazd" ilość możliwości dojazdu i szybkość-"umiejscowienie" otoczenie,ułożenie wzgledem stron świata-"szerokość"działki-"stan prawny"-"przeznaczenie działki i aktualne dokumenty"abyście nie kupili sobie pola na ziemniaki zamiast działki pod budoweMy straciliśmy prawie 2 lata na szukaniu bo w 95% zapewnienia sprzedawcy nie były prawdą ,ale i tak się cieszymy bo mamy to czego szukaliśmy.Bardzo ciężko jest znależść działkę ładną w niskiej cenie,a nawet można powiedzieć nie możliwe.Czasami i nam też się trafiali sprzedawcy z ceną kosmiczną za pole,jak się póżniej okazywało.Powodzenia i cierpliwości przy wyborze działki.Napiszcie jaka Was okolica interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kashia 12.05.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 My braliśmy deski z tartaku w Makowie i byliśmy zadowoleni jakością i cenowo też było ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kashia 16.05.2010 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Witam,Może ktoś z Was wie czy w naszym mieście działa dobra, godna polecenia firma zajmująca się rekuperacją. Może jakieś doświadczenia własne lub znajomych, jakieś namiary, będę ogromnie wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 17.05.2010 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Witam, Może ktoś z Was wie czy w naszym mieście działa dobra, godna polecenia firma zajmująca się rekuperacją. Może jakieś doświadczenia własne lub znajomych, jakieś namiary, będę ogromnie wdzięczna. Zdaje się, że MHK ma rekuperację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 17.05.2010 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 - mam tyle ze robiły mi rekuperatory.pl - mam namiar na ekipe z tej firmy ktora ma pojecie o rekuperacji - a poniewaz przewinely sie 3 z tej firmy moge podac namiar na ta ktora znala sie najbardziej - ogolnie kazda nastepna poprawiala cos po poprzedniej no a po wszytskich poprawial moj maz sprawy kosmetyczne ale jednak nie on to powinien robic - ogolnie wyszlo dobrze ale firma ktora jest a przynajmniej byla promowana przez murator powinna byc solidniejsza - naprawde nie wymagamy zbyt wiele! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kashia 18.05.2010 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Dzięki za info. zajrzę sobie na te stronę i zorientuję się co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 19.05.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 (edytowane) Poszukuje koparki z okolic szydłowieckiej,kieleckiej,potkanowskiej,wośnickej,starokrakowskiej.Ewentualnie innej,która dojedzie do mnie na działkę(Jeżowa wola).P.s Ile teraz kosztuje wynajecie koparkowego z koparką? Edytowane 19 Maja 2010 przez T i A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 20.05.2010 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 2 lata temu płaciłem 80zł/h.Teraz może być ok 100zł.Poszukam jakiegoś namiaru na koparkę dla was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts