tossca 18.10.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Bardzo dziekuje za namiar byc może sie przyda,mój błąd ,że nie okresliłam dokładnie jakie schody zaproponowała nasza architekt,metalowe z drewnianymi stopniami,ale namiar na dobrego stolarza zawsze sie przyda,dzieki:)Przy okazji przejrzałam Twój dziennik, który jest notabene świetnie napisany i jakoś raźniej mi się zrobiło i myśl o niekończącej sie budowie jakos powoli odeszła na drugi plan.Przy okazji chciałam spytac czy mogłabym prosic o namiar do stolarza od kuchni, bo juz wstepna wycene kuchni dostalam (19 tys). Na pierwszy rzut oka wydaje mi sie ze Twoja kuchnia jest większa a cena mojej chyba dośc spora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wronkitrzy 19.10.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Namiar na Pana od schodów wysłałam na priva. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nakoto 20.10.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Hey Dajcie Prosze znac jaka welna - firma - ocieplaliscie poddasze - jaki rodzaj itp... i co za tym idzie gdzie w Radomiu kupowana.... najtaniej Pozdroffka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NIEWIELKI II 21.10.2008 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Ja ostatnio walczę z poddaszemwełnę dałem 15 cm isovera teraz po konstrukcji dam jeszcze 5 cm na mijankę też isoveraA trzeba uważać bo markety sprzedają isovera po 15-16 zł tylko to jest ten 0,44Ja kupiłem po 17,5 zł o przenikalności 0,39 w sellbudzie na Warszawskiejtylko jakieś 3 tyg temu teraz nie wiem jaka jest cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.10.2008 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 tossca moja kuchnia to faktycznie zabudowa w kuchni+jadalni+barek. Kosztowało połowę Twojej ceny Meble kuchenne Pan Paweł - 698850264 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nakoto 21.10.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 yhm NIEWIELKI IImasz na mysli 17,50 za m2? biezacy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NIEWIELKI II 21.10.2008 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Hi wydaje mi się że za metr kwadratowy ale muszę sprawdzić na fakturze wiem jedno strasznie gryzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nakoto 22.10.2008 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Dajcie jeszcze znac czy ktos ma namiar na dobra ziemie, torfówke czy inna ;o) ze 3-4 wywrotki mi potrzbne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 22.10.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Witajcie forumowicze Tak naprawdę nie buduję sie w Radomiu ani w jego najbliższej okolicy (ok.40km dalej) ale sporą część materiałów związanych z budową kupiłam własnie w Radomiu (piec na eko-groszek,solary,grzejniki,c.o,okna dachowe a nawet kuchnie mam na oku) dlatego wszelkie informacje na temat tanich i/lub dobrych materiałów do budowy i wykończenia domku chętnie przyjmę. Już nie ukrywam sporo skorzystałam z Waszych rad i namiarów i juz nawet żałuje , że tak późno tu trafiłam. Mój domek juz stoi (budowa ruszyła w kwietniu) jest pokryty (dachówka) i ma okna oraz bramę garażową,założoną elektrykę oraz prawie ukończoną hydraulikę. Powierzchnia uzytkowa ok.180 m. Służę wszelkimi namiarami. Będę bardzo wdzięczna za namiary np. na drzwi zewnętrzne (uprzedzam że muszą byc popielate) oraz na wykonawców podbitki a także schodów w domku. Wiem , że WILKO podawał takie namiary , bedę wdzieczna jesli i mi może je podac. Życzę wszystkim wytrwałości na budowie Cześć Tossca, Zdaje się że Wronki wysłała Ci namiar na mojego gościa od schodów? Jeśli nie to napisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fruncek1 23.10.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Prośba do tych którzy skończyli budowy lub są na etapie wykończeń. Polećcie sprawdzoną ekipę do wylewek w technologii "miksokreta". Będę zobowiązany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fruncek1 23.10.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Dajcie jeszcze znac czy ktos ma namiar na dobra ziemie, torfówke czy inna ;o) ze 3-4 wywrotki mi potrzbne Zadzwoń pod numer 601 935 730, pan Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apis50 23.10.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Prośba do tych którzy skończyli budowy lub są na etapie wykończeń. Polećcie sprawdzoną ekipę do wylewek w technologii "miksokreta". Będę zobowiązany. U nas robiła ekipa P. Michała,jesteśmy zadowoleni. Tel 506 175 652 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fruncek1 23.10.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Czy są jeszcze jacyś zadowoleni z wylewek z miksokreta?apis, ile płaciłeś za m2 wylewki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nakoto 23.10.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 ja srednio zadowolony wiec nie bede polecalrobione miesiac temu 11 pln / 12 pln ze styro za m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tossca 23.10.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 hej Wilko tak dostałam juz numer na pana od schodów,niebawem sie skontaktuje z nim,dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apis50 24.10.2008 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Czy są jeszcze jacyś zadowoleni z wylewek z miksokreta? apis, ile płaciłeś za m2 wylewki? Za chudziak 10 zł m2 (nie mamy podłogówki)60 m2 robili pół dnia. Szlichta 12 zł m2 (styropian "10" ,taśma dylatacyjna) 120 m2 ok 10 godz pracy.W sierpniu tego roku. Budowa ok 4o km od Radomia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IzaL 27.10.2008 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Witam wszystkich, mam pytanko w sprawie tynków gipsowych- co sądzicie o nich, czy ktos je robił i jest zadowolony, czy ma ekipę do polecenia i w jakich cenach kształtuje sie m2. Potrzebuje równiez namiary na obrego sprwadzoenego elektryka i hydraulika- pilnePozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wronkitrzy 27.10.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 A ja dziś pytam o glazurnika, ma ktoś sprawdzonego fachowca? Oczywiście na przedwczoraj i jak wygląda kwestia cen? Muszę w dość szybkim tempie ułożyć gres w przedpokoju, reszta może być później no i nadal poszukuje ekipy od budowy tarasu. Polećcie kogoś proszę, chciałabym przed zimą zakończyć prace budowlane i ostatnia kwestia: co robicie ze śmieciami budowlanymi? Nie pytam, czy ktoś wywozi do lasu a raczej o możliwość zamówienia kontenera na śmieci. Jakie są ceny w Radomiu? u kogo najlepiej pytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nakoto 27.10.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 co do sprzatania terenu, tez mam ten problem ale osobiscie bieram koparke by mi przed sniegami-deszczami gruz w droge wrzucil przyszla i niech sobie tam lezy, a przynajmniej przez zime kolo domu wszystko "ozdrowieje" a kontener ci przywoza - sam sobie do niego wrzucasz gruz itp... i zabieraja i w tym roku od osob trzecich wiem ze kosztowalo to 400 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 27.10.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 A ja dziś pytam o glazurnika, ma ktoś sprawdzonego fachowca? Oczywiście na przedwczoraj i jak wygląda kwestia cen? Muszę w dość szybkim tempie ułożyć gres w przedpokoju, reszta może być później no i nadal poszukuje ekipy od budowy tarasu. Polećcie kogoś proszę, chciałabym przed zimą zakończyć prace budowlane i ostatnia kwestia: co robicie ze śmieciami budowlanymi? Nie pytam, czy ktoś wywozi do lasu a raczej o możliwość zamówienia kontenera na śmieci. Jakie są ceny w Radomiu? u kogo najlepiej pytać? CZęść Wronki, Na P.W. wysłałem Ci telefon do fachowców od tarasu. Jak zwykle powołaj się na znajomość ze mną. Sa dość zapracowani ale jak ładnie poprosisz to może coś jeszcze się da w tym roku zrobic. Jakby co to daj znac a wstawię się za toba. Pozdrawiam i powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts