Wilko 30.12.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Prosze o namiar na kogoś, kto wystawia certyfikaty energetyczne nowym domom. Mayland chcesz kogoś konkretnego czy tylko na tzw. sztukę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.12.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 na szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikołaj1719499942 01.01.2010 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Witam wszystkich w Nowym Roku Powoli szukam ekipy do wylewek jak również dobrego elektryka. Ponieważ raz już się przejechałem na nieuczciwym wykonawcy szukam ekip które wystawią mi fakturę i podpiszą umowę. Może podzielić się dobrymi doświadczeniami, a przy okazji cenami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 04.01.2010 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 na szt Mayland poszukaj w Grupie Łódzkiej. http://forum.muratordom.pl/grupa-lodzka,t1303-17760.htm Takie certyfikaty na sztuke załatwiali tam koledzy przez internet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nika3077 06.01.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Witam wszystkich!Szukam kogoś kto jest szczęśliwym posiadaczem działki lub już domu w Małęczynie Starym.Zamierzam znaleźć tam jakąś ładną działeczkę ale interesuje mnie kilka kwestii.Czy bliskie sąsiedztwo lotniska jest bardzo uciążliwe?I czy ten rejon ma plan zagospodarowania terenu?A jak z cenami na tym obszarze?Bo na stronach z nieruchomościami nie ma wiele ogłoszeń z tego rejonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 06.01.2010 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Witam wszystkich! Szukam kogoś kto jest szczęśliwym posiadaczem działki lub już domu w Małęczynie Starym.Zamierzam znaleźć tam jakąś ładną działeczkę ale interesuje mnie kilka kwestii.Czy bliskie sąsiedztwo lotniska jest bardzo uciążliwe?I czy ten rejon ma plan zagospodarowania terenu?A jak z cenami na tym obszarze?Bo na stronach z nieruchomościami nie ma wiele ogłoszeń z tego rejonu. Witamy być może przyszłą sąsiadkę Co do samolotów to prawie wcale teraz nie latają. Brak kasy na paliwo Czemu akurat te tereny jesli mozna wiedzieć z ciekawosci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nika3077 07.01.2010 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 No cóż marzenie o widoku na góry okazało się jednak mało realne Byłam w tamtych rejonach ostatnio i aż mi szczęka opadła ile tam nowych cudnych domów.Ale sporo jeszcze miejsca zostało.Może czeka na mnie A po za tym do miasta dojazd dobry.Szkoła blisko.Okolica w miarę spokojna.Tylko te samoloty nad głowę trochę mnie martwiły.Ale jeśli mówisz,że nie są kłopotliwe to chyba warto się pokręcić A co z planem zagospodarowania-jest?A działki bardzo drogie?Bo kanalizacja podobno w planach z tego co zdążyłam wyczytać?Ciekawe jak dalekie te plany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane215 07.01.2010 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Nika poszło na priva. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.01.2010 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 My w tym roku kupiliśmy droższy węgiel po 800zł. Mielismy wybór po 720 lub ten. Mąż jest bardzo zadowolony bo popiołu bardzo mało zostaje. Ładnie się spala. Mówi, że warto było go kupić. W przyszłym roku też planuje kupić lepszy. Moze kupować bo w na następny sezon on płaci za węgiel Ten sezon był niestety mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nika3077 07.01.2010 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Dzięki jane215 Być może przyszłej sąsiadce Z tym planem to trochę lipa ale i tak się rozejrzę Mam nadzieję,że te spadające samoloty to tylko czasem są atrakcją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nakoto 07.01.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Mayland@ tam co kiedys mi gdzies pisalas w rajcu gdzies ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.01.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 U Pana Przerwy z Pionek 603799915 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 07.01.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Dzięki jane215 Być może przyszłej sąsiadce Z tym planem to trochę lipa ale i tak się rozejrzę Mam nadzieję,że te spadające samoloty to tylko czasem są atrakcją Nika poszła wiadomośc na Priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nika3077 08.01.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Dzięki Wilko. Dopiero zbieram wiadomości i cieszy mnie każda sugestia.Z chęcią się przejadę i pozwiedzam Twoje(jak sądzę)strony.A nóż- widelec................ Właśnie zajrzałam na zumi sporo wolnych terenów tam koło Ciebie.Warto zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 08.01.2010 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Dzięki Wilko. Dopiero zbieram wiadomości i cieszy mnie każda sugestia.Z chęcią się przejadę i pozwiedzam Twoje(jak sądzę)strony.A nóż- widelec................ Właśnie zajrzałam na zumi sporo wolnych terenów tam koło Ciebie.Warto zajrzeć Dokładnie. : Teren jeszcze dość rozległy, zabudowa niezbyt gęsta, wszystkie media w ulicy, położenie na wzniesieniu, dojazd do miasta z kazdej strony, szkoła, kosciół, ludzie też ok. Do pełni szczęścia brakuje tylko lasu:-) No ale jeśli ktoś chce mieć blisko las to trzeba z Mayland pogadać. Wg mnie to bardzo dobra lokalizacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.01.2010 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 O tak, las i woda to coś, czego mi nie brakuje Poza tym, u nas nawet sklepu nie ma, ze o szkole, kościele, ośrodku zdrowia nie wspomnę. Ale mamy za to stacje benzynową z alkoholem 24h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 08.01.2010 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 O tak, las i woda to coś, czego mi nie brakuje Poza tym, u nas nawet sklepu nie ma, ze o szkole, kościele, ośrodku zdrowia nie wspomnę. Ale mamy za to stacje benzynową z alkoholem 24h Czyli to co najwazniejsze jest na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 08.01.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Dzięki Wilko. Dopiero zbieram wiadomości i cieszy mnie każda sugestia.Z chęcią się przejadę i pozwiedzam Twoje(jak sądzę)strony.A nóż- widelec................ Właśnie zajrzałam na zumi sporo wolnych terenów tam koło Ciebie.Warto zajrzeć Ja tez te tereny - kanalizacja jest, woda jest - samoloty zima nie lataja - latem czasami potrafia byc upierdliwe - ale da sie wytrzymac - planu nie ma - plany zagospodarowania wydawane w zaleznosci od dzialek zabudowanych obok - strona w kierunku makowca tansza od tej w kierunku szkoly i ok.ul.ziembickiego, bankowej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.01.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Ja się Wam troche narażę ale..... Wczesniej mieszkałam na Ustroniu. Samoloty były jednym z powodów dla których wyprowadziliśmy się stamtąd Były upierdliwe i już. No i bałam się, ze któryś sie nie wyrobi i zleci na nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nika3077 08.01.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Po las i wodę to najbliżej do Siczek i tam też się przejadę Dzięki Wszystkim za odpowiedzi i podpowiedzi.Wszystko jeszcze przede mną ale Wam zazdroszczę ,że macie już swoje miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts