Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Afrodyta Ani i Tomka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 69
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 6 months później...
Witajcie Drodzy Goście!

Pragnę Was poinformować że dnia 13 lutego o godzinie 2.25 w nocy urodził nam się Bartuś.

GRATULACJE!!!! Piękny synuś, niech zdrowo rośnie:)

13 luty to bardzo dobra data jest:D:D:D Wiem bo też urodziłam się 13 lutego ( fakt że dużo wczesniejszego roku:P)

Piękny domek, a kuchnia ...CUDNA!!!!! Bardzo mi się podobają czerwone kuchnie, ale myśląc o swojej tchórzyłam i już myslałam o innych kolorach, a tu proszę niespodzianka: kuchnia może być czerwona i taka...delikatna. Dziękuję.:D:D:D:D

• 1 month później...
  • 4 weeks później...
  • 1 month później...

Więcej osób ogląda Wasz dziennik Aniu :)

Zdecydowanie nie powinnaś go usuwać!!!

My jesteśmy po elektryce i czekamy na wiosnę i tynki w naszej Afrodytce. Wiele razy zaglądałam tutaj zastanawiając się jak rozplanować różne rzeczy. Będąc na etapie stanu surowego trudno sobie wyobrazić różne rzeczy, np. odległości, wielkość kuchni po umeblowaniu itp.

Wasz domek bardzo mi się podoba. Chciałabym żeby nasz był równie ładny;)

Pozdrawiam serdecznie

Aga

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...

Aniu Wasza Afrodyta jest przepiękna!!!

Co do okien w wykuszu to mając takie widoki za nimi nie zasłaniałabym ich.

My musimy bo mamy sąsiadów i zamontowaliśmy rolety zewnętrzne. Ale zanim się na nie zdecydowaliśmy to myślałam o roletach materiałowych i ekranach na specjalnych prowadnicach na drzwiach tarasowych. Myślę, że pasowały by u Ciebie (roletki). Ale wnętrze wyglądałoby na pewno inaczej i musiałabyś się do tego przyzwyczaić. Pisałaś, że z takiego materiału jak krzesła zrobisz zasłony. A mają w tych kolorach inne wzory? Podobno mając taką dużą przestrzeń otwartą, z kuchnią i jadalnią widoczną z salonu daje się materiał w tych samych kolorach za to z innymi wzorami w kuchni, jadalni i salonie. W niektórych sklepach z firankami potrafią fajnie doradzić. Chciałbym już być na etapie wybierania dekoracji okiennych... Może jesienią...

Pozdrawiam