kolakao 11.10.2007 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 O dobrze wiedziec !!!!!! To ja tez poczekam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 11.10.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Jakiegoś sprawdzonego kierbuda macie ? Nie potrzebuję "wypełniacza dziennika budowy" a osobę, która faktycznie przyłoży się do swoich obowiązków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 11.10.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Jakiegoś sprawdzonego kierbuda macie ? Nie potrzebuję "wypełniacza dziennika budowy" a osobę, która faktycznie przyłoży się do swoich obowiązków. Moj to niestety typowy wypelniacz -hm a nawet tego nie robi, dziennik lezy u mnie w domu!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.10.2007 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Ja mam sprawdzonego. Wiele wizyt na budowie, służy radą i pomocą. Do tego jest "elastyczny". Pomagał mi też w sprawach kosztorysowych w banku. Wysyłam info na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MacGavor 12.10.2007 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 To i ja się pochwalę. 9.10 odebrałem prawomocne pozwolenie na budowę a wczoraj 11.10 zgłosiłem w nadzorze termin rozpoczęcia prac. I zaczynamy w sobotę 20.10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.10.2007 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Gratulacje Budujecie się a my teraz popatrzymy z chęcią Tylko jakoś mało zdjęć wklejamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 12.10.2007 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 To i ja się pochwalę. 9.10 odebrałem prawomocne pozwolenie na budowę a wczoraj 11.10 zgłosiłem w nadzorze termin rozpoczęcia prac. I zaczynamy w sobotę 20.10 Ooo to zaczniemy mniej więcej w tym samym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 12.10.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 To i ja się pochwalę. 9.10 odebrałem prawomocne pozwolenie na budowę a wczoraj 11.10 zgłosiłem w nadzorze termin rozpoczęcia prac. I zaczynamy w sobotę 20.10 Ja rowniez gratuluje i zycze szybkiego rozpoczecia i preznego dzialania!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 21.10.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 No i puchy, a ta dla informacji - jak bedziecie zamawiac cokolwiek z Metrolu na Klejowej - ZASTANOWCIE SIE DWA RAZY A MOZE NAWET I PIEC!!!!!!!!!!!!!!!!! Wiem co mowie - zakladaja mi rolety!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MacGavor 22.10.2007 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 No i prace rozpoczęte. Na środę zamówiłem beton do zalewania ław, tylko że pogoda coś się psuje a dni uciekają. Założyłem swój dziennik budowy, ale narazie nie mam zbyt wiele czasu żeby coś więcej pisać. Postaram się potrochu go uzupełnić do aktualnej chwili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 22.10.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 MacGavor super - byle tak dalej - ja tez sie martwie o pogode ale mam nadzieje ze gora bedzie nam sprzyjac i jakos to wszystko wybudujemy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nakoto 23.10.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Dzieńdoberek Poszukuje na godzinke koparkowego ale z okolic Firleja-Wicentowa, jakby ktos posiadał namiar na takowego byłbym Dźwięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MacGavor 23.10.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Rozmawiałem dziś z jednym z wykonawców na wymurowanie ścian fundamentowych. Cenę jaką dostałem to 40 zl/m2. Czy to normalna cena na dzień dzisiejszy w Radomiu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nakoto 24.10.2007 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Myślę, że tak, Ja mam 30 i to cena z kwietnia, a mówiono mi kilka razy , ze po 55/55 już biora co po niektórzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 24.10.2007 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 No i puchy, a ta dla informacji - jak bedziecie zamawiac cokolwiek z Metrolu na Klejowej - ZASTANOWCIE SIE DWA RAZY A MOZE NAWET I PIEC!!!!!!!!!!!!!!!!! Wiem co mowie - zakladaja mi rolety!!!!!!!!! cześć Maja poprawić mi dzisiaj zamontowane rolety( równo 2 tygodnie czekam na naprawę od momentu zgłoszenia tzn od dnia montażu), napiszę wieczorkiem jak im się UDAŁO. Łatwo podnoszą Ci się rolety? Co dokładnie miałaś źle w montażu? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 24.10.2007 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Rozmawiałem dziś z jednym z wykonawców na wymurowanie ścian fundamentowych. Cenę jaką dostałem to 40 zl/m2. Czy to normalna cena na dzień dzisiejszy w Radomiu ? Ja słyszałam, ze teraz biorą 3 zł od jednej szt wymurowanego bloczka, ale nie pamiętam wym bloczków i nie wiem ile wchodzi na mkw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 24.10.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 No to przeliczając na bloczki to ja płacę 1.55 od każdego wymurowanego bloczka )) Umawiałem się z murarzem na całość robót ( ławy, ściany fundamentowe, izolacja, ocieplenie, obsypanie fundamentów ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.10.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Ja to dziś nerwa złapałam bo mi gość powiedział za biały montaż elektryki bez faktury 11zł/punkt Kurde 5zł biorą I to znajomy w dodatku Nie chcę go więcej ogladać wrrrr Nie mam pojecia ile kosztuje teraz murarka. Ja umawiałam się od całości. Co do koparki to dzis miałam koparkę z Jedlni Letnisko. Z okolic Firleja nie znam. Jest tez koparka na zakręcie przy szrocie za rondem kozienickim w kierunku na Kozienice. A moze ktoś będzie kupował wkład do komina na gaz lub olej ze stali kwasowej? Został mi kompletny wkład kominowy do wysokości ponad strop z tymi wszystkimi elementami tj. wyczystką, skraplaczem, garnkiem. Komin fi 130. Oddam za połowę ceny bo i tak mi zajmuje miejce. Nowiutki, nieużywany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 25.10.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 To nic, mamy działke 17,4m szerokości a na niej wykop o wymiarach 19x11m - mimo to geodeta twierdzi, że dom się tam nie zmieści. Normalnie jajca Jutro ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 26.10.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Dziś już wytyczone bez problemów Jutro zalewamy ławy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts