meggiess 04.11.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Witam, mam ogromny problem, proszę o pomoc. Mam zapaćkane fugą luksfery. Nie wytarte były na bieżąco. Teraz próbowałam je zmyć i .... nie dają się umyć.Trzeć nie mogę bo porysuję. Próbowałam specyfiku firmy Atlas o nazwie Szop, ale też sobie nie radzi. Czym to umyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 04.11.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Witam Zeskrob wymiennym nożykiem .Nic nie porysujesz -sprawdzone . Możesz wczesniej namoczyć je wodą z plynem do naczyń . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 04.11.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Mam chyba wrażenie że to te matowe ....musisz zastosować Cif mleczko wbrew pozorom to dobry środek-a ścieraj tylko ruchem posuwistym NIE Okrężnym wtedy rysy jeśli powstaną nie będą tak widoczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 04.11.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 radze zinwestowac w plyn ktory jest stosowany do usuwania cementu lub fugi z plytek, mozna to dostac w kazdym sklepie typu: praktiker lub L-M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.11.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Jeśli musisz skrobać, to może takim specjalnym skrobakiem do płyt ceramicznych, który nie rysuje czyszczonej powierzchni. Niedawno były do kupienia luzem albo w Lidlu, albo w Tesco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 04.11.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Preparat Mapei Keranet . Do nabycia w Praktikerze np. w cenie ok 15PLN . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meggiess 04.11.2009 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 dziękuję bardzo. Wypróbuję i napiszę o efektach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts