Wilko 18.07.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Stemple możesz poźniej bez problemu odsprzedać w anonsach. Kolega kupował stemple w tartaku w Makowie. Bardzo ładne kupił i niedrogo. Później ja od niego odkupiłem a następnie sprzedałem przez Anonse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 18.07.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 MHK gość od klinkieru: Adam Stawarz 607-539-061Możesz ich robotę zobaczyć przy końcowym autobusów na Prędocinku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 19.07.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Dzieki ci bardzo - na pewno zadzownie bo juz musze kogos miec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 19.07.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Wilko długo czekałeś na chętnego?Tak z ciekawości pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.07.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Ja swoje też przez Anonse sprzedałam. Praktycznie poszły odrazu. A kupiłam je w ZOL-u u sąsiada bo przy wycince lasu sporo mają takich kawałków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 19.07.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 O własnie - pamietam ze jak mieszkalismy na slasku to malz kupowal stemple u lesniczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 19.07.2010 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Kupię jutro anonse i podzwonie.Jak liczyliście ile szt Wam było potrzebne?Czy jest jakiś wzór?Np szt./m2 w zależności od rodzaju stropu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 19.07.2010 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Poczytaj tuhttp://forum.muratordom.pl/showthread.php?92531-jak-przeliczy%C4%87-ilo%C5%9B%C4%87-stempli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 19.07.2010 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Poczytaj tu http://forum.muratordom.pl/showthread.php?92531-jak-przeliczy%C4%87-ilo%C5%9B%C4%87-stempli Dzięki. To jakieś kółko fizyczno-matematyczne. Im więcej tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nakoto 20.07.2010 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 hey macie moze numer telefonu do urzędu skarbowego do wydziału zajmujacego sie odliczeniem VAT ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 20.07.2010 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 TiA na chętnego nie czekałem. Kupił jeszcze tego samego dnia. Nakoto. Zalezy który Urząd Skarbowy. Najlepiej zadzwonić na informację i Cię połączą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.07.2010 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Wykaz us http://www.is.waw.pl/Index.htm?main_office=1&office=49&menu=3&sub1=&sub2=&sub3=&sub4=&sub5=&mlt= Na centrali poproś ze zwrotami VZM. W okresie urlopów często w urzedach wnioski załatwiają takze przacownicy innych komórek. Wogóle same wydziały jako takie nie istnieją jako oddzielne komórki. Są tylko wydzieleni pracownicy w ramach innych komórek organizacyjnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.07.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Czy ktoś z Was wiercił studnię u siebie na działce, albo zna kogoś kto to robił...? Bardzo proszę o namiar na uczciwego studniarza w okolicach Radomia, Kozienic, Pionek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 25.07.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Ja też poproszę,bo u mnie woda dopiero na 45-50m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iddt 26.07.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 witajcie Grupo Radomska, czy ktoś z Was miał jakiekolwiek doświadczenia z ATB Projekt z Radomia? Jestem na etapie poszukiwania projektu i po przejrzeniu kilku opasłych ksiąg z gotowcami, spędzeniu dziesiątek godzin w necie zastanawiamy się z żoną poważnie nad projektem indywidualnym. Wiem, że ATB świadczy tego typu usługi ale czy wydane u nich pieniądze to będzie dobrze wydane 4500zł? Interesują mnie każdego rodzaju informacje - pozytywne lub negatywne opinie, terminowość, szeroko rozumiana jakość ich usług, itp, itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 26.07.2010 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Ja bym jednak pomyślał nad adaptacją jakiegoś gotowego.Wiem, wiem nie jest łatwo powiecie ale wszyscy przez to przechodzili.Wg, nas projekt indywidualny to duze ryzyko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 26.07.2010 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Ja bym jednak pomyślał nad adaptacją jakiegoś gotowego. Wiem, wiem nie jest łatwo powiecie ale wszyscy przez to przechodzili. Wg, nas projekt indywidualny to duze ryzyko. 100% Racji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 26.07.2010 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 witajcie Grupo Radomska, czy ktoś z Was miał jakiekolwiek doświadczenia z ATB Projekt z Radomia? Jestem na etapie poszukiwania projektu i po przejrzeniu kilku opasłych ksiąg z gotowcami, spędzeniu dziesiątek godzin w necie zastanawiamy się z żoną poważnie nad projektem indywidualnym. Wiem, że ATB świadczy tego typu usługi ale czy wydane u nich pieniądze to będzie dobrze wydane 4500zł? Interesują mnie każdego rodzaju informacje - pozytywne lub negatywne opinie, terminowość, szeroko rozumiana jakość ich usług, itp, itd. Ja wybrałem opcje projektu indywidualnego. Nie jestem zadowolony.Bardzo dużo błędów,brak szczegółowego zapoznania nas z tematem budownictwa podczas etapu projektowania. Moja rada jest taka: -jeżeli architekt zgodzi się bezpłatne kilka pierwszych godzin współpracy wstępnej to ok. Będziesz miał obraz jak będzie wyglądała wasza współpraca. U nas architekt pytał co chcemy i potem to łączył w całość która czasami wyglądała jak "piąte koło u wozu".Potem oznajmiał,przecież tak chcieliście. Żadnych podpowiedzi,pokazywania różnym rozwiązań,itp. Jak żadni z Waszych znajomych nie robili u nich projektu to wybierz gotowca. Z drugiej strony doskonale wiem,że nie jest to czasami łatwe-wręcz niemożliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iddt 26.07.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 U nas architekt pytał co chcemy i potem to łączył w całość która czasami wyglądała jak "piąte koło u wozu".Potem oznajmiał,przecież tak chcieliście. Żadnych podpowiedzi,pokazywania różnym rozwiązań,itp. Właśnie dlatego między innymi prosiłem o opinie osób, które być może korzystały z usług tej firmy. Za rozwiązania typu "na odwal się" dziękuje od razu. Nie wyobrażam sobie sytuacji, w której to ja mam sugerować czy uczyć fachowca co ma zrobić i jak wykonać zadanie. Gdybym miał taką wiedzę nie potrzebowałbym jego usług Skoro wykładam dużą kasę to oczekuję też dużego, profesjonalnego podejścia i zaangażowania. Znajoma robiła projekt indywidualny(nie u nich) i jest bardzo zadowolona, przynajmniej na razie mimo, że wydała 10tys. Ma to co chciała. Ja na pewno odwiedzę osobiście ATB a później się zobaczy. Dziś przejrzeliśmy z żonką projekty z url'a, którego znalazłem w Twoim dzienniku T i A i kto wie... może coś z tego będzie... wizualizacje wnętrz sporo wnoszą Być może indywidualne podejście do naszego przypadku nie będzie potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 26.07.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 witajcie Grupo Radomska, czy ktoś z Was miał jakiekolwiek doświadczenia z ATB Projekt z Radomia? Jestem na etapie poszukiwania projektu i po przejrzeniu kilku opasłych ksiąg z gotowcami, spędzeniu dziesiątek godzin w necie zastanawiamy się z żoną poważnie nad projektem indywidualnym. Wiem, że ATB świadczy tego typu usługi ale czy wydane u nich pieniądze to będzie dobrze wydane 4500zł? Interesują mnie każdego rodzaju informacje - pozytywne lub negatywne opinie, terminowość, szeroko rozumiana jakość ich usług, itp, itd. Hm - no ja moge male co nieco powiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts