gsylwek 28.05.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 a my pilnie poszukujemy siatki, takiej zwykłej na ogrodzenie (robimy takie robocze) HELP gdzie się udać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.05.2007 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 W Kowali lub obok w jakiejś miejscowości jest producent siatki. Ja kupowałam w Warce ale brałam grubszą bo u mnie to ogrodzenie jest właściwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nakoto 29.05.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 jakiś świeży-tani namiar na obecną chwile na suporeks? Pozdroffka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.05.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Mi dziś przywożą po 12zł/szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NIEWIELKI II 29.05.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 TAK A PROPO SUPORKA PRZED CHWILA DZWONILEM DO CERFABETU I DOWIEDZIALEM SIE ZE OD 1 CZERWCA KOZIENICE PODNOSZA CENE FAJOWO NIE ? SZCZEGOLNIE ZE JA ODBIERAM 4 CZERWCA NO I OCZYWISCIE MUSZE PLACIC PO NOWEJ CENIE POCIESZAM SIE TYM ZE TO OSTATNI TRANSPORT I ZE WCZESNIEJ PLACILEM PO 8.17 (+ TRANSPORT) NA DOKLADKE OSTATNIO KOPALISMY STUDNIE I ... SUCHO POMIMO TEGO ZE FACHMAN STWIERDZIL ZE W TYM MIEJSCU BEDZIE WODA 15 KREGOW WPUSZCZONE I NIC A NIC WODY EEE COS OSTATNIO MI SIE NIE FARCI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nakoto 29.05.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Cefbet to parodia, nie polecam, z kilkunastu pełnomocnictw nie polecam btw: dzis mozna kupic Kozienice za 11,95 brutto z wierzbickiej mowili mi w piatek ze od 1 czerwca maja drozec materialy o 5-8 % z innej beczki 2x w rejdijo mowili o podwyzkach od tego poniedzialku ale jak na dzis dzien ich nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NIEWIELKI II 29.05.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Masz racje ciezko sie z nimi wspolpracuje dzwonilem do kozienic i potwierdzili podwyzke ale nie chcieli powiedziec o ile moim zdaniem to kazdy z przedstawicieli sam decyduje o cenie (i tak w porownaniu do ceny skladowej tj 12 zl place mniej ale sam musze organizowac transport rozladunek itd ..) trzeba placic i plakac A co myslicie pod katem tego EURO 2012 ceny mat bud moga zwyzkowac stal i cement na pewno w gore ciekawe jak z reszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.05.2007 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Macie rację z tymi cenami. Ja płacę cenę aktualną tj te 12zł. Czy do dużo czy mało już nie myślę. Poprostu wiem, że muszę to dokupić bo mi zabraknie zgromadzonego materiału. Transportu i rozładunku tez nie będę załatwiać bo z tym jeszcze dodatkowe problemy są a ja i tak mam co robić. A teraz podam sposób na zakup tańszych suporeksów: dogadać sie z jakimś pracownikiem z Kozienic i niech kupi na siebie. Kupują dużo taniej niż sprzedają hurtownikom. Tak można nabyć taniej ale trzeba kombinować i troche zachodu z tym jest. Dodam tylko, że pracownicy też mają limity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zes 29.05.2007 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 to silikatów nikt nie kupuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nakoto 29.05.2007 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 , a znasz dobrą cene-zrodlo na silikaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda 30.05.2007 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 W Kowali lub obok w jakiejś miejscowości jest producent siatki. Ja kupowałam w Warce ale brałam grubszą bo u mnie to ogrodzenie jest właściwe W Kowali nie kupuj - badziewie. Wiem bo oglądałem i bliski byłem kupna (buduję się tuż obok). Siatkę kupiłem tutaj: Mirosław Kowal, Niedrzwica Duża k/Lublina tel 0-81 517 51 20. Rok temu fi 2,8 mm kosztowała 8 zł/mb. Poszło jej dużo bo działka ma pół hektara. Transport do Rożek kosztował mnie chyba 200 zł. Siatka jest robiona z rozplatanych lin stalowych wykorzystywanych w kopalniach. Nie umywa się do żadnej innej. Jak ktoś zainteresowany pomacaniem to zapraszam, a jeżeli popatrzeć wirtualnie to w tym wątku http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=74510 na końcu są moje zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 31.05.2007 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Ja nie wiem jaka jest w Kowali Przejeżdżając widziałam producenta. Może na tymczasowe ogrodzenie działki sie jednak nada? Jeśli chodzi o ogrodzenie na stałe to warto wydać wiecej ale kupić grubszą siatkę. Ja nie żałuję takiej decyzji. Mi psy siatki nie rozgryzają. A sąsiadom tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 31.05.2007 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Wczoraj kupowałam deski calówki. Jeden pan powiedział mi 550zł/mb a drugi 450zł/mb. W piątek mi przywiezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda 31.05.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Ja nie wiem jaka jest w Kowali Przejeżdżając widziałam producenta. Może na tymczasowe ogrodzenie działki sie jednak nada? Tylko czy ma to sens, robić dwa razy ogrodzenie to dwa razy wydane pieniądze. Raz mniej, raz więcej ale to jednak kasa. Przy odpwiednim zarządzaniu gdzie ekipy mogą chodzić a gdzie nie, wyznaczeniu jednego miejsca na gruz i inne śmieci to i trawniki można w trakcie budowy założyć. Mnie się to udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda 31.05.2007 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Wczoraj kupowałam deski calówki. Jeden pan powiedział mi 550zł/mb a drugi 450zł/mb. W piątek mi przywiezie Za impregnowane czy surowe? Jakiej szerokości? Na więźbę czy na szalunki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gsylwek 31.05.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 kupiliśmy w końcu siatkę na Lotniczej Słupki zrobione są z drzewa z naszej działki, brama zbita z desek Potem przełożymy siatkę na granicę z sąsiadem, bo on tez buduje i na razie mamy razem jeden duży plac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 31.05.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Wczoraj kupowałam deski calówki. Jeden pan powiedział mi 550zł/mb a drugi 450zł/mb. W piątek mi przywiezie Za impregnowane czy surowe? Jakiej szerokości? Na więźbę czy na szalunki? No w tej cenie to surowe Długość ok 5m. Szerokość różnie, po ok. 30cm i węższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 31.05.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Ja nie wiem jaka jest w Kowali Przejeżdżając widziałam producenta. Może na tymczasowe ogrodzenie działki sie jednak nada? Tylko czy ma to sens, robić dwa razy ogrodzenie to dwa razy wydane pieniądze. Raz mniej, raz więcej ale to jednak kasa. Przy odpwiednim zarządzaniu gdzie ekipy mogą chodzić a gdzie nie, wyznaczeniu jednego miejsca na gruz i inne śmieci to i trawniki można w trakcie budowy założyć. Mnie się to udało Wiele osób buduje bez ogrodzenia bo poprostu ich na nie nie stać. A czy ma sens czy nie tylko kwestia kalkulacji cenowej. Dużo zalezy od okolicy i sąsiedztwa. Ja się ogrodzeniem nie muszę martwic. Działkę mam zagospodarowaną i ogrodzoną Niestety wywrotki czy beton swoje szkody poczyniły. ALe to inny problem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 02.06.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 A ja już blisko 2 miechy czekam na WZ .... a jeszcze nawet nie dostałem pisma z powiadomieniem, że wszczęto procedurę rozpatrywania wniosku. We wtorek jadę do urzędu z zamiarem zrobienia lekkiej awantury.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gsylwek 02.06.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 na WZ tak się czeka, my czekaliśmy 3 mies i potem jeszcze 2 tyg.na uprawomocnienie od momentu kiedy przyszły zwrotki od sąsiadów..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts