Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Podzwoniłem troszkę po ogłoszeniach z An... i ceny to 80zł/godz +jeżeli nie ma pracy na min 5godz. to 40-50zł za dojazd.

Lub z metra 8zł bez wywozu i 10zł z wywozem.

Jeden z koparkowych poinformował mnie,że lepiej dla inwestora wybrać opcje na godz. ponieważ fundament 90mertów bierzących x 10zł=900zl.

Natomiast koparka wykopie to w 5-6godzin,ale po warunkiem,że jest dostep odpowiedni(tzn.nie będzie to pomiędzy budynkami,drzewami i nie spędzi na manewrowaniu dużo czasu)

Jak było u Was z rozliczaniem?

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Podzwoniłem troszkę po ogłoszeniach z An... i ceny to 80zł/godz +jeżeli nie ma pracy na min 5godz. to 40-50zł za dojazd.

Lub z metra 8zł bez wywozu i 10zł z wywozem.

Jeden z koparkowych poinformował mnie,że lepiej dla inwestora wybrać opcje na godz. ponieważ fundament 90mertów bierzących x 10zł=900zl.

Natomiast koparka wykopie to w 5-6godzin,ale po warunkiem,że jest dostep odpowiedni(tzn.nie będzie to pomiędzy budynkami,drzewami i nie spędzi na manewrowaniu dużo czasu)

Jak było u Was z rozliczaniem?

My braliśmy na godziny.

Tak jest lepiej. Ceny widzę że się nie zmieniły.

Zwróćcie uwagę na to aby zięmię wyrzucał koparkowy na zewnątrz a nie do wewnątrz.

Witam

a może komuś zbywa ziemi? potrzebuję do wyrównania działki po budowie, ale nie gliny i bez śmieci i gruzu. Poza tym nie będę grymasić :-) Abo może ktoś poleci dobre i niedrogie (kurcze, jaka ta ziemia droga jest ;-( źródło ziemi? Wdzięczna będę. Odwdzięczę się adresem, gdzie dobre i tanie nasiona trawy kupić można ;-)

Witam

a może komuś zbywa ziemi? potrzebuję do wyrównania działki po budowie, ale nie gliny i bez śmieci i gruzu. Poza tym nie będę grymasić :-) Abo może ktoś poleci dobre i niedrogie (kurcze, jaka ta ziemia droga jest ;-( źródło ziemi? Wdzięczna będę. Odwdzięczę się adresem, gdzie dobre i tanie nasiona trawy kupić można ;-)

A ile tej ziemi potrzebujesz?

Bo ja 9czerwca będe zdejmował humus u mnie ,ale jeszcze nie wiem ile ziemi zbędnej będzie.Działkę mam prostą i tak się zastanawiałem jak jej będzie za dużo co z nią zrobić.

Prawie mi z nieba spadłaś.Mam też na 10czerwca zamówioną koparę to jakbym miał za dużo tej ziemi to odstąpiłbym Ci troszkę,tylko transport musiałabyś sobie zorganizować .

Wyślij mi numer na PW jak będę już w PL 9czerw to oddzwonie.

Mikołaj o glazurę pytasz?

Warszawska to 3 duze salony z wystawkami - Impero, Wema i Ceramika Primus

Wierzbicka - duża Galeria ceramiki

Dębowa i Obrońców - też impero, mniej wystawek ale za to miewają w II gat.

Lubelska - kilka mniejszych sklepików z płytkami