TomekBudujeDomek 04.11.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Witam Szukam ludzi budujących lub zainteresowanych budową domu Zoja Eko. http://www.archeton.pl/projekt-domu-zoja_eko-930-1030-opisogolny-28a49795d6edb6f6ce216badd86318c1 Podoba mi się ten projekt, dom dość prosty, praktyczne rozplanowanie pomieszczeń, wygląda na energooszczędny. Tylko te koszty Na stronie projektu jest kosztorys, ale koszty mnie przerażają. Czy można ten dom budować taniej, zachowując parametry? Sam zmieniłbym w nim parę szczegółów. Zliwidowałbym balkon nad garażem oraz dodatkową łazienkę na poddaszu. Myślałem też nad powiększeniem wykuszu w salonie do wielkości balkonu, który się nad nim znajduje. Być może jeszcze zrobiłbym balkonik z tyłu zamiast tego żygownika. Może ma ktoś jeszcze jakieś sugestie? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekBudujeDomek 25.11.2009 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Przypominam się z tematem. Może kogoś zainteresuje ten post.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundek 11 12.05.2010 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 czesc tomek i co? budujesz ten dom?bo ja się własnie zastanawiam nad kupnem tego projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kor.nick 13.05.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 ja też a dokładniej to chyba Zoja plus Lux Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jojo_mo 25.07.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Jestem już na początku budowy domku wg projektu Zoja EKO (po nieielkich zmianach). Czy Tomek jest nadal zainteresowany tym projektem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekBudujeDomek 30.07.2010 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Witam. Dzięki za zainteresowanie. Ostatnio kupiłem działkę o szerokości 20m. Zoja, jakby nie patrzeć, nie wejdzie Szkoda, bo fajny projekt. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr Biało 20.12.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Zoja-bardzo funkcjonalna, też sie mocno zastanawialismy nad tym projektem, rozplanowanie pomieszczen- jak dla nas... Tylko z zewnątrz nas nie przekonał, więc ostatecznie zrezygnowalismy i wybralismy Dom w Tocjach... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts