marcinradom1719502019 17.05.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 niezły patent? tzn.... samoróbka to musi być ja mam taki przyżąd zrobiony ze starego bębna hamulcowego od ciężarówki. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zes 17.05.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Zes.... a gdzie ten gruz? Ja bym chętnie wziął ale działka w Piastowie... no masz - a ja na Janiszewie, gruz dopiero będzie bo muszę poczekać tak do końca maja na Pozwolenie a co do transportu to zainteresowani muszą o tym pomyśleć - ja będę ten beton skuwał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zes 17.05.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 http://lh3.google.pl/image/barozanski/RkQUz0gzmbI/AAAAAAAAAKA/-fg0cQJQIC8/s400/IMG_2641.jpg toż to tym można małą fabryczkę otworzyć i trzaskać po 0,80zł/szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ela83 17.05.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 a ja jestem nowa budujemy na domek na Kowalówce gm. Kowala. Tzn. chłopak siedzi zagranicą, a ja urzęduję na budowie. Ciekawe co z tego wyjdzie... Jak na razie jest nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.05.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Zastanawiam się jak moi murarze robili zbrojenia Chyba nie mieli żadnej specjalnej maszynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.05.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Witaj ela83 My podobnie budyjemy też dom rodzince. Oni siedzą w Irlandii a tu ściany już stoją a stropy czekają na położenie Założyłam im dziennik budowy i śledzą postępy budowy w sieci. Trzymam kciuki za powodzenie! Link do w/w dziennika http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=99449 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ela83 17.05.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 My to robimy rozbudowę budynku, który już istniał, ale jest tym o wiele więcej pierniczenia, niż gdybyśmy budowali od początku. Weszłam tu, bo chciłam siępytać czy ktoś zamawiał może okna z oknoplastu na Waryńskiego, bo ja zmaiałam i nie mogę się tych okien doczekać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zes 17.05.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Ostatnio murarz pytał się mnie o piorunochrony czy będę zakładał, jak usłyszał że tak to się uśmiał pod nosem z lekka. Przecież tu chodzi o nasze bezpieczeństwo. A Wy jak macie? Bo często nie widuje piorunochronów na nowych domkach. Odnośnie tych zabezpieczeń znalazłem b.dobrą stronę http://www.ochrona.net.pl/http://ise.pl/forum/viewtopic.php?t=10245 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ela83 17.05.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Ja mama nadzieję, że wróci niedługo i sam będie tego pilnował, tak chciałam żebyśmy razem budowali, a tu robią już więźbę, a jaego jak nie było tak nie ma, ale niestety, czasami tak musi być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.05.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Elu to dopiero stan surowy Jeszcze się pobudujecie razem Najważniejsze, że zamierzacie w tym domu razem zamieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiles1978 17.05.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Forumowicze czy jest ktoś ulokowany z swoją budową może na Wośnikach ???Interesuje mnie jaki jest tam grunt, słyszałem że sporo gliny można tam znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gsylwek 17.05.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 mayland to Ty jestes niesamowita, dwa domu na raz i do tego komus kogo fizycznie nie ma Podziwiam!!! ela83 dasz radę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gsylwek 17.05.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 u nas zastój jakis sie wdarł, czekamy na papiery i projekt....ciągle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.05.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 gsylwek... dodam jeszcze tylko, że ruszyliśmy wszyscy wiosną tego roku. Na sąsiadujacych działkach powstają 4 domy, w tym jeden mój a pozostałe kuzynostwa My poprostu żyjemy tylko budową To nam się śni, o tym tylko rozmawiamy, wokół budowy toczy się nasze życie Jest fajnie! W grupie raźniej. Trzy domy już wyszły z ziemi, w tym dwa już do stropu. Ja mam stan zero. Ostatni dom ma już ławy Wiesz jak to jest, jeden drugiemu coś podpowie, dopilnuje, doradzi... Ciągle ktoś tam jest, coś robi, pilnuje. O 6 rano każdy wychodzi i wyprowadza swoją betoniarkę z garażu bądź komórki A potem to już do wieczora... Nawet jedzenie cieszy się wzięciem takie, które można bez problemu oszamać na budowie bez zbędnych ceregieli Postanowilismy poświęcić ten rok na budowę. Nic innego nie planujemy. Dom jest priorytetem. Rok z życia ale warto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gsylwek 17.05.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 WOW to brzmi niesamowicie !!! no i świetnie,że tak się angażujecie bo to tylko raz w życiu buduje się (pierwszy ) dom u nas niestety budowanie nie jest tak silnie przeżywane, jest jedną z ważnych spraw w naszym życiu, ale nie jedyną , oj nie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.05.2007 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Ja bym mogła siedzieć tam całe dnie. Niestety trzeba zarobić na ten beton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gsylwek 21.05.2007 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 czy ktoś z Radomia i okolic był na spotkaniu forumowiczów? my niestety nie mogliśmy w natłoku zajęć a szkoda bo czytam opinie ludzi, podobno było fajnie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gsylwek 26.05.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 Gelas pozwoliliśmy sobie skorzystać z nr tel. do pana, który ma koparke "białoruśke" Działał dziś na naszej działce-wyciągał korzenie, równał teren Sprawdził się super, dzięki za namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gsylwek 26.05.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 hello! gdzie są wszyscy, czyżby wciąż doglądali swoich budów lub załatwiali papierki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zes 27.05.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 a gdzie kupujecie silikaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts