Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gość M@riusz_Radom
Dziekuję za namiary ..

Widzę że rozpętaliśmy jakąś akcję schodową.

10 tysięcy ?? skąd takie ceny ?

Ano mam 10 schodków "w górę" o wymiarach 25 x 95cm, następnie spocznik o wymiarach 2 x 1.1m a następnie kolejne 10 schodków o wymiarach 25 x 95cm w górę.

Jak nic 10 000 PLN pójdzie ;)

Czy ktoś z was wie gdzie w Radomiu jest jakiś sklep z dużym wyborem łopat ;)

Muszę sobie wybrać jakieś cudo co by mi dobrze w ręce leżało no i odcisków nie narobiło przy kopaniu fundamentów :)

Market albo duży skład budowlany. A odciski i tak będą- frycowe trzeba płacić :wink: Najgorsze są pierwsze 3 dni kopania.

Tylko nie pisz nam,ze to twoje auto

http://images47.fotosik.pl/177/60c4212a8fc372a3m.jpg

:D

Nie !

Moje ma zieloną maskę ;)

Wazne,ze BMW :D

P.S

Oczywiscie to sa tylko żarty nie obrazajac wlascicieli aut BMW niestety w PL moja one niestety zła opinie a szkoda taka marka juz dawno powinna zrobic z tym porzadek i zabac o wizerunek jaki ma na swiecie.

T i A - Viking to nie Merc a raczej jakiś VW :)

A tak serio to jest jakaś firma która produkuje szpadel który nazywa się Mercedes :)

A te Vikingi w brymorexie kosztują coś koło 25zł a zwykły szpadel w hipermarkecie coś koło 20zł

Co do tych trzech dni kopania to myślę że wyrobię się w jeden dzień mam 6 pomocników do kopania ;) więc może odcisków się nie nabawię :lol:

Kupiłem od (nie jestem dokładnie pewien) Pan Adam Gołasz EKO-AQUA mieszka w Mazowszanach i tam ma siedzibę, a niedawno rozmawiałem też z osobą która się tym zajmuje oto namiar Pan Gregorczyk 512358629

dzięki za namiary własnie kupiłam ten zmiękczacz i czekam na montaż ale mam jedno pytanie czy da sie w nim ustawić regenerację objetosciowo a nie czasowo?W instrukcji niestety nie ma takiej informacji.Czy badasz regularnie twardość wody przed i po zmiękczeniu?HMMM..w instrukcji jest zalecenie prowadzenia przez 14 dni dziennika twardości.....Na jaki czas starcza Ci 54 kg soli.Czy rzeczywiście zużywacie mniej śr.chemicznych chodzi mi o pralkę wpisane jest, że wystarczy łyżka proszku na cykl?

pozdrawiam

Wieczorkiem wszystko opisze

• 2 weeks później...

Maż wczoraj oglądał droższy ekogroszek w Pionkach. Stwierdził, ze chyba warto wydać wiecej a mniej się narobić. Narazie kupimy go kilka worków na próbę. 100zł droższy od zwykłego ekogroszku.

Też myslałam o brunatnym bo cenowo dużo tańszy ale jakość nie ta sama i popiołu duzo. Dlatego temat odpuściłam. Z Czech tani mozna kupić.

Acha i jeszcze jedno, podobno kopalnia Julian zaczęła nowe złoże kilka miesiecy temu i jakościowo już wcale tak rewelacyjnego węgla nie mają jak to było we wczesniejszych latach.