nakoto 12.09.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 jaka jest w chwili obecnej taka rozsądna cena za murowanie 1m2 ściany w naszej okolicy? Pytam bo muszę się rozmówić z murarzem - a ceny podają różne. , a jakie ceny Ci proponowali?? to zalezy jaki dom-trudnosc, metraz calosci itp... ja np. z wiosny cena mialem umowiona 20 za nosna sciane, a teraz urosla ta cena do 35 , wiem, ze ekipy biora nawet 50 za m2 podmorowka z bloczka fund. 30 pln obecnie za m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zes 12.09.2007 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 no jeszcze ceny nie proponowali, ale jeśli już to skąd będę wiedział że nie jest wygórowana? więc warto wiedzieć średnie ceny i przeliczyć sobie samemu.A jak ekipa przedstawi swoją ofertę to się podzielę z informacjami. Pytałem o piach do zasypu - 200zł/11-14ton -teraz kopalnie ceny windują ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nakoto 12.09.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Ja płaciłem dziś za piach do murowania 130 pln a 8 ton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 12.09.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 witam musze kupic pare ton pospolki do betonowania, jakis kamien lamany mi jest potrzebny - moze ktos ma jakis namiar? ostatnio jak zamowilam przywiezli mi rzeczne otoczaki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.09.2007 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Mi przywozili piach 14 ton/200zł a kruszywo (które przypominało otoczaki połamane ) płaciłam 80zł/tonę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 13.09.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 witam Mój sąsiad brał ok miesiąc temu kamyczki granulacji 3-8mm, stanowiące pozostałość po przesiewanym piachu z Sołtykowa Wygląda to jak małe rzeczne kamyczki, troche większe niż w awkarium Podobno sprzedają to po 40 zł/t na Sołtykowie + transport 80 zł za ok 14t tel 0604 661 161. Z tego nie korzystaliśmy. My piach do tynkowania braliśmy 0604 349 675 -ten jest z polecenia od innego sąsiada. Sprawdziliśmy sami i ok. Od niego też mamy brać piach na wylewki, bo tego samego polecilili wylewkarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 13.09.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Dziekowac, dziekowac!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nakoto 13.09.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 ile waszym zdaniem trzeba dać bloczka fundamentowego na podmorowke z wysokosci ? zakladajac, ze lawy maja 1 m glebokosc bo ja daje tylko dwa i niewiem czy nie za malo, ale z drugiej strony niechce miec przy wejsciu do domu 5 schodkow tylko gora 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.09.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Dwa to mało Siostra dała dwa i teraz wyglada to nieciekawie. Pierwszy prawie zniknął. A dojdzie potem jakaś podsypka, wyrównanie terenu, ziemia na trawke czy kostka. Jej dom przy 2 bloczkach bedzi ejakby nie miał cokołu. Oczywiście u Ciebie moze to wygladać inaczej ale... pomysl o tym. Schodki nie są atrakcją. Ja niestety je będę mieć. Mam wyniesiony bardzo budynek mieszkalny i w dodatku jeszcze doszła nierówność terenu. Ale wolę, że tak wyszło, niż żeby powstało zjawisko "zapadania" sie domu. Bo tak to niestety wygląda przy znikającym cokole Wszyscy fachowcy którzy to widizeli, mówili, że powinni dać conajmniej 3 bloczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gsylwek 13.09.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 to zależy od terenu U nas np było nierówno i z tyłu jest mniej,a z przodu więcej bloczków U znajomych np jest gleba, która woda powoli wsiąka i stąd duża wigoć, dlatego murowali aż 5 bloczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boodzisz 13.09.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 witam. Gdzie (w jakim banku) najkorzystniej w Radomiu wziąć kredyt na działkę budowlaną. Dzis zadzwonila wlascicielka mojej dzialki i powiedziala ze ma wszystko podogrywane i mozna sie starac o kredyt. Oczywiscie dzialeczka bedzie finansowana w 100% przez bank. Powiedzcie mi jescze czy 60000 zl za dzalke 700m2 w Radomiu w centrum ( wszedzie blisko) to dobra cena?/ (taką wlasnie podpisalem umowe przedwstępną. Aha jest nieuzbrojona. media okolo 40mb od dzialki w drodze. Moja jest druga od drogi. Apropo kredytu to przydalby sie taki bank ktory pozniej udzieli dodatkowego kredytu na budowe domu. Kiedy to zobaczymy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boodzisz 18.09.2007 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Czy ktos mial do czynienia z doradcą kredytowym z ulicy Piłsudskiego p. Siczkiem??Prawdopodobnie bedzie "prowadzil' mi kredyt .Ma ktos jakies doswiadczenia z tym panem?/ dobre lub złe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 18.09.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiles1978 19.09.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 WITAMBoodzisz możesz określić ściślej gdzie to centrum jest??? Właśnie dogrywam działkę również w centrum w okolicach Wernera Reja i jeszcze cena nie padła więc jestem bardzo zainteresowany twoim "centrum" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boodzisz 19.09.2007 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 WITAM Boodzisz możesz określić ściślej gdzie to centrum jest??? Właśnie dogrywam działkę również w centrum w okolicach Wernera Reja i jeszcze cena nie padła więc jestem bardzo zainteresowany twoim "centrum" Moje "centrum" to okolice Leclerca . Niedaleko toruńskiej. Ziemia juz troche zdrozala. Troche to obserwuje i chyba zaplace normalnie . Ani tanio,ani drogo. Tak mi sie przynajmniej wydaje. Mam nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zes 20.09.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 co do ilości schodów to dajemy nieparzystą ilość - to tak jak z kwiatami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 21.09.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Witam !! Potrzebuje piachu kwarcowego - taki drobniutki do koncowego tynkowania, nie trzeba pozniej gladziowac i jest bialy tynk a nie szary - no i w zwiazku z tym mam pytanie czy ktos wie gdzie mozna go kupic???????????????? bo mam z tym maly problem pozdrawiam i dziekuje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gsylwek 25.09.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 kolakao-co do piachu kwarcowego nie pomogę, ale a propos p.Siczka-czyżby gmina Gózd? szukamy namiaru na wykonawce dachu-więźba/ blachodachówka Koleś, z którym byliśmy umówieni "wziął" inna robotę...hmm tak to jest z tymi fachowcami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rkl3 25.09.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 kolakao-co do piachu kwarcowego nie pomogę, ale a propos p.Siczka-czyżby gmina Gózd? szukamy namiaru na wykonawce dachu-więźba/ blachodachówka Koleś, z którym byliśmy umówieni "wziął" inna robotę...hmm tak to jest z tymi fachowcami wysłałem Ci namiary na PW. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 25.09.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 szukamy namiaru na wykonawce dachu-więźba/ blachodachówka Koleś, z którym byliśmy umówieni "wziął" inna robotę...hmm tak to jest z tymi fachowcami jezeli chodzi o wiezbe - mam dwa telefony wyslalam ci na pw - jedni robili u mnie wiezbe, a drudzy poleceni z forum pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts