marta_82 25.03.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Witam wszystkich! Jestem nowa na forum, zaczynamy w kwietniu budowe pod Radomiem. Dom będzie wg projektu M30 (Ciepłe wspomnienia) z Muratora. Czy może ktoś z radomskiej grupy buduje taki? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorgolka 27.03.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Witam.Mam na imię Agata i szukam kontaktu z osobami, które ogrzewają dom pompą ciepła.Bardzo chciałabym swój planowany dom ogrzewać pompą, jednak chciałabym skonsultować, zobaczyć na żywo, posłuchać opinii użytkowników. Chodzi też o przekonanie męża-sceptyka. Jeśli macie zainstalowaną pompę lub znacie takie osoby proszę, piszcie na konto forumowe lub na maila [email protected]pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nakoto 27.03.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 hey dajcie znac z ktorego w Radoiu sklepu ogrodniczego korzystacie w ktorym pracuje PAN/PANI - DOBRA RADA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.03.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Ja kupuję ma Kozienickiej i Kieleckiej. To ta sama firma. Zawsze mi coś doradzą i są chyba najdłużej w mieście w tym biznesie więc wiedzą co sprzedają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tossca 29.03.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 hej Tym razem szukam kogoś do ocieplenia balkonu ogrzewanego, w tym sensie,że pod nim jest mój wykusz. Już naczytałam się jakie problemy mogą wyniknąć ze źle ocieplonego balkonu Może znacie kogoś, kto u Was robił podobne rzeczy i sprawdziło sie ocieplenie, albo macie doświadczenie w tej dziedzinie, jak prawidłowo powinno wyglądać takie ocieplenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.03.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Zobacz to: http://forum.muratordom.pl/post2814385.htm?highlight=#2814385 http://img222.imageshack.us/img222/6505/balkonxg8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.03.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 U mnie był tak ocieplony wykusz. Dodatkowo w srodku jest jeszcze podklejony styropian. Sufit w wykuszu jest przez to wykonany z kg i jest niższy. Ale wszystko jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 31.03.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Cześć wszystkimZajrzałem po kilku latach i widzę znajome nickiLonly,przeprowadziłeś się już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 03.04.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Mayland podziękuj mężowi za odkurzacz.Sprzęt bardzo fajny i cena też ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pms 06.04.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Może macie jakieś namiary na konkretnego, sprawdzonego koparkowego najlepiej z dostępem do gruzu. Muszę wykorytować 30x3 metry na głębokość 50 cm i nawieźć w to miejsce betonowego gruzu...Przerabiał ktoś temat utwardzenia kawałka drogi, dojazdu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nakoto 06.04.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 , a gdzie sie budujesz? bo ja mam i koparke i gruz...tylko ciezarowki i miejsca szukam gdzie to wyrzucic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pms 06.04.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Radom - Zamłynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 07.04.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Nakoto a ile tego gruzu masz - bo i mi by sie przydał!! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fruncek1 07.04.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Może macie jakieś namiary na konkretnego, sprawdzonego koparkowego najlepiej z dostępem do gruzu. Muszę wykorytować 30x3 metry na głębokość 50 cm i nawieźć w to miejsce betonowego gruzu... Przerabiał ktoś temat utwardzenia kawałka drogi, dojazdu? Mogę podać namiary na firmę handlującą przekruszonym gruzem: ZYKO-DRÓG na Żelaznej obok Elektrociepłowni. Co do koparki to pan Seta Tomasz nr tel 601 935 730 ma koparkę i ewentualnie sanmochody ciężarowe do przewozu gruzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nakoto 07.04.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 dwie wywrotki takie 20 spokojnie beda, tak mi wycenil gosc, ktore ziemie przywozilwiec mzoe bysmy jakos wspolnie to przewiezli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NIEWIELKI II 07.04.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Witajcie ja z kolei porzebuję namiar na kogoś sprawdzonego od ziemi muszę przywieźć dwie wywrotki najlepiej dwuosiówki na Godów tylko zależy mi na czystej ziemi ogrodniczej. Byłbym wdzięczny za jakieś namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.04.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 I jka poproszę o namiar na taką ziemię ogrodniczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NIEWIELKI II 10.04.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Witajcie potrzebuję jeszcze namiaru na jakiś dobrze zaopatrzony sklep/hurtownię z farbami Beckersa oczywiście w Radomiu Tak przy okazji wszystkim radomskim budowniczym Zdrowych i Rodzinnych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 13.04.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 A zna ktoś może dobrą ekipę do kostki brukowej? Problem,że niewiele tego potrzebuję. Z 15m2 jako opaska dookoła domu i drugie tyle w kojcu. Taką ekipę,żeby mi nie zniszczyli działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kate74 14.04.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Witajcie potrzebuję jeszcze namiaru na jakiś dobrze zaopatrzony sklep/hurtownię z farbami Beckersa oczywiście w Radomiu a czego szukasz?może bedę ci mogła pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts