zefir1 08.11.2009 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 a ja polecam cos z nokii, np N95 lub N96, (sam uzywam N95 8 GB) nie są to nowosci technologiczne ale daje rade, slider, dobry duży wyswietlacz, klawisze też są tam gdzie powinny byc, dobry aparat, sporo pamięci, symbian, wifi, itp itd. mialem troche do czynienia z dotykowymi ale jakos mi nie podchodzą, np ciezko sie pstryka smsa czy w ksiazce tel. podczas jazdy samochodem (wiem, nie powinno sie tak robić... obiecuje poprawe ) na dotykowego chyba zdecyduje sie za kilka lat jak juz klawiszowe calkowicie wyjdą z użycia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 08.11.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 a ja polecam cos z nokii, np N95 lub N96, (sam uzywam N95 8 GB) nie są to nowosci technologiczne ale daje rade, slider, dobry duży wyswietlacz, klawisze też są tam gdzie powinny byc, dobry aparat, sporo pamięci, symbian, wifi, itp itd. mialem troche do czynienia z dotykowymi ale jakos mi nie podchodzą, np ciezko sie pstryka smsa czy w ksiazce tel. podczas jazdy samochodem (wiem, nie powinno sie tak robić... obiecuje poprawe ) na dotykowego chyba zdecyduje sie za kilka lat jak juz klawiszowe calkowicie wyjdą z użycia... niezwiązane z tematem ZEFIR! 4 lata zalogowany i 10 postów? No fuj,fuj, a gdzie Ty byłeś-aś? W więzieniu ? - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 08.11.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 A ja bardzo lubię na dotyk .Z klawiszy mnie kciuk bolał z pisania ,a tak leciutko dotknę i działa.Miałam LG Chocolate rok tam było pół na pół dotykowo ,tzn klawiatura normalna klawisze a góra na dotyk,a teraz mam SAMSUNG F480 i jest cały na dotyk,boskiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.11.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 A ja bardzo lubię na dotyk Moja krew... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefir1 10.11.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 ... mialem troche do czynienia z dotykowymi ale jakos mi nie podchodzą... niezwiązane z tematem Jakto nie związane? ZEFIR! 4 lata zalogowany i 10 postów? No fuj,fuj, a gdzie Ty byłeś-aś? W więzieniu ? - a jak tak to co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 10.11.2009 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 ...a jak tak to co? no to http://manu.dogomania.pl/emot/witamy.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanna_a 30.08.2014 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 bardzo:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klara1 02.09.2014 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 (edytowane) Mi ekran dotykowy bardzo leży. Mógłbym więc powiedzieć, że jest dla mnie zbawieniem bo od zwykłych klawiszy bolały mnie już palce. Nawet w moim laptopie mam już ekran dotykowy -------------------------------------------------------------- Edytowane 3 Września 2014 przez Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aburski 03.09.2014 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Też jakoś na początku nie mogłem się przyzwyczaić do dotykowego ekranu, bo jak ktoś miał całe życie telefon z klawiszami, to przesiadka nie jest łatwa. Najbardziej denerwuje mnie to, że smartfona trudno jest obsłużyć jedną ręką... odebrać to jeszcze, ale już żeby coś zrobić/napisać to trzeba koniecznie mieć dwie ręce wolne. Ale z drugie strony teraz zawsze mam dostęp do internetu. Także są plusy i minusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldona79 05.09.2014 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 O nieeeeeeeeeeee.... Ja nigdy się nie przestawię na te dotykowe ekrany! Bardzo denerwuje mnie, kiedy nie mogę obsłużyć telefonu jedną ręką, a te dotykowe są takie wielkie, że ledwo telefon się w jednej ręce mieści... Mam nadzieję, że nie przestaną produkować normalnych telefonów z klawiszami, bo niedługo konczy mi się umowa i będę chciała dostać nowy aparat, a zupełnie nie wyobrażam sobie używania smartfona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 05.09.2014 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 A ja mam w domu stacjonarny z cyferblatem obrotowym (!). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 05.09.2014 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 smartfon fajna rzecz szczególnie 6 cali ( wreszcie wszystko dobrze widzę), ale telefonowanie średnio wygodne. Osobiście jestem zachwycony systemem WP ( a przesiadłem się z Androida) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kincia 05.09.2014 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 A mi tam mój dotykowy bardzo pasuje teraz już bym chyba nie chciała standardowego tel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kierzko 09.09.2014 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 NIenawidze ekranó dotykowych. Mam bo muszę mieć w służbowej kom. ale prywatnie - tylko stare Nokie z normalnymi klawiszami. A sama komórka służy mi do dzownienia i wysyłania smsów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazynaa 16.09.2014 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Oj nas bardzo denerwuje ekran dotykowy! Nie ma mowy, żebyśmy kupili telefon dotykowy, to strasznie niewygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Montejro 03.10.2014 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 przesiadłem się ostatnio na dotyk... na tydzień chyba jestem starej daty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenrykJ 08.10.2014 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Nie rozumiem jak ktoś twierdzi że jest starej daty bo ma problem z dotykiem. Przecież obsługa dotyku jest o niebo prostsza niż klikanie klawiszami po zawiłych menu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 08.10.2014 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Nie rozumiem jak ktoś twierdzi że jest starej daty bo ma problem z dotykiem. Przecież obsługa dotyku jest o niebo prostsza niż klikanie klawiszami po zawiłych menu.Jest prostsze jak telefon wyjmiesz i trzymasz przed nosem. Masz go w kieszeni. Dzwoni. Wyciągasz, z reguły z kłopotami no i przy okazji trafiasz palcem w miejsce oznaczone czerwoną słuchawką (zwykle). Koniec połączenia. Wku..ny dzwonisz ty. Dzwoni ktoś, odbierasz, gadasz, kończysz połączenie ale twój rozmówca zrobił to chwilę wcześniej i tuż pod twoim palcem pojawiła się ikonka ulubionej gry zamiast ikonki zakończenia rozmowy. Gra się uruchamia, minutę, dwie a ciebie trafia. Teraz już rozumiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka.o 08.10.2014 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Hahaha, faktycznie coś w tym jest. Mnie tak telefony dotykowe nie denerwują, najgorzej jest zimą jak muszę ściągać rękawiczki, żeby móc odebrać telefon - wtedy faktycznie rzadko kiedy udaję mi się zrobić to na czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 14.10.2014 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Wiesz co, masz w nowych smartfonach funkcję rękawiczki która pozwala normalnie obsługiwać telefon w rękawicach W nokiach produkowanych 14 lat temu tez była taka funkcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts