upiechowska 04.11.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Witam Czy ktoś może polecić firmę oferującą kręcone schody betonowe (z prefabrykatów)? Słyszałam tylko o http://aprudschody.com.pl ale chciałabym porównać ofertę z innymi producentami. Będę bardzo wdzięczna za info! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtas122 05.11.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 na forum w ogłoszeniech drobnych widziałem firmę, która sie tam ogłasza. poszukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wodi 20.04.2016 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Miałem ten sam problem. Natknąłem się tylko na tę firmę, a szukałem naprawdę dokładnie przez kilka dni. Stanęło na tym, że rezygnuję z takich schodów. Takie same kręcone schody ma mi zrobić stolarz z drewna, będą pomalowane na biało. Będą tak wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margaret10 21.04.2016 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 WitamTo jedyna firma w Polsce, schody naprawdę bajeczne, polecam. Zastanawiałam się nad drewnianymi lub metalowymi i wiem, że betonowe są przede wszystkim stabilne nie skrzypią i dzwonią jak metalowe u moich znajomych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts