Wilko 05.01.2009 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Tynki po hydraulice. Wcześniej pełna dokumentacja fotograficzna. Jak zwykle, a to nasza trzecia budowa, przydała się ogromnie, gdy pod tynkiem "zniknęło" doprowadzenie wody do zmywarki Rury częściowo miedziane, reszta w aluplexach. Mamy super hydraulika, doradził, zakupił z rabatami i na fakturkę. Polecam, jakby co Dzięki Wronki. Możesz dać namiar na tego twojego hydraulika? Będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.01.2009 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Okna, bramę, drzwi zew i wew zamawiałam wszystkow Hossie na ul. Obrońców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wronkitrzy 07.01.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Namiary na pana hydro poszedl na P.W. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 07.01.2009 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Namiary na pana hydro poszedl na P.W. Pozdrawiam Dzięki za namiar na hydraulika. Mam kolegę w Erze to mogę go zapytać czy kuchnie też robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nakoto 11.01.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Witam Ktoś tu polecął drewno do kominka, ktore notabene ma uakcje na allegrobylem, zakupilem, ale obecnie drewno to jest mokre masakratycznie Dajcie Prosze jakies namiar na kominkowe drwno ale do kogos, kto ma je skladowane pod dachem, mozliwie jak najbardziej suche z gory thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiles1978 12.01.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Witam Zwracam sie o pomoc w temacie kominek a raczej modernizacja istniejącego kominka, chodzi mi o podpięcie kominka do instalacji c.o. i może c.u.w Są takie nakładki i ot osie rozchodzi. Czy może spotkaliście się gdzieś z czymś podobnym ktoś przerabiał już instalację może znacie wykonawców którzy zrobią to solidnie, na co zwrócić szczególną uwagę . Jednym słowem interesuje mnie wszystko w tej dziedzinie, wielokrotnie na tym forum uzyskałem pomoc za co dziękuje i doceniam rady, mam nadzieję że i w tej dziedzinie uzyskam wyczerpujace informacę prosze o wszystko co jest na tematPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wronkitrzy 13.01.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 To ja dawałam numer do sprzedawcy drewna. Braliśmy drewno do kominka od sprzedawcy z Allegro i pierwszy transport był o.k. Drugi, kilka dni temu rzeczywiście okazał się dramatycznie mokry. Wycofuję więc rekomendację. Jeżeli tylko znajdę lepsze źródło, dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelus 15.01.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Witam Macie może namiar na jakiegoś dobrego, niedrogiego elektryka....?Robota praktycznie od zaraz... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NIEWIELKI II 16.01.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Pan Rafał602 652 099co do ceny to nie wiem czy bierze drogo, w ubiegłym roku robili u nas generalnie firma warta polecenia robili też alarm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wronkitrzy 17.01.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Czy ktoś zna firmę TOMDOM z Piaseczna pod Jedlińskiem? Robią meble kuchenne, na zdjęciach w galerii na stronie internetowej wyglądają bardzo przyzwoicie. Ale wolałabym poznać opinię kogoś, kto u nich robił meble. I druga firma to Atlas na Słowackiego w Radomiu. Ktoś ma jakieś doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.01.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Przeczytajcie i pomyślcie proszę.http://forum.muratordom.pl/u-w-a-g-a-p-o-z-a-r,t149229.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NIEWIELKI II 17.01.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Kurde przeczytałem Twojego posta i sie trochę się wystraszyłem siędzę przed kompem luzik i nagle sobie przypomiałem że zostawilem dzisiaj palący sie kominek i po prostu wróciłem do mieszkania w bloku ... Mam nadzieję że sam wygaśnie nie jadę zaufam producentowi CO Do TOMDOM to gość robił meble moim znajomym fornirowane, są dość wybredni i chwalili go. Widziałem ich kuchnie na zdjęciach wypas po prostu.Sami z nim rozmawialiśmy gość wyglada na pasjonata, przesłałem mu projekt na emila ale wycena była za drogaZdecydowaliśmy sie na FORM, meble już zamówione montaż w maju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wronkitrzy 18.01.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 FORM? A co to za firma? mają stronę w sieci? Do Mayland: Czy ludziom, których dotknął pożar potrzebna jest jakaś pomoc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NIEWIELKI II 18.01.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 http://www.form.radom.pl/Ale dopeiro jak nam zamontują meble w maju to będę mógł ewentualnie coś o nich więcej powiedziećJak na razie robili meble koleżance mojej żony i ich chwaliła W maju sie okaże, jak na razie mamy projekcik no i podpisaną umowęCo do projektu to pełna profeska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NIEWIELKI II 21.01.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Trochę z innej beczki Jeżeli ktoś z Was ma problemy z wypełnieniem VZM - czytaj odpisów podatku VAT lub nie ma na to czasu zapraszam, chętnie pomożemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nakoto 21.01.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 oh ja to wlasnie robie, w sumie juz spisalem wszystkie faktury, naturalnie czy zle czy dobrze to sie okaze , dzwonilem juz do urzedu o kilka rzeczy, ogolnie powiedzieli mi, zeby jak najwiecej podac, oni i tak beda to robic samodzielnie wszystko sprawdzac i cos tam odrzucac... ale moze masz jakies rady co do "czegos"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.01.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Do Mayland: Czy ludziom, których dotknął pożar potrzebna jest jakaś pomoc? Miło, ze pytasz.Dziękuję ale świetnie sobie radzą. Dom jest ubezpieczony. Koszt pokryje ubezpieczyciel. Jedynie wyposażenie takie jak sprzęt narciarski, maszyna do szycia itp nie były objęte ubezpieczeniem. Znajomi już im pomagają w szorowaniu ścian przed malowaniem. Kolegał dał im też 2 robotników ze swojej firmy do malowania i wykończeniówki. Zadziwiające jest, że obcy ludzie rwą sie do bezinteresownej pomocy a rodzony brat, który mieszka praktycznie w jednym podwórku nie wyszedł nawet z domu jak sie paliło Ja rozumię, są w rodzinach waśnie, zatargi ale w takiej sytuacji..... poprostu slów mi brak. Nie zrozumię nigdy takiego zachowania ani nic nie usprawiedliwi pobudek jakie kierują takimi ludźmi.... Jeszcze raz dziękuję za zainteresowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drek1719504513 23.01.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 witam wszystkich budujących z Radomia. Ja dopiero zaczynam zabawę. Projekt już mam czekam na pozwolenie. Obecnie jestem na etapie poszukiwania hurtowni i materiałów. Bardzo proszę o rady gdzie warto się zaopatrzyć w materiały. Dopiszę że interesuje mnie ceramika oraz bloczki betonowe. Z góry dziękuję i pozdrawiam bardziej zaawansowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 27.01.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Witam, Genaralnie co do materiałów na sciany to Kadex i Węglostal stal: Kadex, Manex i Sambud 2, ale i tak musisz za kazdym razem dzwonic żeby się upewnić co do ceny bo potrafi byc codziennie inna. Beton i bloczki : Mokra 2 lub Specbet. Drewno: tartak Maków Hydraulików znam dobrych czyli jakby co to pytaj. Projekt już macie? Przebrnęliśce przez papierologię?? Generalnie największy problem to wykonawcy a nie materiały. Powodzenia, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.01.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 STal to zdecydowanie Sambud na CHorzowskiej.Najtańszą jednak stal mają w Pionkach na składzie. Sprawdzałam ceny i tam jest najtaniej. Skład materiałów budowlanych to Maxbud w Rajcu Poduchownym. Też wypada duzo lepiej cenowo jak radomskie duze składy budowlane. Poza tym właściciel to bardzo fajny chłopak, idzie się dogadać. Ja brałam materiał na kreskę, zapisywał a płaciłam hurtowo po 2-3 tygodniach. To wygodne było bo materiał zamawiałam przez telefon, oni przywozili a płaciłam zbiorczo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts