Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam serdecznie!!

Co do nowosci na rynku cen dot.materiałów budowlanych ....to zapowiada się szaleństwo z cementem od 1 lutego idzie w górę o 60 zł na tonie ...to sporo.Jeśli chodzi o kleje do dociepleń to jestem zwolenniczką raczej dużych fabryk (ceresit, atlas,) te w wypadku reklamacji normalnie się zachowują. Jest podstawowa zasada przy dociepleniach wszystko od jednego producenta zaczynając od kleju a kończąc na tynku.Co do styropianu to są kontrakty lub przedpłaty w fabrykach. :D

pozdro

Witajcie Grupo Radomska, :D

Jako, że znacie teren (Radom i okolice) z pewnością orientujecie się i macie doświadczenie jakich wytwórców materiałów budowlanych produkowanych w Waszej okolicy należy się wystrzegać a jakich możecie śmiało polecić.

Może dość pochopnie, ale jednak, kupiłem elementy stropu teriva z wytwórni Wasik http://www.wasik.pl/.

Jakie macie z ta firmą doświadczenia?

Czy to jest solidna firma?

Czy kupilibyście w tej firmie strop Teriva?

Będę wdzięczny za każdą opinię.

Pozdrawiam

Andrzej

Ja kupowalam Terive od wasika - jestem zadowolona, jedyne przed czym moge przestrzec to nieinwestowanie w drozsze pustaki z keramzytem!! my zrobilismy to a keramzytu bylo tam jak na lekarstwo - powiedzialbym nawet ze mial tylko kolor z keramzytu - ale ogolnie dostawa i wszystkie sprwy zalatwiane korzystnie - pustaki bez problemu oddawalam chyba z dwa miesiace po zakupieniu - nie bylo zadnego ale!!!