mayland 03.09.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Styropian fasadowy grubość 10cm jest obecnie w promocji w Praktikerze. Paczka 47zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.09.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Szukam producenta lub wykonawcy płytek z lastryko. Znalazłam ładne płytki z lastryko w różnych kolorach ale niestety na zachodniej granicy Trochę daleko a i transpor ciężki więc trzeba brać samochód ciężarowy... Czy wiecie może kto w okolicy coś takiego wykonuje? Kiedyś kamieniarze robili nagrobki praktycznie tylko z lastryka a teraz już nie jest tak popularne. Upatrzyłam sobie takie płytki w kolorze czarnym i czerwonym. Chciałabym je położyć w garażu i na tarasach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MacGavor 04.09.2007 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Jeżeli Szydłowiec to też niedaleka okolica to jest tam taki jeden który od X lat zajmuje się właśnie wyrobami z lastryka. Nie znam ani nazwiska ani numeru telefonu, ale wiem że zakład znajduje się na ulicy Różanej. Z obwodnicy bardzo prosty dojazd bo na świałach trzeba skręcić w prawo jadąc z Radomia a dalej za stacją LPG w prawow bita drogę i tam za ok. 50 m po lewej jest ten zakład. Jak znajdę numer w książce telefonicznej to jeszcze podeślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.09.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Oooo dziękuje bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 05.09.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Złożyłem wniosek o wydanie PnB - poszukuje ekipy do wykonania fundamentów Ma ktoś namiary na sprawdzone ekipy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nakoto 05.09.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 znacie dobry sposób na przykrycie wykopow pod ławy fundamentowe przed deszczem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.09.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Złożyłem wniosek o wydanie PnB - poszukuje ekipy do wykonania fundamentów Ma ktoś namiary na sprawdzone ekipy ? Moja jest spawdzona i nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zes 05.09.2007 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Witam,muszę zasypać piachem fundament i mi braknie.Skąd braliście piach? Po ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gsylwek 06.09.2007 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 najtańszy jest na Sołtykowie ( kopalnie piachu) Nie nadaje sie do murowania, jest Ciemnego koloru, mocno żwirowaty. Nadaje sie tylko na podsypki i pod kostkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 06.09.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 znacie dobry sposób na przykrycie wykopow pod ławy fundamentowe przed deszczem ? pzrykro mi ale nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.09.2007 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Wczoraj kupowałam styropian 10cm fasadowy w Praktikerze po 47zł z groszami paczka. Jest teraz w promocji. Odnośnie transportu z Praktikera to do mnie wożą gratis 15km poza miasto. Każdy pracownik mówi co innego ale prawda jest taka, ze zakupy powyżej 800zł wożą gratis. Trzeba tylko poczekać dzień czy dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nakoto 07.09.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Dajcie jeszcze cynk na jakiś tartak , na kilka , bo jeden w Makowcu juz ma terminy pozajmowane a potrzebuje desek na poniedzialek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 07.09.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Dajcie jeszcze cynk na jakiś tartak , na kilka , bo jeden w Makowcu juz ma terminy pozajmowane a potrzebuje desek na poniedzialek no wlasnie n aten tartak mialam ci dac namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 07.09.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Dajcie jeszcze cynk na jakiś tartak , na kilka , bo jeden w Makowcu juz ma terminy pozajmowane a potrzebuje desek na poniedzialek Maków Nowy 61 tel 661 843 344 na Okulickiego są 2 pkt sprzedaży desek -jeden koło rzeczki, a drugi przy ostatnim przystanku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nakoto 08.09.2007 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 ooo Dziękaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelas 09.09.2007 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Witamczy znacie może kotły cichiewicza a dokładnie Futura Econo Mini http://www.cichewicz.pl/produkty/kotly_grzewcze/na_wegiel/futura_econo_mini.php Mam malutką kotłownie i nie mogę znaleźć nic innego co zmieści mi się bez problemów.Proszę o wszelkie opinie i radyPozdrawiamGelas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda 10.09.2007 01:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Dajcie jeszcze cynk na jakiś tartak , na kilka , bo jeden w Makowcu juz ma terminy pozajmowane a potrzebuje desek na poniedzialek Dąbrowa Kozłowska 49, tel: (48 ) 384-79-97 lub 384-79-47. Od Radomia w Rajcu za kościołem w lewo i cała naprzód Brałem, jestem zadowolony, cieśle również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.09.2007 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Tartak na Zadobrzu, naprzeciwko tych parkietów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zes 11.09.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 jaka jest w chwili obecnej taka rozsądna cena za murowanie 1m2 ściany w naszej okolicy? Pytam bo muszę się rozmówić z murarzem - a ceny podają różne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.09.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Nie mam pojecia bo umawiałam się od całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts