11małgosia 22.05.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Witam i kłaniam się głęboko. Ja tu do Was zaglądam gościnnie, bo słyszałam, że radomskie to ośrodek szambiarstwa. Szukam też producentów parketu - na waszym terenie jest np. Zadobrze w Pionkach, ale może są też inne zaklady drzewne... . Polecicie coś łodziance? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.05.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Jesli chodzi o parkiety to jak najbardizej Zadobrze pod Pionkami. Od wielu lat w tym siedzą i dużo robią za granicę. Mają naprawde dobre parkiety. Drugi producent to Zaklady Drzewne Gajewski w miejscowości Oblas pod Przytykiem. Również robią wysokiej klasy parkiety. Obiaj producenci warci polecenia. Zadobrze robi od kilku lat parkiety egzotyczne. Nie wiem czy Gajewscy również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nakoto 26.05.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 hey nie macie moze namiaru na kamien na elewacje i na kominy? gdzie duzy wybor i najtaniej Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boodzisz 27.05.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 kamień elewacyjny - Szydlowiec ul Sowińskiego. Siostra wlasnie szuka. Ogolnie ten okreg Szydlowiecki to podobno zaglebie Kamienia el. Poszukaj w internecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.05.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Masz rację. Nawet przejazdem przy drodze jest sporo kamieniarzy w tym Szydłowcu. W Kazimierzu jest duży kamieniołom (okolice promu do Janowca). Tam napewno jest kamień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boodzisz 29.05.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Witka. Powracam do temetu ogrodzen. Z czego macie zrobione ogrodzenie od frontu?Przód mam 37 mb. Wiec kawalek jest ale chyba oplaci sie czyms lepszym niz siatką ogrodzic? Co myslicie o takim? lub cos podobnego?? http://www.allegro.pl/item372569799_ogrodzenie_ocynkowane_malowane_proszkowo_ogro.html Gdzie w Radomiu lub okolicach mozna trafic i obejrzec takie ogrodzenia. Oczywiscie w dobrej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NIEWIELKI II 30.05.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Zastaniawiam sie nad ogrodzeniem z firmy szymańscy czy jakoś takz tego co pamiętam to dzialają na ul giserskiej to jest za szpitalem rehabilitacyjnym sprobuj ich namierzyc w necie nie pamietam strony ale widziałem że z profilami zamkniętymi robią cudaznalazłem stronę :http://www.ogrodzeniametalowe.com/galeria.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nakoto 03.06.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Hey biore deski z tartaku, który poleciła mi Mayland@ obecnie 500 pln za m3 wszystko git tylko teraz na deskowanie pojdzie mi tego trochu macie moze gdzies namiar na tansze żródełko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 03.06.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 a tartak w makowcu spr?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.06.2008 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Taniej to chyba tylko u chłopa z nielegalnej wycinki kupisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 03.06.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 - no wlasnie ja w tamtym roku placilam 450 - czyli i tak masz tanio!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nakoto 03.06.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 no to wlasnie z makowca mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.06.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Sprzedam za połowę ceny 3 wiadra czerwonego tynku akrylowego. Kolor jak na mojej elewacji. Moze byc na wykończenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 03.06.2008 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Ja mam ze 20 pustaków terriva I, że o ścinkach z więźby nie wspomnę - ogłaszam przetarg nieograniczony !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.06.2008 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Pustaki teriva wykorzystałam do sadzenia kwiatów Trawa nie zarasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 04.06.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 O widzisz, dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apis50 06.06.2008 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 WitajcieMam prośbę do Mayland.Bardzo podobają mi się Twoje schody w przyzwoitej, jak przeczytałam gdzieś cenie.Czy mogłabym otrzymać namiary na ich autora?Może być na priv [email protected]Będę bardzo wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.06.2008 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nakoto 06.06.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Dzieciaki to ja tradycyjnie z kolejnymi deylematami blachodachówka czy dachówka i tu jesli mozecie dajcie znac ile z m2 placi sie srednio dekarzowi za ukladanie blachy a ile za dachowke i tu najwazniejsze - macie moze namiar na kogos kto dobrze i nie drogo uklada dachowke i ma termin na poczatek lipca wolny ? Pozdroffka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apis50 06.06.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 dziękuję za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts