perm 04.11.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Z ulgą pozbyłem się samsunga omnii po prawie rocznym użytkowaniu, wcześniej krótko miałem iphone, córka ma nokię z dotykowym ekranem. Bawiłem się tym i tamtym i cały czas miałem wrażenie że coś jest nie tak. Jako zabawka taki fon sprawdza się doskonale ale jako telefon denerwuje. Czas na nowy. Ma ktoś taki w którym korzystanie z ekranu dotykowego byłoby równie intuicyjne jak z klawiszy? To chyba jest problem w tych telefonach - na pamięć nie pstrykniesz, trzeba popatrzeć, pocelować palcem, trafić. Jak coś się jeszcze przy okazji włączy to zabawa murowana, bardzo fajna jak komuś się śpieszy . Ma ktoś taki ekran w który nie trzeba celować? Zaletą są rozmiary ekranu, klawiszowe raczej podobnych nie posiadają. Jakiś kompromis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 04.11.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Stary jestem, ale na Mojej sie znam.Na dotyki reaguje fantastycznie! Niejeden konstruktor by sie nauczył, ale NIE DAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 04.11.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 ...Ma ktoś taki w którym korzystanie z ekranu dotykowego byłoby równie intuicyjne jak z klawiszy? To chyba jest problem w tych telefonach - na pamięć nie pstrykniesz, trzeba popatrzeć, pocelować palcem, trafić... Obawiam się, że coś takiego nie istnieje, a bawiąc się Ajfonem mojej córki coraz bardziej mi się to podoba, właśnie dlatego, że duże, a ja coraz starszy i oczka już nie te Może wyskrob sobie na powierzchni ekranu jakieś pola, które będziesz czuł pod palcami. Gwoździem, albo cyrklem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.11.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 miałam telefon z dotykowym wyświetlaczem .... miałam go aż tydzień .... za nic nie potrafiłam się przyzwyczaić i sprzedałam, a kupiłam sobie nokię z klawiaturką ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 04.11.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 miałam telefon z dotykowym wyświetlaczem .... miałam go aż tydzień .... za nic nie potrafiłam się przyzwyczaić i sprzedałam, a kupiłam sobie nokię z klawiaturką ... Też lubię dzyndzle czuć pod palcem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 04.11.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Też lubię dzyndzle czuć pod palcem... Szczególnie "punkt G" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 04.11.2009 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 ...Ma ktoś taki w którym korzystanie z ekranu dotykowego byłoby równie intuicyjne jak z klawiszy? To chyba jest problem w tych telefonach - na pamięć nie pstrykniesz, trzeba popatrzeć, pocelować palcem, trafić... Obawiam się, że coś takiego nie istnieje, a bawiąc się Ajfonem mojej córki coraz bardziej mi się to podoba, właśnie dlatego, że duże, a ja coraz starszy i oczka już nie te Może wyskrob sobie na powierzchni ekranu jakieś pola, które będziesz czuł pod palcami. Gwoździem, albo cyrklem... Ajfon ci się podoba bo nie musisz go na codzień uzywać. Mój po paru tygodniach wypadł mi z dużą szybkością z ręki . Do omnii miałem już większą cierpliwość głównie ze względu na finanse. I tak udało mi się rysikiem porysować ekran bo za cholerę obrazek nie chciał przejść tam gdzie ja chciałem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 04.11.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Mój TŻ ma Omnię. O matko i córko. Kto to wymyślił. Albo ja mam takie palce niezgrabne albo toto jakieś przeczulone. W każdym razie zawsze się namęczę ilekroć chcę coś zrobić. Zawsze mi wyskakuje nie to co chciałam. Niech żyją slidery, klawiatura i duży ekran w jednym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RoboCop1719505877 05.11.2009 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Dla mnie dotykowy ekran sprawdza się tylko w nawigacji samochodowej. Znajomi, którzy uwielbiają elektroniczne gadżety polecają HTC Hero: http://www.htc.com/pl/product/hero/overview.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 05.11.2009 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Mnie nie , ale żone to wk...wia no palce widac i ciąle czyści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 05.11.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 ja mam LG cookie jakoś nie wyobrażam sobie powrotu do klawiszy - lubię sobie pomacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.11.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 ja mam LG cookie jakoś nie wyobrażam sobie powrotu do klawiszy - lubię sobie pomacać a co to za macanie, jak pod palcem ciągle to samo i sucho... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 05.11.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 a co to za macanie, jak pod palcem ciągle to samo i sucho... ja to co??.....teraz cyber jest modny!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 05.11.2009 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 a co to za macanie, jak pod palcem ciągle to samo... Rajcują cię kłykciny kończyste? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.11.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 a co to za macanie, jak pod palcem ciągle to samo... Rajcują cię kłykciny kończyste? Rajcuje mnie miękkość pod opuszkiem palca. I reakcja na mój dotyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RoboCop1719505877 05.11.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Rajcuje mnie miękkość pod opuszkiem palca. I reakcja na mój dotyk. do tego to bardziej nadaje się................ http://img694.imageshack.us/img694/999/kotd.jpg proponuje przygarnąć jakiegoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.11.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Rajcuje mnie miękkość pod opuszkiem palca. I reakcja na mój dotyk. do tego to bardziej nadaje się................ http://img694.imageshack.us/img694/999/kotd.jpg proponuje przygarnąć jakiegoś Nie wiem dlaczego to bardziej przypomina mi dowcip: czym się różni wróbelek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 06.11.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 ja mam LG cookie jakoś nie wyobrażam sobie powrotu do klawiszy - lubię sobie pomacać a co to za macanie, jak pod palcem ciągle to samo i sucho... no to laktacytem posmaruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muddi 06.11.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Ha ha ha a jakie tam macanie, toż to delikatnie trzeba dotykać taki ekranik. Jak dla mnie są wygodne i za klawiszami nie tęsknię od kiedy jestem na wolności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 07.11.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Wychodzisz ze złego założenia! http://i.demotywatory.pl/uploads/1257447597_by_cheewb_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts