Gelus 19.08.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Myślę o brunatnym bo tańszy... i popiół podobno można pod kwiaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nakoto 19.08.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 hey dajcie znac gdzie zamowic sobie drewno na barierki na balkon, czy np. w kozlowie gdzie zamawialem na więźbe? btw... moze macie jakis swiezy namiar na drewno do kominka, chodzi mi o mokre, ja sobie je odleże Pozdroffka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiles1978 19.08.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Przepraszam że z takim opóźnieniem odpisuje ale walczę z budową a jak większość forumowiczów wie jakie to jest absorbujące. Co do zmiękczacza to nie chce się powtarzać ale moja rodzina jest bardzo zadowolona z posiadania tego urządzenia, mieszkam na Wośnikach gdzie o ujęcie wody przy ul. Wośnickiej za bardzo się nie dba (wiem to z ust osób obsługujących tą stację). Wody nie badałem od chwili montażu zmiękczacza nie miałem takiej potrzeby, jest to odczuwalne za każdym razem gdy używamy mydła (woda miękka daje wrażenie mycia rąk w olejku) Zmiękczacz został zamontowany 28,02,2007r i spisuje się doskonale mimo kontaktów z różnych serwisów i firm wodnych nie poddawałem go serwisowi i czyszczeniu głowicy (po zasięgnięciu opinii ten model TAPWORKS NSC17ED) nie wymaga jak to co nie którzy twierdzą co rocznego przeglądu, jest naprawdę solidny. Z tego co wiem regeneruje się on objętościowo ale w przypadku zbyt długiego przestoju włącza się funkcja regeneracji czasowej (jest to bardzo dobre rozwiązanie w przypadkach dłuższej nieobecności). Sól zasypuje prawie że raz w roku zasobnik wystarcza naprawdę na długo. Sól kupuję w firmie ROMERO w Kosowie zaraz za przejazdem przy szkółce cena o połowę niższa niż w punktach z uzdatniaczami.Co do proszku to żona twierdzi że naprawdę mało zużywa a pranie jest czyściutkie, kupuje raz w roku dwa takie wielkie pudła proszku w Niemczech i to wystarcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kate74 21.08.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 HMMM... ja prawdopodobnie będę miała w poniedziałek uruchomienie tego uzdatniacza więc podzielę sie wrażeniami.Sól małzonek kupił w hurtownii na strefie ekonomicznej i za dwa worki zapłacił ok 43zł.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 22.08.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Poszukuje solidnego wykonawcy na sezon 2010,macie kogos godnego?.Prosze o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nakoto 23.08.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 dajcie znac ile teraz biora za ukladanie plytek w Radomiu za m2 Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 24.08.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 dajcie znac ile teraz biora za ukladanie plytek w Radomiu za m2 Pzdr Od 30 zł/m2 w góre. Zalezy jakie płytki i jaka ilość. Generalnie lepiej wziąc drozszego wykonawcę ale dobrego bo z partaczami bedziesz mial tylko problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 24.08.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Ponieważ woda u mnie na działce jest zaplanowana na 2013rok tzn ulica dalej ale jak zapłace wodociagom to mogę zbudować sieć do mojej działki około 180m Nie mam wyjścia muszę wykopać studnie.Może mieliście podobna sytuacje i macie już wykopana studnie.Możecie polecić kogoś w Radomiu.Rozmawiałem dziś z Panem Maje...Zenon ma 35 lat doświadczenia w wierceniu studnii.Współpracował ktoś z tym Panem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 24.08.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Generalnie lepiej wziąc drozszego wykonawcę ale dobrego bo z partaczami bedziesz mial tylko problemy. Tej prawdy chyba nie trzeba przypominać Czasami każdy ma chwile zwątpienia i szuka oszczędności albo jest zmuszony wżiąść co jest,bo dobrzy zawsze maja długie terminy.Jeszcze nie buduje a już wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 01.09.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Monika ten SU-27 to gdzieś w twojej okolicy spadł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 11.09.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 jezeli to do mnie to tak 300m od nas - akurat chcialam sobie popatrzec - bylam w szoku jak zaczal leciec coraz nizej - okropny widok - jak wieczorem zasypiam i slysze te latajace orliki czy cokoliwkek to jest nad naszym domem to mysle tylko o jednym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 13.09.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Tak właśnie myślałem, że to gdzieś koło Ciebie bo widziałem jak spada w tamtą stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiles1978 13.09.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Drodzy forumowicze potrzebuję pomocy na gwałt poszukuje blachy na dach. Blacho dachówka najtańsza jaka jest czy ktoś może jest zorientowany gdzie szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 13.09.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Najtańsza? Nie radzę takiej brać bo to badziew i szkoda na dach kłaśc. W dobrej cenie maja na Lubelskiej tuz przed Al. Wojska Polskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiles1978 13.09.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Dobra cena tz? ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 14.09.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Nie no ja nie prowadzę tego składu więc skad mogę wiedziec po ile teraz chodzi blacha.Jak szukałem dla siebie to tam mieli dobra w dobrej cenie i tyle.Pewnie wszystko zależy od tego jaką chcesz ilość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiles1978 14.09.2009 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Witam a drążąc temat blachy na dach, jaką blachę wybrać? Jakaś japońska, angielska czy może próchnicki czy jakoś tak,? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.09.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Ja wybierałam wśród blachodachówek robionych na blachach szwedzkich SSAB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 14.09.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Widzę że kolega kompletnie nie w temacie. Jak na skladach zorientują się że kolega nie zna się to biada:-( Najlepsza jest szwedzka ale zalezy taż od jakiego producenta. Trzeba się wgryźć w temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiles1978 14.09.2009 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 A co sądzicie na temat blachy PRUSZYŃSKI warte jest to uwagi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts