izka25 04.11.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Od pewnego czasu mam problem ze szkodnikami drewna. W belkach na poddaszu domu widoczne są otwory, wokół których jest dużo mączki. Dochodzą z nich również dźwięki jakby stukanie. Czy ktoś może mi pomóc? Co mam zrobić w tej sytuacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 04.11.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Od pewnego czasu mam problem ze szkodnikami drewna. W belkach na poddaszu domu widoczne są otwory, wokół których jest dużo mączki. Dochodzą z nich również dźwięki jakby stukanie. Czy ktoś może mi pomóc? Co mam zrobić w tej sytuacji? Przede wszystkim zgłosić właścicielowi budynku. On powinien zatrudnić specjalistę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izka25 04.11.2009 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 to jest mój dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 04.11.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Spuszczel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izka25 05.11.2009 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 i co z nim zrobić? tych otworów jest coraz więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 05.11.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 to jest mój dom A to jest forum "My z mieszkań". Nic to nie zmienia. Zatrudnić specjalistę, który obejrzy i dobierze właściwa metodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts