retrofood 04.11.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Może ktoś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.11.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Pierwsze słyszę. Zaciekawiłeś mnie. Jak zwykle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 04.11.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Coby szwendającej się tego dnia po chałupie duszy przypadkiem nie uszkodzić Zresztą spluwać i pomyj wylewać też nie było można... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 04.11.2009 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Jak można, to mnię jakaś kobita potrzebna do udeptywania beczki. Uroda obojetna, ale nogi musi se umyć i kieckę bydzie musiała podnieśc wyżej bioderów. Majty - niekonieczne. Zgłoszenia na już, na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 04.11.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Ja, ja !!! Wybierz mnie! Nogi akurat do kapusty mam dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.11.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Jeśli uroda nie jest wymagana, to mogę podeptać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 04.11.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Jak można, to mnię jakaś kobita potrzebna do udeptywania beczki. Uroda obojetna, ale nogi musi se umyć i kieckę bydzie musiała podnieśc wyżej bioderów. Majty - niekonieczne. Zgłoszenia na już, na PW. to Twoja Ci nie ubije ???? musi byc obca ???? a w ogóle to dlaczego kobita ???? i dlaczego nogami ???? tera XXI wiek to dalej tak jak za króla Ćwieczka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.11.2009 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 to Twoja Ci nie ubije ???? za ciężka i w beczkę nie wejdzie musi byc obca ???? swoją mam jedną, więc wyjścia ni ma a w ogóle to dlaczego kobita ???? bo kapusta inaczej nie kiśnie i dlaczego nogami ???? a czym ma ubijać? uszami? tera XXI wiek a nogi wciąż takie same... to dalej tak jak za króla Ćwieczka ? a słyszała o produkcie regionalnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 05.11.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 No tak , same smakowitości.. -zgniła kapusta -flaki -zgniłe ogórki mniam , mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.11.2009 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 No tak , same smakowitości.. -zgniła kapusta -flaki -zgniłe ogórki mniam , mniam i zepsute mleko (schłodzone) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.11.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 I inne sfermentowane i takie tam… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 05.11.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 np. sfermentowane winogrona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 05.11.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Doruce splesnialy ser do kolekcji. Pasjami uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.11.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 U nas mówią Dziadki, że jak do 31 opaździernika się nie zakisi, to kapusta potem w beczce gorzknieje. W sumie to mogę podeptać tę kapustę, u nas się nie dopchałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.11.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 a w ogóle to dlaczego kobita ???? bo kapusta inaczej nie kiśnie eee tam już Wiech opisywał przedwojennych "ubijaczy" jak w beczce tango naprzemian z walcem tańczyli. Startuj do tanga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.11.2009 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 a w ogóle to dlaczego kobita ???? bo kapusta inaczej nie kiśnie eee tam już Wiech opisywał przedwojennych "ubijaczy" jak w beczce tango naprzemian z walcem tańczyli. Startuj do tanga noooo... wolałbym popatrzeć! A jeszcze kankan... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Armidia 05.11.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 kankan ? sądząc po Twoim avatarze, to raczej kazaczok Pozdrawiam, Armidia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.11.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 kankan ? sądząc po Twoim avatarze, to raczej kazaczok Pozdrawiam, Armidia Albo zbójnicki bez ciupagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.11.2009 23:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 kankan ? sądząc po Twoim avatarze, to raczej kazaczok Pozdrawiam, Armidia To juz było wyjaśniane, w innym miejscu! PS. Na kankanie sie nie znają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Armidia 05.11.2009 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 aaaaaa, to przepraszam - przeoczyłam Pozdrawiam, Armidia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts