Wilko 22.03.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Wilku jeszcze kilka Twoich cennych rad i zaczne sie rozgladac za mieszkaniem w bloku .Co prawda za dzialka rozgladam sie dopiero od 3 miesiecy,ale juz mi rece powoli opadaja. Spadek wydaje sie nieduzy,ale na odleglosci 100 metrow moze sie okazac ze jest to dosc sporo,poza tym kanalizacja szla by pod gore.Co do wody to nie bardzo widze mozliwosc zalozenia z kims komitetu zeby postarac sie o dofinansowanie z urzedu miasta,a gdybym chcial to zrobic sam to pewnie budowanie zakonczylbym na kupieniu dzialki i doprowadzeniu mediow i oglosil bankructwo O nie do kupienia mieszkania w bloku n apewno nie namawiam Spokojnie lepiej poszukać dłużej dzialki niż później gorzko tego żałować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.03.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 widziałam dziś ogłoszenie na płocie na ul. Kozienickiej ogłoszenie o sprzedażuy działki 1400m2 w Rajcu. W okolicach Pub-u to wisiało, po lewej stronei przy wyjeźdize z miasta. Drugi baner o sprzedaży działki wisi na wprost kościoła w Rajcu. Tam jest chyba kilka działek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amor 23.03.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Czy ktoś mógłby polecic dobrego stolarza do zrobienia kuchni i innych mniejszych pierdół. Wolałabym tez aby jego ceny nie zwaliły mnie z nóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.03.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Kuchnia w drewnie czy mdf?Moją kuchnię, szafki w łazience i szafę w zabudowie pod schodami robił P. Paweł 698850264Jestem bardzo zadowolona i cena rewelacyjna była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amor 23.03.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 mdf w połysku. Niektórzy to ceny maja z kosmosu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.03.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 No to ja mam szafki w łązioece z frontami czarnymi lakierowanymi.Naprawdę warto na niego poczekać bo ma dobre ceny i robi też dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amor 23.03.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 jest z radomia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.03.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Z okolic Skaryszewa. Robił kuchnie juz kilkorgu znajomym. Każdy jest zadowolony. Ma normalnie firmę, młody chłopak i taki dostępny. Z tym tylko, że terminy ma czasem długie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amor 23.03.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 ok, dzieki bardzo. I dziekuję za pralkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.03.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 U męża kupowaliście? Jeśli tak to bardzo mi miło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amor 23.03.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Tak, i to dopiero pierwszy ze sprzętów. Niestety z braku tego i owego zakupy sprzętów robimy na raty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.03.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Kupujcie bo ceny idą cały czas w górę. Znów wchodzą nowe cenniki. Zdjecia mojej kuchni i szafek w łązience (tych w lakierze) są w miom dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amor 23.03.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Niestety wiem, ale pewnych rzeczy się nie przeskoczy. Twoja kuchnię znam (czasem zaglądam ) , ale zdjęcia sa obecnie niedostepne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.03.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 na 6stronie jest link do albumu (12 luty). Acha i kredyty konsumenckie idą w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amor 23.03.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 dzieki bardzo,pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 24.03.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Po sąsiedzku rosnie nowa budowa. Po tym co zobaczyłem to niech się inwestor mocno trzyma i szybko uczy bo będzie tragedia. Wiecie co ja już mam zboczenie zawodowe że wszędzie muszę spojrzeć żeby wyszukać baboli. Nie wiem czy wy też tak macie? Poza tym mam znajomości w hurtowni elektrycznej z dobrymi rabatami. Jakbyscie jakichś kabelków potrzebowali to dam namiar na odpowiedniego goscia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anitka_radomianka 25.03.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 dzieki za informacje o wentylacji mechanicznej, nie wiem kto jest na bieżąco, w związku z tym iż zaczynamy budować w tym roku i szukamy dobrej ekipy, po wstępnej analizie zastanawiamy się z mężem czy stawki nie są wygórowane?? 50000 za wybudowanie całego domu stan surowy otwarty - zaznaczam robocizna. A wy jakie macie informacje w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 25.03.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 dzieki za informacje o wentylacji mechanicznej, nie wiem kto jest na bieżąco, w związku z tym iż zaczynamy budować w tym roku i szukamy dobrej ekipy, po wstępnej analizie zastanawiamy się z mężem czy stawki nie są wygórowane?? 50000 za wybudowanie całego domu stan surowy otwarty - zaznaczam robocizna. A wy jakie macie informacje w tym temacie Anita wszystko zależy jaki projekt i z czego (materiał) chcecie budować. Cena dosć wysoka zatem i wykonawcy chyba ci z górnej półki? Macie juz projekt domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 25.03.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Mayland wysłałem ci wiadomość na P.W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k_u_b_a 25.03.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 dzieki za informacje o wentylacji mechanicznej, nie wiem kto jest na bieżąco, w związku z tym iż zaczynamy budować w tym roku i szukamy dobrej ekipy, po wstępnej analizie zastanawiamy się z mężem czy stawki nie są wygórowane?? 50000 za wybudowanie całego domu stan surowy otwarty - zaznaczam robocizna. A wy jakie macie informacje w tym temacie Co do wyceny robocizny sa duże różnice Po świętach ruszam z budową, co prawda niedaleko Otwocka a nie w Radomiu ale... Za dom w którym mam 350m2 ścian nośnych i 100m2 scian działowych, bez więźby murarze krzyczeli mi od 40 tys do 92 tys Ważne jest z czego sie buduje, jesli robił bym z u220 dodawali ok 15% Za porotherm lub gazobeton w duzych bloczkach robocizna tańsza. Dlatego też buduje z porothermu a nie z u220, w sumie na jedno mnie wyjdzie. Zmieniłem strop monolityczny na terrive i tu też mi zeszli z ceny W sumie ich wycena pierwotna 52 tys a stanęło na 41 Targuj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts