Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

takie ogrodzenie produkowane przez jarmex jest drogie, ale t super jakość na lta-zauważcie że wszystkie markety tym grodzą, tańszą alternatywą jest to betonowe, "ażurkowe"-no ale to już trzeba lubić My chyba zapodamy zwykłą siatkę...ze wzgl na koszty

u nas tynki na dole zrobione, elektryka prawie skończona, czas sie ziąć za hydraulikę

Siatkę kupowałem u gościa przy lotnisku to namiar na niego 888 554 906

tylko że jak na razie leży w garażu nie naciągnięta. Dzisaj dopiero zalaliśmy słupki

Generalnie wygląda ok 3 mm drut. Nam liczył po 12 zeta w kowali była droższa i miała z tego co pamiętam oczka 6na6 ta ma 5na5 Mam nadzieję ze sie sprawdzi

Został mi po budowie całkowicie nowy wkład do komina ze stali kwasowej fi 130. Moze byc do gazu lub oleju. Komplet od samego dołu nad strop czyli jakieś 3,5 metra z garnkiem, wyczystką, skraplaczem i wszystkim co tam potrzeba. Sprzedam za połowę ceny.

Witam ponownie. Mam pytanko czy jezeli posziada sie skrzynke elektryczna na niezabudowanej dzialce to placi sie jakis abonament?? Jak to jest liczone??

Bylem w "naszej" energetyce i Pan powiedzial mi ze problemu nie bedzie. nawet nie musze miec projektu i pozwolenia na budowę. tylko musze wybulic sam na projekt (wtedy bedzie pol roku a nie dwa lata oczekiwania) Nie wiem kiedy bede sie budowal. Narazie w tym roku chcialbym uzbroic dzialeczke (prad i studnia bo do wodociągu mam daleko)ogrodzic i czekac na mozliwosc budowania.

Przy okazji macie namiar na kogos kto robi ogrodzienia z siatki?? tanio i solidnie oczywiscie?? :D

co do siatki - zakupiłem ostatecznie u Pana w Jastrzębi

ma duży wybór, cynkowane i powlekane w 2 kolorach itp - tel 600579501

cynkowana srebrna - 10,50 m bieżący - wysokość 154 cm

powlekana 11,50

słupki po 21 pln

ma tez naciągacze, linki do naciągania i pręty czyli komplety cale

btw: zna ktoś może tartak Kozlowski niby gdzieś w Kowali czy Kowalance? gdzie desek można kupić ;-)

i czy orientujecie sie jaka cena ogólnie desek na szalunki i itp za m3 ?