Ania, Tomek i Wojtuś 04.11.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 (edytowane) . Edytowane 6 Października 2012 przez Ania, Tomek i Wojtuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liakon 17.11.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Mysle ze duzo uroku tej kuchni dodaja "dodatki". Sprobuj spojrzec na te kuchnie zakrywajac czerwone talerzyki i czerwone lampki nad stolikiem.Tez ladnie? Ale juz mniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmag 17.11.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Witam widziałam Waszą aktualną kuchnie i bardzo mi się podobała- z ciekawością poczytam o Waszym domku. Mam pytanie o tarasy. Planuje u siebie schody i taras z kostki, też dość wysoki. Na zdjęciu elewacji widać, że część ścianek macie z kanoldów (emek)- czy one tworzą murki oporowe dla kostki, czy sa osobnym tworem? Mój wykonawca ma chyba mgliste pojecie o tym, a wolałaby,m żeby mi się schody nie rozjeżdżały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 17.11.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Będę podczytywać zwłaszcza że lubię ten projekt ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmag 03.12.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Ania, Tomek i Wojtuś bardzo dziękuje za wytłumaczenie technologii i poglądowe zdjęcia Bardzo rozjaśniłaś mi temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laserdent 06.12.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Witam.Czy wasz projekt to lustrzane odbicie?bo jeśli tak to zlikwidowaliście okno przy kominku jaki planujecie?Pozdrawiam zaczynam budowe afrodyty na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pacysia 17.12.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 wiecie ze wasz dziennik przeczytałam jako pierwszy ..niesamowicie mnie zaciekawił i był inspiracją do załozenia mojego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataKM 21.12.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Gratuluje postępów Ania, piekny ten Wasz domek. życzę wesołych świąt, szybkiego porodu i oczywiście jak najwiecej takich świetnych rozwiązań i pomysłów związanych z aranżacją afrodytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 25.12.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 Wesołych Świąthttp://i46.tinypic.com/6tkcvb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 25.12.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 zajrzałam, przeczytałam, czekam na jeszcze! świetnie się domek zapowiada, fajne pomysły na wnętrza skoro ma być Was więcej to życzę spokojnej końcówki ciąży szybkiego porodu i oczywiście rychłej przeprowadzki! I Wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 25.12.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 witajcie,ja moje kinkiety kupowalam po 596zeta w szczecinie tam zresztą kupuję wszystkie lampy, przywozi kurier,a budując dom zastanawialam się nad afrodytą, ale stwierdziliśmy,że dla naszej 3-ki jest za duża,piękna elewacja co to za kolorpozdrawiam i będę zaglądać częściej pa,pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 26.12.2009 00:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 wow jaki śliczny ten domek wpadłam tu tylko na chwile ale jeszcze wrócę poczytać i oczywiście będę kibicować pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 27.12.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Powodzenia Aniu, ale kinkiecikow jak nie kupisz teraz to po wykonczeniu wnetrz nie kupisz, wiesz mi, hmm, tez mialam takie plany na rozne przedmioty. Ale nadzieje mozna miec i marzenia caly czas Mi dobrze robia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 30.12.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 http://img526.imageshack.us/img526/9679/nr4.gif życzy Ania ( sorka za brak talonów ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 09.01.2010 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Witam! Wpadam z rewizytą. Śliczny dom! Tak z zazdroscią patrzę na tempo prac. My mielismy plan rozpocząć w czerwcu, więc domki byłyby na podobnym poziomie. U Was piekna elewacja a nam pada śnieg do środku Pozdrowienia dla imiennków - będę zagladać i dopingowć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 24.01.2010 01:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 super super super ))) miło się ogląda taki domek pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 25.01.2010 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Super! Jesteście już tak daleko, tylko gratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justka9 25.01.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Gratuluje postępu! Świetny pomysł z oddzieleniem kuchni. Też o tym myślałam. Jaką szerokość ma ta ścianka na środku? Planecie tam wyspę czy coś podobnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirekbas 25.01.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Witam:) Gratuluje postepów Moje pytanie jaki macie gres na podłodze??? pozdrawiam i zycze powodzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaputek 25.01.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Gratuluję pięknego domu i tempa realizacji Będę śledzić ( )Twój dziennik, bo dużo fajnych i gustownych pomysłów. Bardzo jestem ciekawa jak będzie wyglądać podłoga w salonie, my też planujemy podłogówkę, więc jesteśmy skazani na płytki, a dusza by chciała drewnianą podłogę Poproszę o kilka zdjęć tej podłogi, oczywiście kiedy to będzie możliwe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts