artmag 02.03.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Wielkie gratulacje dla całej rodzinki i zdrówka dla Bartusia Coraz piękniejsze wnętrza- napisz , proszę co to za wc i bidet w dużej łazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskja 06.03.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Idąc za moim przykładem to musisz szyć ręcznie bo ja maszyny nie posiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 09.03.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Oj nie przejmuj się kobitko bierz majstra, kilka tysięcy do kieszeni i ruszaj znowu na zakupy !!!! Żartuję oczywiście. Ja jak poczytałam opinie na forum to gryzłam się dlaczego nie kupiłam ochry, bo przecież wszystcy ją kupują. Ale towar był już zapłacony i huk zostało. Zanim chłopaki położyli zapomniałam o całej rozterce, Ty też tak zrób bo podczas budowy to można osiwieć (albo urodzić) od nadmiaru takich wrażeń I ciesz się tym co masz - zawsze mogło być gorzej - a Ty masz równiutko położony i to najważniejsze. I jak jeszcze raz Cię najdzie smutek to popatrz na Swoje piękniste schody !!! My kupiliśmy 4 rodzaje beżu na ściany - po pomalowaniu wszyscy się pytają dlaczego cały parter jest w jednakowym kolorze? Więc pewnie w przyszłym roku czeka nas malowanie ścian Od jutra zaczynamy porządki na budowie Jak będzie czyściej wklejam zdjęcia. Za tydzień przeprowadzka !!!!! dawno mnie tu nie było ale to dlatego,że bywałam często w Pl. i dopieszczałam swój domek co do woodentica to masz racje... przyjrzałam się mojej podłodze i wiem ,że jest super!! A schody... nieskromnie powiem,że mi też się podobają a nawet więcej... są moją ulubioną częścią domu i czekam na kuchnie, bo też będzie taka wymarzona U ciebie coraz piękniej, a moim ulubionym pomieszczeniem u ciebie w domku to też duża łazienka piękna jest, taka skromna i zarazem elegancka I gratuluję nowego mieszkańca... niech zdrowo i szczęśliwie dorasta w pięknym domku!! No i mam pytanie odnośnie koloru w jego pokoiku... mowa o beżu! Jaki to kolor i z jakiej firmy farba?? Ja kupiłam taki podobny beż, taką kawkę z mlekiem do salonu... po próbie koloru podoba mi się baaardzo,ale zobaczymy jak będzie wyglądać na całości A ludźmi którzy nie rozróżniają kolorów wcale się nie przejmuj... ja widzę,że są różne odcienie i baaaardzo mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nitka_31 16.03.2010 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Witaj Aniu Wpadłam z wizytą Szbko sie uwineliście z wykończeniem domku Mówisz, że urządzanie domu potrafi doprowadzić do ruiny finansowej. Muszę się zgodzić z Tobą bezapelacyjnie. Ale i tak Was bardzo podziwiam. Dużo zrobiliście i macie piękny dom Mnie osobiście urzekła śliczna łazienka i podłoga w salonie. Będę Tu wpadać częściej Pozdrawiam Nitka_31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 17.03.2010 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Pokój Bartka cały w misiach http://img638.imageshack.us/img638/8041/dscn4011.jpg radosna twórczość mamy - żyrandol http://img651.imageshack.us/img651/1340/dscn4012.jpg Pokój misiowy wprost powala swoim urokiem... ja też chcę w takim spać albo mogę zostać twoim dzieckiem I mam pytanie odnośnie żyrandola gdzie kupiłaś te "sznurki i misia w koszu" ?? Ja chyba odgapię co prawda nie mam jeszcze dzidziusia i przygotowanego dla niego pokoiku, ale niebieski pokoik czeka cierpliwie na białe lub kremowe mebelki, to na pewno taki miś będzie pasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 18.03.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 chyba nie obrazisz się jak zgapię taki żyrandol od ciebie?? Życz Wojtusiowi dużo zdrówka i radości od "forumowej siostry" Co do bliźniąt to ja wiele bym dała,żeby je mieć jakoś tak mi się marzy... a jeszcze jakby była parka no ale na razie czekam choć na jedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tsunami 21.03.2010 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Chciałam nieśmiało wpaść i wyrazić swój zachwyt nad kuchnia Właśnie buszuje po forum w poszukiwaniu czerwonych inspiracji. Pozwoliłam sobie zapisać Twoje zdjęcia "ku pamięci" - mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 23.03.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 łeee... a ja tak na to liczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sywana102 29.03.2010 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Gratuluję pięknego domu:) jesteśmy na etapie wyboru projektu i wstępnie bardzo podoba nam się afrodyta. Mamy jednak duzo obaw czy sobie poradzimy i jakie zmiany ewentualnie nanieść. W związku z tym chcielibyśmy Was spytać czy moglibyśmy obejrzeć Wasz dom w rzeczywistości i skorzystać z waszych rad bo jesteście bardzo doświadczonymi już budowniczymi. Jesteśmy z okolic Wyszkowa ale chętnie byśmy zrobili sobie wycieczkę krajoznawczą -oczywiście jeżeli to nie problem:))) Jeżeli możecie nam pomóc i rozwiać nasze wątpliwości to prszę o kontakt [email protected] Pozdrawiam serdecznie. Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nitka_31 30.03.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Ale piękny widok z jadalni Ja też tak chcę Firanki cudne . Z każdej strony masz takie sąsiedztwo za oknem ? Pozdrawiam Nitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmms 30.03.2010 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Dekoracja okien w jadalni rzeczywiście CUDOWNA - to jest dokładnie to, o czym ja marzę (tu zobaczyłam moje marzenia w rzeczywistości). Podobnie będzie wyglądać moja jadalnia (mam nadzieję ) Domek śliczny!! Gratuluję!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 31.03.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Ale twoja mama ma talent pięknie ci uszyła te firaneczki A moja ma taki sam więc i ja też będę miała ładne szmatki w oknach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 31.03.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 A skoro jestem w Twoim wątku... http://www.empikfoto.pl/albumy38/405111/852929/previews/33090455_wielkanoc_stroik__3_.jpg wesołych Świąt Wielkanocnych życzy kasiulakp z rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nitka_31 01.04.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Pomaleńku przez podwórze idą sobie dzieci kurze. W kropki, w ciapki, malowanki, bo to miały być pisanki . Wszystkiego najlepszego z okazji świąt Wielkiej Nocy życzy Nitka_31 z Rodziną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sywana102 07.04.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Witajcie, gratulujemy pięknego domu:) My jesteśmy na etapie wyboru projektu i mamy ogromne wątpliwości czy podołamy. Jeżeli to możliwe chcielibyśmy zobaczyć dom na żywo i tu mamy do Was ogromną prośbę- czy pomoglibyście nam w podjęciu decyzji i pokazali własny dom i podzielili się doświadczeniami. jestesmy z okolic Wyszkowa ale dla dobra sprawy zrobilibyśmy sobie wycieczkę krajoznawczą))Jezeli wyrażacie zgodę -dajcie znać na maila [email protected]. Nikt z budujących w okolicach Warszawy się do nas nie odezwał, może będziemy mieli szczęście tu:) Jeżeli to niemożliwe z góry przepraszam za problem. Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 09.04.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Witaj Aniu! Z przeczytałam Two dziennik z zapartym tchem i bardzo mi się u Ciebie podoba .Mamy chyba podobne gusty-bo też plamuję u siebie w jednej z łazienek popełnić fragrance i woodenticka brown na dól.Widziałam,że u Ciebie na dole jest woodentick a obok gres polerowany jasny.I mam do Ciebie pytanie-co łatwiej utrzymać w czystości-gres czy woodentica?Na czym bardziej widać kurz,ślady po butach i t p ? Gratuluję narodziń mlekożercy . Fajne pokoje mają chłopaki. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nitka_31 12.04.2010 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Witaj Aniu, widzę, że wybrałaś drzwi z szybą szronioną. Ładne, tylko współczuję czyszczenia tych szyb, a Ty masz o jedną szybę wiecej niż ja. Współczuję szczerze. Piękne ale mocno uciążliwe w utrzymaniu czystości, widać każdą odciśniętą łapkę czy palec. Co do urządzania domu, to nie wiem jak u innych, ale my zamieszkaliśmy dość szybko i teraz mamy czas, aby popatrzeć co i gdzie zmienić, co pasuje a co nie. Zresztą po blisko 2 latach wiele rzeczy się poprostu znudziło i trzeba je zmienić tak czy inaczej. Niekiedy coś było robione w pośpiechu i nie do końca przemyślane. A jest okazja, by powoli zmieniać, przemalowywać itp. Dużo zmian wiąże się z dużymi kosztami i to też trzyma nas w miejscu. Ale to co da się zrobić niewielkim nakładem - robimy.SUPER GRZEJNIK.Ps. Urodziny córki niedługo i trochę przeraża mnie zapowiedź tornada w domu, zwłaszcza, że dopiero co odnowiliśmy jej pokój.PozdrawiamNitka_31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 20.04.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 ania! To dawaj zdjęcia nowego nabytku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 04.05.2010 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Ania kiedy pokażesz nam ten stół?? Pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataKM 06.05.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 witaj Ania, po pierwsze piękny jest Twój domek, naprawdę pozazdościć. Ania ja mam pytanie o płytki ktore masz w holu te z połyskiem. mogłabym Cię prosic o bliższe info? jaki to kolor, producent, cena.z góry dziękuję za pomoc. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts