Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

TiA jeszcze raz dzięki za dobre chęci. Niestety pan od transportu nawalił zupełnie, zwodził mnie, że już jedzie, a potem nie odbierał telefonu. Trudno. Mam nadzieję, że sobie poradziłeś z nadmiarem ziemi.

Nie było mnie kilka dni na forum.Miałem bardzo napięty grafik.

Tak poradziłem sobie.Ziemię wykorzystałem do wyrównania i podwyższenia działki,a było jej z 5-7 Stayerów.Częśc KB nawet kazał wsypać w fundamenty,sam piasek praktycznie.

Jak będziesz potrzebować transportu następnym razem,to służę numerem do sumiennego gościa.

Piach+transport Stayer (20t) 604-661-161

Tani,zawsze na czas,miły i co najważniejsze tam gdzie inny marudzą 30min on wjeżdza bez problemu i dyskusji.

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja polecam okna na profilach Veka - pare firm w radomiu je sprzedaje np.na lubelskiej, oknoplast - osobiscie mam oknoplast jestem zadowolona

A czy ktos ma namiar na kogos do klikieru - potrzebuje na mala robotke - 4 słupki mam do wymurowania - no i dobrze by bylo kogos za 2zl/sztuka :) albo tansze ale to chyba niemozliwe :)

Ja polecam okna na profilach Veka - pare firm w radomiu je sprzedaje np.na lubelskiej, oknoplast - osobiscie mam oknoplast jestem zadowolona

A czy ktos ma namiar na kogos do klikieru - potrzebuje na mala robotke - 4 słupki mam do wymurowania - no i dobrze by bylo kogos za 2zl/sztuka :) albo tansze ale to chyba niemozliwe :)

Przyznam,że w Polsce wykonawcy nie maja prawa narzekać.

Zaszokowały mnie ich zarobki-ceny.Dodam tylko,że nawet w IRL podczas wielkiego boomu budowlanego nie było takich zarobków.

Z tego co policzyłem to średnio płaciłem im 100zł/godzinę (byli to jedni z najtańszych wykonawców na rynku) co jest około 25euro/godz.

Nawet w najlepszych i szalonych czasach w IRL płace były w granicy około 15-17euro (teraz to 8-10euro).

Tak więc chyba poszukam ekipy na miejscu będzie taniej.

Ewentualnie wracam do kraju i zaczynam budować domy.

Czy Wam też,nie przychodzą powiadomienia na e-maila?

Witam !

Poszukuję sprawdzonej ekipy która ma doświadczenie w ocieplaniu budynków wełną mineralną.

Przy okazji pochwalę się, że wkrótce będę miał skończone łazienki i poddasze. Planowana przeprowadzka koniec października (oby się udało).

Mogę polecić ekipę do poddaszy a także tynkarza i elektryka. Wszyscy profesjonalni.

Pozdrawiam, Konrad

mam namiar na bardzo dobrych i tanich murarzy - ale terminy w tym roku maja zaklepane - nie wiem czy znajdziesz spr ekipe w ciagu miesiaca - te spr maja zajete przewaznie terminy

Napisz numer na forum dla następnych potrzebujących.

Ja tak znalazłem tu numer do Pana Tomasz Sety który świadczy usługi koparkowe.

Bardzo mi pomógł.Super gość.Praca jaką wykonał jego pracownik była "pierwszo-ligową" słowa KB.

Od razu umówili się z nim na inne prace KB,ale i ekipa murarska.

Nie trzeba go pilnować,pracuje w przyzwoitym tempie przy normalnej cenie.

Koparka Pan Seta Tomasz 601-935-730 bardzo polecam usługi tego Pana.

My robiliśmy sami poś drenażową. Elementy kupiliśmy w Obi. Do tego dokupiliśmy kruszywo a zakopywał mąż z teściem. To już 3 jej sezon. W tym roku wiosną pierwszy raz wybieralismy osadnik gnilny. Wszystko ok.

Sasiedzi montowali ten sam system drenażowy ale zlecili to firmie z Antoniówki. Kosztowało ich to dokładnie 2x wiecej (bez fa) no ale nic ich nie interesowało.

• 2 weeks później...