T i A 21.05.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Podzwoniłem troszkę po ogłoszeniach z An... i ceny to 80zł/godz +jeżeli nie ma pracy na min 5godz. to 40-50zł za dojazd.Lub z metra 8zł bez wywozu i 10zł z wywozem.Jeden z koparkowych poinformował mnie,że lepiej dla inwestora wybrać opcje na godz. ponieważ fundament 90mertów bierzących x 10zł=900zl.Natomiast koparka wykopie to w 5-6godzin,ale po warunkiem,że jest dostep odpowiedni(tzn.nie będzie to pomiędzy budynkami,drzewami i nie spędzi na manewrowaniu dużo czasu)Jak było u Was z rozliczaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 21.05.2010 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Podzwoniłem troszkę po ogłoszeniach z An... i ceny to 80zł/godz +jeżeli nie ma pracy na min 5godz. to 40-50zł za dojazd. Lub z metra 8zł bez wywozu i 10zł z wywozem. Jeden z koparkowych poinformował mnie,że lepiej dla inwestora wybrać opcje na godz. ponieważ fundament 90mertów bierzących x 10zł=900zl. Natomiast koparka wykopie to w 5-6godzin,ale po warunkiem,że jest dostep odpowiedni(tzn.nie będzie to pomiędzy budynkami,drzewami i nie spędzi na manewrowaniu dużo czasu) Jak było u Was z rozliczaniem? My braliśmy na godziny. Tak jest lepiej. Ceny widzę że się nie zmieniły. Zwróćcie uwagę na to aby zięmię wyrzucał koparkowy na zewnątrz a nie do wewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 21.05.2010 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 My braliśmy na godziny. Tak jest lepiej. Ceny widzę że się nie zmieniły. Zwróćcie uwagę na to aby zięmię wyrzucał koparkowy na zewnątrz a nie do wewnątrz. Dobrze wiedzieć,zapamiętam. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 21.05.2010 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Jeszcze jedno pytanie.Czy cena 35.000zł za robociznę tzn.Budowa domu 200m2,stan surowy bez dachu.To sporo czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 21.05.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Ma ktoś może kontakt do dobrego i szybkiego kosztorysanta?Potrzebny mi kosztorys "ślepy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 23.05.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Ma ktoś może kontakt do dobrego i szybkiego kosztorysanta? Potrzebny mi kosztorys "ślepy" jezeli potrzebujesz ile stali, betonu to powinnno byc tak jak slusznie zauwazyla Mayland dolaczone do projektu - jezeli cos dokladniejszego moge jutro zapytac kolege Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 24.05.2010 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 W środę rodzinka ma odebrać PNB.Poproszę siostrę,aby zeskanowała mi jeden egzemplarz projektu i wysłała.Wstrzymajmy się do środy proszę mhk.Super dzięki za chęć pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marioso 26.05.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Czy mógłby ktoś polecić jakąś firmę zajmującą się rekuperatorami, wentylacją, instalacjami co i piecami. Z góry wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 26.05.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 MHK pisała o tym trochę powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana_a 31.05.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Witam, a może komuś zostało cegły (najlepiej Porotherm 11,5)? Potrzebuję trochę na ściankę wewnętrzną...Mamy przyczepkę więc z transportem nie będzie problemu. Pozdrawiam Ana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wronkitrzy 02.06.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Witam a może komuś zbywa ziemi? potrzebuję do wyrównania działki po budowie, ale nie gliny i bez śmieci i gruzu. Poza tym nie będę grymasić Abo może ktoś poleci dobre i niedrogie (kurcze, jaka ta ziemia droga jest ;-( źródło ziemi? Wdzięczna będę. Odwdzięczę się adresem, gdzie dobre i tanie nasiona trawy kupić można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 02.06.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Witam a może komuś zbywa ziemi? potrzebuję do wyrównania działki po budowie, ale nie gliny i bez śmieci i gruzu. Poza tym nie będę grymasić Abo może ktoś poleci dobre i niedrogie (kurcze, jaka ta ziemia droga jest ;-( źródło ziemi? Wdzięczna będę. Odwdzięczę się adresem, gdzie dobre i tanie nasiona trawy kupić można A ile tej ziemi potrzebujesz? Bo ja 9czerwca będe zdejmował humus u mnie ,ale jeszcze nie wiem ile ziemi zbędnej będzie.Działkę mam prostą i tak się zastanawiałem jak jej będzie za dużo co z nią zrobić. Prawie mi z nieba spadłaś.Mam też na 10czerwca zamówioną koparę to jakbym miał za dużo tej ziemi to odstąpiłbym Ci troszkę,tylko transport musiałabyś sobie zorganizować . Wyślij mi numer na PW jak będę już w PL 9czerw to oddzwonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana_a 08.06.2010 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Z góry przepraszam, że tutaj ale może Ktoś przygarnie do swojego nowego domku nowego lokatora z Glinic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wronkitrzy 09.06.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 TiA wysłałam ci mój numer na priva. Doszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikołaj1719499942 16.06.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 WitamMam pytanie do Radomiaków. Gdzie w Waszym mieście możną zobaczyć jakąś niezłą ekspozycję płytek ceramicznych. Z tego co wiem to chyba w OBI. a oprócz tego? Fajnie gdyby były wyklejone całe łazienki, wtedy to bardziej przemawia aniżeli pojedyncze sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.06.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Mikołaj o glazurę pytasz?Warszawska to 3 duze salony z wystawkami - Impero, Wema i Ceramika PrimusWierzbicka - duża Galeria ceramikiDębowa i Obrońców - też impero, mniej wystawek ale za to miewają w II gat.Lubelska - kilka mniejszych sklepików z płytkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 16.06.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Jeszcze "Bazar" na Tartacznej i to chyba juz wszytsko - dobre ceny ma gosciu na małeczynskiej 150m od lubelskiej w głebi - warto obejrzec wysatwki w innych sklepach a do niego jechac kupic - ma najlepsze ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikołaj1719499942 17.06.2010 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Szczerze mówiąc, mamy już swoich faworytów. Chodzi o obejrzenie poszczególnych modeli w rzeczywistości, a nie na ekranie komputera. Zauważyłem, że ceny w internecie są znacznie niższe. Macie jakieś doświadczenie w zakupie glazury przez sieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wronkitrzy 18.06.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 TiA jeszcze raz dzięki za dobre chęci. Niestety pan od transportu nawalił zupełnie, zwodził mnie, że już jedzie, a potem nie odbierał telefonu. Trudno. Mam nadzieję, że sobie poradziłeś z nadmiarem ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wronkitrzy 18.06.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Szanowni, i jeszcze prośba do wszystkich. mam mieszkanie do wynajęcia w samym centrum Radomia: dwa pokoje plus niewielka pracownia, 60 m. kw. Szukam rzetelnych, uczciwych lokatorów. Może ktoś takich polecić? Będę ogromnie wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts