milka-nowa 10.02.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Mam nadzieje ze Oknoplast to nie firma badziewiakow bo ich okna podobaja mi sie i jestem na dobrej drodze do ich kupna. Ale jesli cos wyjdzie nie tak to bede sobie plula w brode ze nie wzielam pod uwage twoich doswiadczen. A z Termoplastrm to moze jest jak mowisz bo kazdy woli zwalic wine na tego drogiego a samemu byc niewinnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lonly 10.02.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Powodzenia! Pamiętaj tylko przypilnować starannego montażu bo kiepscy montażyści mogą skopać nawet najlepsze okna.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milka-nowa 10.02.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Jesli ktos montowal okna w scianach 3 warstwowych to napiszcie jak to robiliscie. Gdzie ona sa umieszczone w ktorej warstwie? Ja mam sciany z betonu kom. od zwenatrz 12 cm, 6 styropian i 24 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basset 09.03.2006 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Oj daaawno mnie nie bylo. Dlugo by pisac. Mam nadzieje ze na dniach zakoncze walke i odbiore pozwolenie na budowe. Pattaya- pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 09.03.2006 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 A z kim walczyłeś?? Lonly Wpadnij ,pogadamy,piwo wypijemy. Tylko zadzwoń,bo te powiadamiania o odpowiedziach już nie działają. Basset. Gdzie będziesz budował?Jak pisałeś już to przepraszam ,ale nie pamiętam. Też wpadnij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basset 13.03.2006 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Okolice Pruszakowa. Nie ma mnie jeszcze w Radomiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 13.03.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Jak będziesz-daj znać.Ostatnio miałem nieprzyjemność korzystać z usług firmy Kast (lustra i inne rzeczy ze szkła).Czeski film,każdy mówi co innego.Zwariować można.A teraz osuszam wylewki ,stoją trzy maszyny p.Plewińskiego i jak dobrze pójdzie za tydzień startujemy z parkietem.Ciekawe,jak będzie wyglądał na podłodze olejowany czarny dąb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 14.03.2006 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Czy ktoś zna hurtownię KIM róg Warszawskiej i Janiszewskiej?Dziwna firma,od kilku dni zamknięta.Padła czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lonly 20.03.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Padła R.I.P. ale na to sobie zasłużyła.Pattaya wpadnę tylko, że ostatnio jestem rzadko w Radomiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 20.03.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Czym zasłużyła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 05.04.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Wygląda na to,że w Radomiu zostałem sam.Póki co położyliśmy parkiet.Teraz leżakuje,za 3 tygodnie olej,lakier,bejca i na gotowo!Zaczynam też szukać firmy do ułożenia kostki przed domem.Niestety ze względu na nierówny teren będzie to niezła gimnastyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-k-a 08.04.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 witam . do układania kostki brukowej polecam firmę Znak ze Zwolenia! a gdy będzie cieplutko zapraszam forumowiczów nad Soleckie morze żeby wypocząć (dla dzieciaków hektary piachu; dla mamy opalanie ; dla tyty łowienie ryb! ) !!!!!!!!!! pozdrawiam ana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 09.04.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 A gdzie jest to Soleckie morze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-k-a 09.04.2006 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Solec nad Wisłą. droga na Ostrowiec Św.( a tu jadąc dalej dojedziemy do parku Jurajskiego w Bałtowie ) kierunkowskaz w lewo: Kol. Raj 1 .i wszystko jasne . dojeżdża się do samej Wisły . z drugiej strony Solca przeprawa promowa na stronę lubelską ( np. Kazimierz Dolny, Nałęczów ) naprawdę ładnie jest u nas .pozd. ana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-k-a 26.04.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 witam ! wędkowanie tak . ale hektary piachu jeszcze pod wodą ! za wysoki stan Wisły. jak wszystko wróci do normy dam znać pozd. ana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek1969 07.05.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Witam wszystkich budujących sie w Radomiu i okolicach. Ja dopiero zaczynam budowę w tym roku ( jak dobrze pójdzie z urzędami). Jestem na etapie załatwiania formalności. W chwili obecnej geodeta robi mi mapki do celów projektowych. Do 10 maja powinny byc gotowe. Później daję projekt do adaptacji i składam wniosek o pozwolenie na budowę.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 07.05.2006 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Witaj!Gdzie budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek1969 07.05.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 W Antoniówce. Jest to 8 km od Radomia w stronę Kozienic..Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda 10.05.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 W Antoniówce. Jest to 8 km od Radomia w stronę Kozienic. . Pozdrawiam Powitać Ja z kolei w Rożkach gm. Kowala. Mamy zatem wspólne Starostwo - życzę powodzenia w załatwianiu kwitów, szczególnie jak graniczysz z drogą powiatową. Ale ogólnie luzik - papiery załatwiam od lutego, pozwolenie będę miał (optymistycznie) w lipcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda 10.05.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 witam . do układania kostki brukowej polecam firmę Znak ze Zwolenia! A dlaczego właśnie ich ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts