mayland 18.01.2008 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 W Radomiu biora niewiele mniej bo 27zł tynków gipsowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek1204 18.01.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Podajcie namiary na szambo betonowe. Jestem ze Świętokrzyskiego. U nas wszyscy kupują gdzieś w okolicach Radomia lub w samym Radomiu. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.01.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Bo tu jest jedno wielkie zagłebie szambiarskie Ja mam poś wiec nie podizelę sie namairem na szambo betonowe. Przykro mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarecki 11 18.01.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Witam poszukuję projektanta do adaptacji projektu gotowego i dostosowania go do naszych potrzeb : powiększenie garażu, likwidacja wykusza, podniesienie ścianki kolankowej. Prosiłbym o podanie namiarów na kogoś sensownego. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zes 21.01.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Podajcie namiary na szambo betonowe. Jestem ze Świętokrzyskiego. U nas wszyscy kupują gdzieś w okolicach Radomia lub w samym Radomiu. Dzięki. Witam , parę postów wyżej podawałem namiary,bo sam też szukałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelas 22.01.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Napiszcie proszę coś na temat kleju oraz tynku mitech (mowa o akrylowym), sprzedawca oczywiście wychwala ale chciałbym usłyszeć opinie kogoś z Was PozdrawiamGelast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.01.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 U mnie robili na tym kleju i do styropianu i do siatki. Nie narzekali, nie komentowali więc wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gsylwek 22.01.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 słyszeliście ze znowu zaczyna się szaleństwo? styropianu brak, ma byc podwyzka cen Po pustaki podobno znowu kolejki w wytwórni Jest ciepło i sezon trwa w zasadzie non stop............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.01.2008 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 A ja miałam beton lać wiosną na wjeździe na działkę Myślałam, ze się uspokoi a tu klapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gsylwek 23.01.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 no właśnie, my czekaliśmy żeby kupić taniej styropian, a tu lipa-od grudnia go po prostu nie ma przynajmniej w większych składach fakt,ze u nas na budowie tez coś ciągle się robi, więc to się przekłada na całośc-nie ma zastoju to i ceny nie spadają, ciekawe co będzie wiosna..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kate74 23.01.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Witam serdecznie!! Co do nowosci na rynku cen dot.materiałów budowlanych ....to zapowiada się szaleństwo z cementem od 1 lutego idzie w górę o 60 zł na tonie ...to sporo.Jeśli chodzi o kleje do dociepleń to jestem zwolenniczką raczej dużych fabryk (ceresit, atlas,) te w wypadku reklamacji normalnie się zachowują. Jest podstawowa zasada przy dociepleniach wszystko od jednego producenta zaczynając od kleju a kończąc na tynku.Co do styropianu to są kontrakty lub przedpłaty w fabrykach. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaCzarek 25.01.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 czy ktoś może podrzucić jakiś namiar do fachowców kopiących studnie głębinowe ..potrzebna mi taka na czas budowy. ( radom) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 25.01.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 wiesz co w zwoleniu prawie juz w centrum przy trasie po lewej stronie - przed swiatlami jadac od strony radomia jest reklama na domu jakims albo po prostu stoi tabliczka ze kopia studnie glebinowe!!! nr niesety nie pamietam ale moze jak bedziesz przejezdzac to sobie spojzyj!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.01.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Studnie robi też ktoś w Jedlni Letnisku i na Kozłowie lub w którejś z okolicznych wsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 29.01.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Witajcie Grupo Radomska, Jako, że znacie teren (Radom i okolice) z pewnością orientujecie się i macie doświadczenie jakich wytwórców materiałów budowlanych produkowanych w Waszej okolicy należy się wystrzegać a jakich możecie śmiało polecić. Może dość pochopnie, ale jednak, kupiłem elementy stropu teriva z wytwórni Wasik http://www.wasik.pl/. Jakie macie z ta firmą doświadczenia? Czy to jest solidna firma? Czy kupilibyście w tej firmie strop Teriva? Będę wdzięczny za każdą opinię. Pozdrawiam Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 29.01.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Ja kupowalam Terive od wasika - jestem zadowolona, jedyne przed czym moge przestrzec to nieinwestowanie w drozsze pustaki z keramzytem!! my zrobilismy to a keramzytu bylo tam jak na lekarstwo - powiedzialbym nawet ze mial tylko kolor z keramzytu - ale ogolnie dostawa i wszystkie sprwy zalatwiane korzystnie - pustaki bez problemu oddawalam chyba z dwa miesiace po zakupieniu - nie bylo zadnego ale!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 29.01.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 odwoz pustakow oczywsicie na wlasny koszt!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.01.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Ja też mam ten strop ale o tym pisałam w innym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 29.01.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Ja też mam ten strop ale o tym pisałam w innym wątku Możesz wskazać ten wątek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.01.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Andy przecież to był Twój wątek Ty go założyłeś Tam o tym pisałam http://forum.muratordom.pl/teriva-od-wasika-czy-warto,t121965.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts