mayland 18.01.2010 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Ja wymieniam halogeny w domu na ledy. Nie tylko z uwagi na mniejszy pobór prądu ale przede wszystkim na fakt, że się nie nagrzewają.Jesienią płaciłamza żarówkę gu10 80diodową szerokokątną 26zł. Teraz juz 16zł. Idą w dół i to bardzo szybko. Warto poczekać jeszcze kilka miesiecy bo myśle, ze dalej będą taniały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nika3077 18.01.2010 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 To dobre wiadomości o Ledach Zanim ja się będę wprowadzać może będą już w bardziej przystępnej cenie Co do mojej wizji życia bez prądu to po prostu nadal śledzę postępy w usuwaniu awarii prądu np.w małopolsce i na śląsku ale postępów nie widać.Szczęśliwi ci którzy w swoich starych drewniaczkach mają jeszcze kuchnie węglowe Nad agregatem można się poważnie zastanowić.Miało być globalne ocieplenie a tu proszę........zima jak zwykle zaskakuje I to w zimę.Skandal prawdziwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.01.2010 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Pomieszkaj trochę najpierw i potem zadecyduj czy agregat bedzie Wam potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 18.01.2010 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 To dobre wiadomości o Ledach Zanim ja się będę wprowadzać może będą już w bardziej przystępnej cenie :lol:Nad agregatem można się poważnie zastanowić. Jak Sobie zamontujesz w całym domku oświetlenie typu LED to nie potrzebny Ci bedzie agregat Tylko ze dwa dynama i rower Bedzie tanio,zdrowo i super ekologicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.01.2010 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Do pieca jest potrzebny prąd U mnie to główny powód, jesli juz bym się decydowała, zakupu agregatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 19.01.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Do pieca jest potrzebny prąd To bedzie trzeba dorzucić jeszcze dwa dynama na tylkie koło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelo_26 19.01.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Co do agregatu to fajnie sobie pomyśleć wcześniej nad taką możliwością i już na etapie wykonywania instalacji elektrycznej wydzielić sobie kilka obwodów elektrycznych, które w razie jakiejś dłuższej awarii po stronie energetyki, będzie można sobie podłączyć pod agregat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 19.01.2010 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Gelo 26 dostałeś PW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelo_26 29.01.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Powoli rozglądam się za oknami żeby zorientować się w cenach w związku z tym moglibyście mi polecić jakiegoś dobrego sprzedawce z dobrą ekipą montażową posiadającego dobre okna w dobrej cenie Z góry wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 01.02.2010 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Straszna cisza tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelo_26 01.02.2010 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Widocznie jeszcze nie wszyscy odtajali po mrozach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 01.02.2010 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 ja kupowalam w oknoplascie - jestem zadowolona - ponoc taniej mozna kupic w oknoplascie w Zwoleniu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.02.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Witam grupę radomską.Pozwolicie, że skorzystam w Waszych doświadczeń, coby jak najmniej błędów narobić...?Na razie to dopiero przymiarki, bo papierzyska o WZ złożyłam, ale może coś z tego wyjdzie i w przyszłości jakąś chałupinę się uda zmontować.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 01.02.2010 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Dokładnie. My kupilismy w Oknoplaście w Zwoleniu i było taniej niż w innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelus 01.02.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Ja okienka brałem w Montoplaście na Witolda w Radomiu.Mogę spokojnie polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelo_26 02.02.2010 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Dzięki wszystkim za informacje jak obecnie najtańszą ofertę mam z ul Łukasika na profilach KBE a druga pod względem atrakcyjności to PlastSystem z Czachowskiego za okna z pakietem trzyszybowym profil 6komorowy Veka Alphaline zaproponowali tyle co większość za standard ( 5 komorowe szuba U 1.0 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 02.02.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Ja przy wyborze okien patrzyłam zeby profil ramy okna byl profilem zamknietym - o takim (wg mnie sa sztywniejsze wtedy- ale to moze zboczenie zawodowe ) http://lh5.ggpht.com/_tY-tUr2ksPE/S2fU9XEMmtI/AAAAAAAAAmU/p0FeG3OqaRk/okno.JPG zeby okna byly barwione w masie a nie oklejane tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 02.02.2010 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 jezeli chodzi o profil zamkniety maja go chyba tylko profile Veka i widzialam je rowniez w oknach sprzedawanych na slowackeigo - Greenline no i lepiej kupowac zima - nizsze ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nakoto 02.02.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 hey czy ktos was widzial moze w sieci projekt podlogi pod plytki w kabinie? taki zarys co po koleji, jakas papa itp, folia w plynie i na koncu plytki gdzies kiedys idzialem i mi zaginelo ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kate74 03.02.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 ....tu znajdziesz profesjonalne rozwiązania systemowe http://www.ceresit.pl/a dokładnie http://www.ceresit.pl/systemy/systemy-klejenia-plytek-ceramicznych/system-lazienkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts