Famelia 28.01.2010 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Podłoga świetnie wygląda! Czy to woodentic brown może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana-76 29.01.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 piękny domek i szybciutko się z nim uporaliście, jakie macie wymiary tych płytek w salonie? czy mogłabyś mi przeslać na priv informacje co do ekip ktore u was pracowały, chodzi mi o budowlańców. i ile wyszedł Wam domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 01.02.2010 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Sniegu macie po pas? U Was to biegun zimna, chcoiaz u nas w tym roku tez wyjatkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 04.02.2010 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 piękny u was ten woodentic wyszedł....ja żałuję,że nie położyłam brown tylko ochrę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waldek78 05.02.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Wklejam obiecane zdjęcia płytek w salonie - jeszcze brudne ale efekt niesamowity http://img209.imageshack.us/img209/9404/dscn3773f.jpg http://img25.imageshack.us/img25/8120/dscn3774k.jpg http://img25.imageshack.us/img25/2922/dscn3772j.jpg na fotce wyglądają jak deski lub panele, a jak w rzeczyswistości?? co to za płytka (nazwa/producent)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskja 05.02.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Oj, Waldek Waldek, dzienniki sie czyta, a nie tylko ogląda to Woodentic, płytki. Ja żałuję, że się na nie nie odważyłam - pięknie wyglądają, ale naczytałam się na FM, że felerne i stchórzyłam... a że beże wszędzie na dole, to się Ania nie przejmuj, to się nazywa "spójność kolorystyczna" . Ja tez mam prawie same beże na dole i tak właśnie mówię oglądaczom, którzy się dziwią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 08.02.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Nie no ludzie... mebelki już ustawiacie Gratulować! Szybkiej i sprawnej przeprowadzki życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskja 08.02.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Czy te mebelki to Indi? Bo mój Wojtuś (no dobra, Wojciech, 16 lat ma prawie) ma jakieś bardzo podobne biureczko.Ale Ci zazdraszczam, u mnie jeszcze do przewożenia bambetli sporo roboty zostało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 10.02.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Witam Zaglądnęłam do Ciebie z ciekawości i oczom nie wierzę, masz te same płytki, co ja planuję w salonie. Bałam się trochę, że na zdjęciach wyglądają przepięknie natomiast po ułożeniu w realu nie będą się już tak prezentować. Jednak się myliłam. U Ciebie na zdjęciach dalej się dobrze prezentują. Moja decyzja o ich ułożeniu jest teraz bliższa na tak. Na razie przyciągnęły mnie zdjęcia, ale obiecuję, że prześledzę na spokojnie Wasze poczynania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 10.02.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Ania, nie strasz mnie, że sie nię wprowadzę do gwiazdki!!! Ja mam zamiar w wakacje, najdalej we wrzesniu. Mój Tomek tez ma niedługo urodziny - koniec marca. Bedzie bliżej wiosny, może mu grabie kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 14.02.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 dawno mnie nie było..... domek się zmienił no ładnie ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana-76 15.02.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Aniu rozmawiałyśmy kiedyś na pw pisałaś że możesz polecić ekipe od wykończeniówki, proszę o jakieś namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 19.02.2010 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Ale mieliście szczęśliwą 13! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 20.02.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 super! gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataKM 21.02.2010 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 ja tez gatuluję synka i nie ukrywam że z niecierpliwością czekam na nowe fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 21.02.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Witam!Sliczny macie domek.Chciałabym zapytać jak są wykonane te podpory domku. http://forum.muratordom.pl/nasza-rozbudowa-i-przebudowa-starego-domu,t176550.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liakon 25.02.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Jupi! Witamy Bartosza wśrod Afrodytomaniaków ! Mam nadzieje ze nie zmeczyl siebie i mamy przyjsciem na swiat. Ta scianka w kuchni to w celu postawienia przy niej lodówki?I gdzie zrobiliscie lazienke dla gosci 1,9x1,9 metra bo nie trudno mi to znalezc na tym szkicu zmina w projekcie ktory jest na poprzedniej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liakon 25.02.2010 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Tak udalo sie rozswietlic, choc zajelo mi to pare minut, tym bardziej ze projekt macie w odbiciu lustrzanym.Duza lazienka i plytki - zajwiskowe! Jak bedzie jeszcze zrobione cale oswietlenie to bedzie mozna przesiadywac w niej godzianami. Pogratulować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Boni55 26.02.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Łazienka dla gości jest między kotłownią, garażem i pokojem dziecięcym - na rzucie są tam wrysowane schody. Obok przejścia garaż-dom. Na zdjęciu po prawej stronie,za takim uskokiem na ścianie są drzwi do małej łązienki. Na wprost wejście do garażu. Za tą ścianą po lewej wiatrołap i wejście główne do domu. Mam nadzieję że rozświetliłam troszkę sprawę. http://img528.imageshack.us/img528/9896/dscn3864.jpg Witam. Spaceruje po państwa wnetrzach ,bardzo mi sie wszystko podoba....zauważyłam ze macie położony polerowany gres w przedpokoju i stąd moje pytanie,jak sie sprawuję ,jak czyści czy bardzo widac kurz ,pył, a może nic nie widac??? ha ha bo coraz wiecej mam wąt[liwości czy tez położyc go w kuchni ,bo mam otwarą kuchnie i nie ukrywam,że bardzo pasowal by w tym miejscu.Prosze o odpowiedz. Pozdrawiam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskja 26.02.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Jeeeejku! Ale nowiny Gratuluję synka, piękny chłopczyk, na zdjęciu patrzy tak mądrze, jakby już z miesiąc miał A duża łazienka jest rzeczywiście przepiękna! w ogóle pięknie będziecie mieszkać, jest przestronnie i urządzone ze smakiem, a skoro to jeszcze w dodatku meble tymczasowe, to tym trudniej było z gustem to wszystko urządzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts