Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Szukam producenta lub wykonawcy płytek z lastryko. Znalazłam ładne płytki z lastryko w różnych kolorach ale niestety na zachodniej granicy :( Trochę daleko a i transpor ciężki więc trzeba brać samochód ciężarowy...

Czy wiecie może kto w okolicy coś takiego wykonuje? Kiedyś kamieniarze robili nagrobki praktycznie tylko z lastryka a teraz już nie jest tak popularne.

Upatrzyłam sobie takie płytki w kolorze czarnym i czerwonym. Chciałabym je położyć w garażu i na tarasach.

Jeżeli Szydłowiec to też niedaleka okolica to jest tam taki jeden który od X lat zajmuje się właśnie wyrobami z lastryka. Nie znam ani nazwiska ani numeru telefonu, ale wiem że zakład znajduje się na ulicy Różanej. Z obwodnicy bardzo prosty dojazd bo na świałach trzeba skręcić w prawo jadąc z Radomia a dalej za stacją LPG w prawow bita drogę i tam za ok. 50 m po lewej jest ten zakład. Jak znajdę numer w książce telefonicznej to jeszcze podeślę.

Wczoraj kupowałam styropian 10cm fasadowy w Praktikerze po 47zł z groszami paczka. Jest teraz w promocji.

Odnośnie transportu z Praktikera to do mnie wożą gratis 15km poza miasto. Każdy pracownik mówi co innego ale prawda jest taka, ze zakupy powyżej 800zł wożą gratis. Trzeba tylko poczekać dzień czy dwa.