KonradRak 20.10.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Powodzenia Dziękuję mayland. Podziwiam, że tak dużo czasu spędzasz na forum. Oby więcej takich życzliwych doradców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.10.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Jestem z nim zwiazana zawodowo więc to dlatego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NIEWIELKI II 21.10.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Witaj Konradzie dzięki za pozdrowionka, zobaczysz sam zamin sie nie obejrzysz też będziesz na swoim Miło że moje podpowiedzi się przydaly, jakbyś miał jeszcze jakieś pytanka to wiesz jak mnie znaleźć. Pozdrowionka dla budujących i już wybudowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 21.10.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Witaj Konrad w naszej grupie. Widzę że prace szybko postępują.Nie chciałeś zrobić w garażu jednego większego okna zamiast tych dwóch? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradRak 21.10.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Witaj Konradzie dzięki za pozdrowionka, zobaczysz sam zamin sie nie obejrzysz też będziesz na swoim Miło że moje podpowiedzi się przydaly, jakbyś miał jeszcze jakieś pytanka to wiesz jak mnie znaleźć. Pozdrowionka dla budujących i już wybudowanych Siema ! Już nie mogę się doczekać końca a tu będzie kilka miesięcy postoju P.S. Tego błędu ze schodami nie mogę sobie wydarować ! :/ Witaj Konrad w naszej grupie. Widzę że prace szybko postępują. Nie chciałeś zrobić w garażu jednego większego okna zamiast tych dwóch? Witaj ! Faktycznie w 2 miesiące od rozpoczęcia mam już więźbę. W tym względzie jestem pozytywnie zaskoczony ale teraz pogoda kiepska więc dach będzie się wlókł. Co do okien w garażu to nawet się nie zastanawiałem. Nie miało to dla mnie znaczenia więc zostawiłem tak jak było w projekcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 22.10.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Zobaczysz że trzeba było zrobic jedno większe jak ci przyjdzie wstawiac okna.A o co chodzi z tymi schodami?Szczerze współczuję ich kształtu ale to indywidualna sprawa kazdego.Niektórym sie takie bardzo podobaja.Własnie przy takim szybkim budowaniu trzeba byc 2x bardziej czujnym niz normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dodger121 24.10.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 witam wszystkich forumowiczów. mam nadzieję, że to odpowiedni wątek do zadania pytania, jeśli nie, to przepraszam i proszę o usunięcie postu. mam pytanie: czy ktoś z Was zna godnego polecenia cykliniarza z okolic Pionek, Kozienic, Radomia (ja mieszkam w Pionkach), który przyjmuje małe zlecenia? akurat w moim przypadku chodzi o 2 pokoje, których łączna powierzchnia wynosi około 22 m2 -słyszałem że niektórzy nie przyjmują takich małych zleceń. z góry dzięki za odpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIP Jacek 25.10.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 witamy na forum. Nikt nie będzie usuwał Twojego postu, każdy uczy się całe życie i pyta. U mnie deski na podłogę kładła dobra ekipa z Zadobrza. Fajne chłopaki, mili i znają robotę. Mogę ich polecić z zamkniętymi oczami i wydaje mi się, że takie zlecenie przyjmą, tylko nie wiem, jak z terminami. Teraz okres przed świętami i każdy goni z robotą na święta. Pan Jacek - 692 441 531. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 25.10.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Zobaczysz że trzeba było zrobic jedno większe jak ci przyjdzie wstawiac okna. Szczerze współczuję Własnie przy takim szybkim budowaniu trzeba byc 2x bardziej czujnym niz normalnie. Wilko czy ty odrazu,chcesz przestraszyc i spłoszyc nowych inwestorów naszego regionu Cicho bo pójda jeszcze do warszawskiej grupy. Powodzenia w dzialaniach zycze szczerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 26.10.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Zobaczysz że trzeba było zrobic jedno większe jak ci przyjdzie wstawiac okna. Szczerze współczuję Własnie przy takim szybkim budowaniu trzeba byc 2x bardziej czujnym niz normalnie. Wilko czy ty odrazu,chcesz przestraszyc i spłoszyc nowych inwestorów naszego regionu Cicho bo pójda jeszcze do warszawskiej grupy. Powodzenia w dzialaniach zycze szczerze. Że niby ja??? No co ty wręcz pzreciwnie.Chcę zachęcić wszystkich do większej aktywności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 26.10.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Zobaczysz że trzeba było zrobic jedno większe jak ci przyjdzie wstawiac okna. A o co chodzi z tymi schodami? Szczerze współczuję ich kształtu ale to indywidualna sprawa kazdego. Niektórym sie takie bardzo podobaja. Własnie przy takim szybkim budowaniu trzeba byc 2x bardziej czujnym niz normalnie. Wilko ja to wiem,ale nowi - nie.Jak sie obraza,to bedziemy tu pisac raz w miesiacu, jak ktos sie pomyli Zapraszamy wszystkich do wiekszej aktywnosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 27.10.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Zapraszamy wszystkich do wiekszej aktywnosci. Właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 27.10.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Właśnie,Właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 27.10.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.10.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 No popychajcie, popychajcie stronę A ja z innej beczki. Coś słyszałam ze rondo na Kozienieckiej beda przerabiać? Dwupasmowy wyjazd z miasta ma być. A czy przy Jadarze też coś robić bedą? Jak oni otworzą sobie tą nowa hale to ulica stanie na dobre. Już teraz korki na rondzie są nie do zniesienia. Czy coś wiadomo, czy dalej w kierunku Jedlni robić też będą ze zjazdem z ronda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 27.10.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Z powodu tego właśnie ronda odrzuciłem wszystkie oferty działek w tam tych stronach.Ładne tereny ale extremalnie drogie w stosunku do polączenia miasta z tymi terenami.Jeden dojazd zakorkowany codziennie tak to pamietam sprzed 7-8lat.Teraz to musi byc tragedia.Współczuje mieszkańcom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.10.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Eeee nie jest tak źle Ja codziennie wjeżdżam i korka nie ma Z tym, ze o 6:30 rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 27.10.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Z tym, ze o 6:30 rano I to Cie ratuje Okolo 8-9 rano i 15-17 sześć lat temu nie było tak fajnie z tego co pamietam. Przez te lata 2x Rajec,północna jak sie rozbudowały.Po ostatnim pobycie w radomiu widziałem jak duze "domowiska"tam powstaja.Wyobrazam sobie co jest teraz. Dlatego tez wybrałem drugi koniec miasta-cisza,piekne tereny wsi radomskiej laski,5-6minutowy dojazd do centrum w godzinach szczytu,2x alternatywne dojazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.10.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Nie przekonasz mnie Sto razy bardziej wolę te moje korki i okolice zalewu w Siczkach Znam te strony dobrze, bardzo je lubię. Tu wakacje czuje się cały rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 28.10.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Nie przekonasz mnie Nawet nie próbuje Kazdy czuje sie najlepiej tam gdzie juz mieszkał lub miał stycznosc z tym miejscem.Ance(moja zona)bardzo sie podobały dzialki na północnej-koszmarnie drogie jak na jeden dojazd i to jeszcze zakorkowany tylko dlatego odrzuciliśmy północna.Teren jest super,obawialismy sie tylko,ze jak powtana wszystkie te domki tam to zrobi sie takie "domowisko"-nie masz pełnej prywatnosci,swobody ktorej pragniesz od domku.My szukaliśmy szybkiego dojazdu,spokoju,las w poblizu.Nie brałem wogóle pod uwage Jezowej Woli i pierwsza działka i kupiona. Preferencje wyboru miejsca do zamieszkania to indywidualna decyzja jest duzo zmiennych takich jak np: -darowana działka od rodziny a kupno -itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts