Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Afrodyta Ani i Tomka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 69
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Oj nie przejmuj się kobitko bierz majstra, kilka tysięcy do kieszeni i ruszaj znowu na zakupy !!!! :D Żartuję oczywiście. Ja jak poczytałam opinie na forum to gryzłam się dlaczego nie kupiłam ochry, bo przecież wszystcy ją kupują. Ale towar był już zapłacony i huk zostało. Zanim chłopaki położyli zapomniałam o całej rozterce, Ty też tak zrób bo podczas budowy to można osiwieć (albo urodzić) od nadmiaru takich wrażeń :D I ciesz się tym co masz - zawsze mogło być gorzej - a Ty masz równiutko położony i to najważniejsze.

I jak jeszcze raz Cię najdzie smutek to popatrz na Swoje piękniste schody !!!

My kupiliśmy 4 rodzaje beżu na ściany - po pomalowaniu wszyscy się pytają dlaczego cały parter jest w jednakowym kolorze? Więc pewnie w przyszłym roku czeka nas malowanie ścian

Od jutra zaczynamy porządki na budowie :roll: Jak będzie czyściej wklejam zdjęcia. Za tydzień przeprowadzka !!!!!

dawno mnie tu nie było :oops:

ale to dlatego,że bywałam często w Pl. i dopieszczałam swój domek :wink:

co do woodentica to masz racje... przyjrzałam się mojej podłodze i wiem ,że jest super!! A schody... nieskromnie powiem,że mi też się podobają a nawet więcej... są moją ulubioną częścią domu :D i czekam na kuchnie, bo też będzie taka wymarzona :lol:

U ciebie coraz piękniej, a moim ulubionym pomieszczeniem u ciebie w domku to też duża łazienka :) piękna jest, taka skromna i zarazem elegancka :p

I gratuluję nowego mieszkańca... niech zdrowo i szczęśliwie dorasta w pięknym domku!!

No i mam pytanie odnośnie koloru w jego pokoiku... mowa o beżu! Jaki to kolor i z jakiej firmy farba?? Ja kupiłam taki podobny beż, taką kawkę z mlekiem do salonu... po próbie koloru podoba mi się baaardzo,ale zobaczymy jak będzie wyglądać na całości :roll:

A ludźmi którzy nie rozróżniają kolorów wcale się nie przejmuj... ja widzę,że są różne odcienie i baaaardzo mi się podobają :D

Witaj Aniu :p :D :p

Wpadłam z wizytą :wink:

Szbko sie uwineliście z wykończeniem domku :p

Mówisz, że urządzanie domu potrafi doprowadzić do ruiny finansowej.

Muszę się zgodzić z Tobą bezapelacyjnie. Ale i tak Was bardzo podziwiam. Dużo zrobiliście i macie piękny dom :p

Mnie osobiście urzekła śliczna łazienka i podłoga w salonie.

Będę Tu wpadać częściej :wink:

Pozdrawiam

Nitka_31

Pokój Bartka cały w misiach

http://img638.imageshack.us/img638/8041/dscn4011.jpg

radosna twórczość mamy - żyrandol

http://img651.imageshack.us/img651/1340/dscn4012.jpg

Pokój misiowy wprost powala swoim urokiem... ja też chcę w takim spać :wink: albo mogę zostać twoim dzieckiem :oops:

I mam pytanie odnośnie żyrandola :D gdzie kupiłaś te "sznurki i misia w koszu" ?? Ja chyba odgapię :oops: co prawda nie mam jeszcze dzidziusia i przygotowanego dla niego pokoiku, ale niebieski pokoik czeka cierpliwie na białe lub kremowe mebelki, to na pewno taki miś będzie pasował :D

Gratuluję pięknego domu:) jesteśmy na etapie wyboru projektu i wstępnie bardzo podoba nam się afrodyta. Mamy jednak duzo obaw czy sobie poradzimy i jakie zmiany ewentualnie nanieść. W związku z tym chcielibyśmy Was spytać czy moglibyśmy obejrzeć Wasz dom w rzeczywistości i skorzystać z waszych rad bo jesteście bardzo doświadczonymi już budowniczymi. Jesteśmy z okolic Wyszkowa ale chętnie byśmy zrobili sobie wycieczkę krajoznawczą -oczywiście jeżeli to nie problem:))) Jeżeli możecie nam pomóc i rozwiać nasze wątpliwości to prszę o kontakt [email protected] Pozdrawiam serdecznie. Sylwia

Witajcie,

gratulujemy pięknego domu:) My jesteśmy na etapie wyboru projektu i mamy ogromne wątpliwości czy podołamy. Jeżeli to możliwe chcielibyśmy zobaczyć dom na żywo i tu mamy do Was ogromną prośbę- czy pomoglibyście nam w podjęciu decyzji i pokazali własny dom i podzielili się doświadczeniami. jestesmy z okolic Wyszkowa ale dla dobra sprawy zrobilibyśmy sobie wycieczkę krajoznawczą:)))Jezeli wyrażacie zgodę -dajcie znać na maila [email protected]. Nikt z budujących w okolicach Warszawy się do nas nie odezwał, może będziemy mieli szczęście tu:) Jeżeli to niemożliwe z góry przepraszam za problem. Sylwia

Witaj Aniu!

Z przeczytałam Two dziennik z zapartym tchem i bardzo mi się u Ciebie podoba :).Mamy chyba podobne gusty-bo też plamuję u siebie w jednej z łazienek popełnić fragrance i woodenticka brown na dól.Widziałam,że u Ciebie na dole jest woodentick a obok gres polerowany jasny.I mam do Ciebie pytanie-co łatwiej utrzymać w czystości-gres czy woodentica?Na czym bardziej widać kurz,ślady po butach i t p ?

Gratuluję narodziń mlekożercy :).

Fajne pokoje mają chłopaki.

Pozdrawiam!

Witaj Aniu,

widzę, że wybrałaś drzwi z szybą szronioną. Ładne, tylko współczuję czyszczenia tych szyb, a Ty masz o jedną szybę wiecej niż ja. Współczuję szczerze. Piękne ale mocno uciążliwe w utrzymaniu czystości, widać każdą odciśniętą łapkę czy palec.

Co do urządzania domu, to nie wiem jak u innych, ale my zamieszkaliśmy dość szybko i teraz mamy czas, aby popatrzeć co i gdzie zmienić, co pasuje a co nie. Zresztą po blisko 2 latach wiele rzeczy się poprostu znudziło i trzeba je zmienić tak czy inaczej. Niekiedy coś było robione w pośpiechu i nie do końca przemyślane. A jest okazja, by powoli zmieniać, przemalowywać itp. Dużo zmian wiąże się z dużymi kosztami i to też trzyma nas w miejscu. Ale to co da się zrobić niewielkim nakładem - robimy.

SUPER GRZEJNIK.

Ps. Urodziny córki niedługo i trochę przeraża mnie zapowiedź tornada w domu, zwłaszcza, że dopiero co odnowiliśmy jej pokój.

Pozdrawiam

Nitka_31

• 2 weeks później...