Jarecky007 19.02.2010 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 witam Czy ktos moze ma namiar na dobrego stolarza i z sensownymi cenami? potrzebuje łuków w drewnie , takich grubych ram itd....i okien okragłych o małej średnicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 26.02.2010 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 witam Czy ktos moze ma namiar na dobrego stolarza i z sensownymi cenami? potrzebuje łuków w drewnie , takich grubych ram itd.... i okien okragłych o małej średnicy... Witam, Na priv. wysłałem Ci namiar na stolarza. Jak się powołasz na mnie to powinna być dobra cena. Lokalizacja: PIONKI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 26.02.2010 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Witam właśnie planuje wykonać generalny remont domku jednorodzinnego, i prosił bym o pomocy w szukaniu dobrej ekipy. Chodzi mi o ekipe remontowo-budowlaną, do wewnątrz, -ekipe do ociepleń domu -dobrego hydraulika który podłączy piec gazowy i całą instalacje Jeszcze jak ktoś się orientuje to jaka może być cena za bramę z domofonem i cały osprzęt tzn. siłowniki itd (napęd do bramy) Za pomoc z góry dziękuje Witaj Akro, Wszystkie namiary wysłałem na Priv. Sorry, że tak późno ale nie było mnie na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafaello12 26.02.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Witam Poszukuję inwestorów z gminy Jedlińsk , zainteresowanych dofinansowaniem instalacji solarnych... Byłem dziś w gminie... Jedna myszka nic nie poradzi... ale jakby znalazło się więcej... Pozdrawiam Witam Ja na wiosnę zaczynam swoją inwestycję w Jedlińsku, też myślę o solarach. Choć na konkrety chyba jeszcze za wcześnie. pozdrawiam Rafał W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafaello12 01.03.2010 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Witam Czy ktoś może zna firmę z okolic Radomia która sprzedaje/montuje rolety zewnętrzne w tzw. systemie RKS Proszę o info na e-maila [email protected] Z góry dzięki pozdrawiamRafał W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 01.03.2010 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 znam jedna z radomia - METROL - nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kashia 09.03.2010 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Witam, poszukuję kierownika budowy i dlatego jeśli ktoś z Was miał konkretnego,umiejącego doradzić i podpowiedzieć a nie tylko wpisy w dzienniku uzupełniać to b.proszę o namiary . Nasz dom zbudujemy na Godowie i jak wszystko się dobrze ułoży to niedługo ruszamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NIEWIELKI II 09.03.2010 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Witam budującą na Godowie tel do kierbuda poszedł na priva Wreszcie ktoś na forum z mojej dzielnicy pozdrawiam i trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boodzisz 09.03.2010 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 powiedzcie gdzie kupić nowy (szalet, kibelek,latrynę) drewnianą taki jak na budowy się kupuje lub na działkę. Potrzebuje nowy poniewaz bedzie sluzył w firmie czyli non stop a nie na okres budowy. Jest jakis producent takich wynalazków u nas w radomiu lub okolicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 09.03.2010 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Proponuje isc do jakiegos stolarza - nie widzialam jeszcze takich kibelkow w sprzedazy - w sumie to nie takie trudne do zrobienia moze sie jednek skusicie na zrobienie sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boodzisz 10.03.2010 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 wiem ,wiem ale jak ja to mialbym zrobic to byłaby masakra. Jak już latryna to chociaż niech ma jakis wygląd. Np. producent w łodzi:http://www.allegro.pl/item920205288_kabina_wc_ubikacja_wychodek_kibel_latryna.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.03.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 W Rajcu jest cieśla który robi np. budy dla psów (po lewej stronie jadąc od Radomia). Po przeciwnej stronie zaraz robią meble ogrodowe, altany. Sądzę, że jeden i drugi zrobi latryne. Na Kozłowie też robią takie rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boodzisz 11.03.2010 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 dziekuję za podpowiedź. A i powiedzcie jeszcze gdzie kupic rolety antywłamaniowe? oczywiscie w dobrej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kashia 12.03.2010 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 NIEWIELKI II dzięki za dobre chęci ale nic nie doszło .Nic to będę szukać dalej. Obecnie rozglądam się za materiałami po składach budowlanych i muszę poszukać desek na ławy. Może polecicie tartak, gdzie dobre drewno mają (to tak w kontekście przyszłej więźby).A gdzie najlepiej kupić stal. Za wszelkie podszepty z góry wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.03.2010 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 NIEWIELKI II dzięki za dobre chęci ale nic nie doszło .Nic to będę szukać dalej. Obecnie rozglądam się za materiałami po składach budowlanych i muszę poszukać desek na ławy. Może polecicie tartak, gdzie dobre drewno mają (to tak w kontekście przyszłej więźby).A gdzie najlepiej kupić stal. Za wszelkie podszepty z góry wielkie dzięki. Zajrzyj na pw Stal kupowałam w Sambudzie na ul. Chorzowskiej. Drewno brałam z Zadobrza ale ceny jak wszędzie były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelo_26 12.03.2010 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Mi najlepszą cenę na stal dali w Kadexie na Kieleckiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.03.2010 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 A gdzie jeszcze pytałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NIEWIELKI II 12.03.2010 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 NIEWIELKI II dzięki za dobre chęci ale nic nie doszło .Nic to będę szukać dalej. Obecnie rozglądam się za materiałami po składach budowlanych i muszę poszukać desek na ławy. Może polecicie tartak, gdzie dobre drewno mają (to tak w kontekście przyszłej więźby).A gdzie najlepiej kupić stal. Za wszelkie podszepty z góry wielkie dzięki. kier bud 606 901 104 gość starej daty bardzo porządny człowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelo_26 12.03.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Kupowałem w ubiegłym roku a pytałem w Centrostalu, Manexie i Vimexie. Podczas rozmów dobra cenę zaproponował mi Vimex ale że blisko z pracy mam do Kadexu to zajechałem tam spytać. Podali mi cenę wyższą niż w Vimexie, pokręciłem nosem no i zeszli z ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kashia 12.03.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Zajrzałam dzięki. Wszelkie podpowiedzi skrzętnie zapisuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts