Wilko 04.03.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Wilko, a masz hydraulika? Bo jakby co, to polecam mojego. Możesz dać namiar na tego twojego. Zawsze to jeden więcej do wyceny. Wronki ten twoj byl ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wronkitrzy 05.03.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Pan Robert? No własnie pamiętałam, że już komuś dawałam namiar. Nadal go polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 05.03.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Wronki no miałaś dac namiar na tego hydraulika i co ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 06.03.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 JAką bramę garażową polecacie Wisniowski czy Hörmann?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kate74 06.03.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 ja mam segmentową bramę Wiśniowski i jest oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wronkitrzy 07.03.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Też mamy Wiśniowskiego i jest ok a poza tym została mi po budowie paczka styropianu w ciapki. Chętnie odsprzedam. Są chętni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nakoto 08.03.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 hey Prosze dajcie znac jak w naszym miescie najszybciej pozbyc sie gruzu z dzialki po budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nakoto 08.03.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 aaaaa i dajcie Prosze jeszcze znac-namiar na dobra ziemie na trawniki gdzie w Radomiu udac sie po zakup Thuji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.03.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Ja tuje kupuję w Siczkach. Facet ma szkółkę. Dobre ceny. Ale najważneijsze, ze wszystkie rośliny ma w doniczkach rosnace a nie przekopane z ziemi do doniczek. Jest 100% pewości ze sie przyjmą i będą ładnie rosły. Nie ma powalajacego wyboru w gatunkach ale ma te podstawowe i ładne rośliny. Mozna sie targować.Jak jest zjazd na ten parking leśny, za tym zakrętem pod górkę zaraz. Zjazd na parking nad zalew jest po prawej a szkółka jest po lewej stronie przy ulicy. Mało roślin widac od ulicy ale z tyłu w polu ma szkółkę. Bramę też mam Wiśniowskiego segmentową ale przemysłową. A na gruz najlepiej wynająć kntener z Almaxu. Coś ok 450zł kosztuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nakoto 08.03.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Mayland Dzieki a co do kontenera, oni go zostawiaja i trzeba samemu go załadowac?jesli tak na ile czasu go zostawia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.03.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Nie wiem na ile, można sie myślę dogadać. Zadzwoń do nich i porozmawiaj. Samemu sie go ładuje ale oni zabierają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tossca 08.03.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Witam Ja z kolei spytam bardziej doświadczonych o jakiegoś glazurnika ale naprawdę znającego się na rzeczy. Przede wszyskim musi umieć czytać projekt architekta oraz jeszcze raz umieć połączyć ze sobą takie tworzywa jak płytki i tapeta, płytki i panel fornirowany,tudzież płytki i drewno tekowe...juz sie boje,że będzie cieżko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wronkitrzy 10.03.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Mayland, ja znów po prośbie Jak sprawuje się twoje szkło w kuchni? Gdzie można je zamówić? W Radomiu? Dużo kosztuje? Myślałam też o szkle, ale jak dotąd wszyscy odradzają. Co ciekawe, to ci, którzy akurat nie użytkują. Wolę więc zapytać u źródła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelus 10.03.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Witam Tossca, podpinam się do tematu - też będzie potrzebny dobry glazurnik - jak macie namiar na kogoś godnego polecenia - chętnie dam mu zajęcie.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.03.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Szkło robił mi szklarz z ul. Partyzantów (róg z Niedziałkowskiego). To zwykłe szkło montowane na wkręty. On ma takie samo u siebie w domu. Sprawdza się idealnie. Po gotowaniu wycieram ręcznikiem papierowym i plynem do szyb. Nie ma sladów, nie ma plamek tłuszczu, brudnych fug jak miałam przy płytkach, no jestem bardzo zadowolona bo to proste i praktyczne rozwiązanie. A ze szkło jest zwykłe to i niedrogie Płytę mam indukcyjną więc otwartego ognia nie ma. Płyta też grzeje tylko pod garczkami. Para wodna podczas gotowania ładnie się skrapla na szkle i łatwo je wytrzeć. Przy płytkach wsiaka w fugę. Nie wiem co ma byc uciażliwego przy takim szkle. Ja nie widzę minusów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.03.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Ja miałam świetnego glazurnika. Wszyscy inny wykonawcy zachwalali jego robotę. Wiem, ze ma duzo robót ale mozecie zapytać. Podam jutro namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wronkitrzy 11.03.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Ja od początku zakładałam, że będzie szkło. W starej kuchni mam płytki i takie same obserwacje. Ale już w kilku miejscach usłyszałam, że za szkłem moga się gromadzić na przykład owady, tłuszcz z gotowania etc. Najciekawsze, że mówiły to osoby, które nigdy nie miały takiego szkła w domu.Czy twoja szyba (nie mogę teraz podejrzeć u ciebie w dzienniku), odstaje od ściany bardzo? Jestem na etapie zamawiania mebli do kuchni, te milimetry rónicy są istotne, i czy sama montowałaś, czy można w tej firmie zamówić od razu usługę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.03.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Montował szklarz. Szyba jest przykręcona i przylega do ściany. Kiedys mąż wiercił wysoko przy suficie nad szybą i droche pyłu z wiercenia się tam dostało bo nie było okapu i pył leciał na szybę. Poprostu odkręciłam te śruby mocujace i wytarła a potem przykręciłam. Prosto i bez problemu czy narzędzi. Wykręciłam to palcami. Owad to nei wiem jak mógłby tam wejsć.... A tłuszcz to juz wogóle nie wiem jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.03.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 http://lh6.ggpht.com/_5EbJjBbVicM/SYx4vTxcwCI/AAAAAAAAAXM/kpG3R39aPEQ/s512/DSC00973.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaCzarek 11.03.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Witam.Możecie mi polećić jakiegoś radomiskiego dystrybutora okien.Firm oknowych mamy tysiące .. zależy mi na rozsądnym montażu .. bo zakładam że potrzebuje w miarę standardowe okna 5 komór na profilu Veka ..(jest kilku dystrybutorów okien bazujących na tym profilu)Będe wdzięczny za opinie ...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts