Gelo_26 23.03.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 ja jak lałem fundamenty to oni mieli najtańszy beton i miałem już od nich go brać ale sporo moich znajomych odradzało mi ta firmę, choć chyba ktoś z naszej grupy zamawiał u nich beton i był ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gkobe 23.03.2010 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 to którą betoniarnie polecacie w radomiu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.03.2010 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Ja brałam od nich. Było najtaniej i pasowały mi terminy. Fundamenty ok, chudziak też. Przy stropie popsuła się pompa. Coś naprawiali, troche to trwało a potem miałam na czesci stropu kiepską wylewkę bo duzo kamienia z pompy poszło. Ale jakoś sobie murarze dali radę Trzeba pilnowac rozliczeń bo jeden taki keirowca nas próbował na kilka m3 przerobić I to tyle. Dom stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelo_26 23.03.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Większość moich znajomych poleca betoniarnie na ul. Mokrej a ja jak już wcześniej pisałem polecam SPEC-BET. Znacie jakąś firmę która realizuje kompleksowo podłączenie do wodociągu ( przewiert pod drogą + papierologia ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 23.03.2010 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 My bralismy z fundamenty i chudziak z Mokrej a na strop ze Spec-Betu i mogą z czystym sumieniem stwierdzić że ten ze SpecBetu był lepszy. Z innymi firmami bym nie kombinował na bo albo przekręcą Cię na m3 albo słaby towar dadzą. Gelo co do podłaczeniado wodociągu to znam solidnego gościa ale nie mam numeru tel.Jak chcesz to na priva wyślę Ci namiar jak do niego trafić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 23.03.2010 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Witam Proszę o opinie o materiałach z firmy beton bud tzn. jakiej jakości są bloczki betonowe b-20 oraz beton towarowy?? Pozdrawiam Bloczki braliśmy z Mokrej. Były ok. Dobre też mają Z BratBudu z Zenonowa. Mają wibroprasę i dają dużo kruszywa. Najlepiej jechać i sprawdzić na jakimś pękniętym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelo_26 24.03.2010 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Wilko - to podeślij mi namiary na tego gościa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pms 24.03.2010 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Jeśli macie jakąś godną polecenia ekipę tynkarzy (tynki cementowo-wapienne) i wylewkarzy - oczywiście maszynowych bo czas nagli to proszę na PW Nikt jeszcze nie tynkował, czy ekipy nie warte polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.03.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Wylewki 888256914.Byliśmy bardzo zadowoleni i inni też, u których robili.Telefon mam sprzed 2 lat ale jeszcze niedawno był aktualny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 24.03.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Jeśli macie jakąś godną polecenia ekipę tynkarzy (tynki cementowo-wapienne) i wylewkarzy - oczywiście maszynowych bo czas nagli to proszę na PW Nikt jeszcze nie tynkował, czy ekipy nie warte polecenia? tynkarze - bardzo dobrzy - ja bylam bardzo zadowolona i znajomi tez - 508211014 - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 24.03.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 wiem ze gosciu ma pare ekip - ta moja byla dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 24.03.2010 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Wilko - to podeślij mi namiary na tego gościa. Gelo poszło na Priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MQ1719506696 27.03.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 witam jestem tu nowygrupe radomską czytam od dawna mam działke w okolicy aha czy ktos widział w okolicy domek hudson lub wenecja od lipińskich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelo_26 27.03.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Wilko niestety nic na priwa nie doszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 29.03.2010 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 witam jestem tu nowy grupe radomską czytam od dawna mam działke w okolicy aha czy ktos widział w okolicy domek hudson lub wenecja od lipińskich? Witamy nowego forumowicza. Moje kuzynostwo ma od Lipińskich ale inny projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 29.03.2010 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Wilko niestety nic na priwa nie doszło Poszło jeszcze raz na Priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 29.03.2010 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Jeśli macie jakąś godną polecenia ekipę tynkarzy (tynki cementowo-wapienne) i wylewkarzy - oczywiście maszynowych bo czas nagli to proszę na PW Nikt jeszcze nie tynkował, czy ekipy nie warte polecenia? Tynkarzy miałem bardzo dobrych a gosci od wylewek super. Pamiętaj, że bardzo ważną rolę odgrywa jakośc piachu. Ja po kilku podejściach trafiłem wreszcie na ten właściwy Wylewki wydlądają jakbym gładź na nich położył. Namiar na extra piach: 048 383-57-15 Namiar na fachowców mogę na Priva podesłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pms 30.03.2010 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 dzięki Wilko - daj ten namiar na PW... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 07.04.2010 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 PMS coś nie działa na tym forum. Nie mogłem Ci podesłać wiadomości na Priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.04.2010 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Kliknij na avatarek lub nick usera i otworzy się profil. Po lewej stronie jest opcja "wyślij wiadomość" i juz. Troche narobili nam zamieszania tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts